Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bende senin gibiyim 2 hafta önce artı geçen hafta aynı çıkmıştım birde if 20/4 yaptım gram gram verdim ilk defa bugün böyle güzel bir tablo gördüm o direndik bizde vermek için direneceğiz biz değil yağlarımız pes edecek inşallah
Başkanım bu arada 55.saati doldurmak üzereyim
Eki Görüntüle 2678102

Gecen hafta ben 55. Saatte bayilmak uzereydim 😂😂 bravo valla 55 saat ustu yapanlara 😂😂😂

Kızlaaaar iyi akşamlar ❣
menümü bildiriyorum

18 saatlik açlıkla ilk menüm
*omlet
*peynir
*zeytin
*roka
*nane

arada activia yoğurt

akşam
*zeytinyağlı bamya yemeği ( herşey bağırsaklarım için😁)
*1 kase yoğurt
*2 dilim karpuz
Kahvaltıda yediğin zeytine zeytinyağ ve kekik dokersen oda iyi geliyormuş.
Bide bence kuru kayısı yada erikle başla kahvaltıya.

Kahvaltıda yediğin zeytine zeytinyağ ve kekik dokersen oda iyi geliyormuş.
Bide bence kuru kayısı yada erikle başla kahvaltıya.
Zeytinyağı dökmüştüm ama kekik de eklerim canım çok teşekkür ederim😍
Kuru kayısı ve eriği gün içinde tüketiyorum ama haklısın aç karnına kesinlikle daha çok etkili olur🤲🏻

Zeytinyağı dökmüştüm ama kekik de eklerim canım çok teşekkür ederim😍
Kuru kayısı ve eriği gün içinde tüketiyorum ama haklısın aç karnına kesinlikle daha çok etkili olur🤲🏻
Ben hep ilk ağzıma erik posası yada kayısı atarım...çok faydası oluyor...

Sen artik tontisler grubunda degilsin diye yok 😂😂😂 darisi basimiza 😂😂
Yaaa harikasınnnn başkanım daha yolum uzun gerçekten zayıf olabilmek için 6-8 kilo daha vermem lazım ama buraya gelmek bile harika bnm için 1,5 ayda nerdeyse 10 kg verdim nasıl yük kalktı anlatamam herkes nasıl küçüldün diyor 🤩🤩

bence de atsin bizi.
diğer arkadaşlara kötü örnek oluyoruz😅
esim de kizart dedi.bende sacmalama o nasil bisey dedim.hic yemedim.oyle.
kahvaltimi normal yaptim.kofteyi aksam menusunudr yedim bugün.epey artmisti cünkü.yemek yapmiyim diye.
baklava yemicem kız.
bundan sonra 65 e kadar cıs yok.be bir lokma ne bir yudum.çiğköfte yemek statüsunde oldugu icin cıstan sayilmiyor ama her zaman da yenilmememsi lazim.

bende senin tam zıttınım.kemikliyim.ay sinir oluyorum bazen.
yani minnoş bisey olsaydim da iri yarı görünmeseydim.
sen simdi zayiflayinca minnoş minnoş dolanacan.eşin kolaylikla kucagina alir seni😅
bence sen yemeden cok spora ağırlik ver.yaği kasa cevir.protein ağırlıkli ye.
tartilmadan çok mezurayla ölçül.ihtiyacın olan şey bu.
aç kalmayla olacak iş değil.

Sağol canım 😊 ay inşallah 😂 gaza geldim bir an

Reglden birkaç gün önce tatlı isteği olması normal geliyor ama 10 gün deyince sen şaşırdım, onun sebebi reglden bağımsız olabilri bence, çünkü uzun bir muddet bahsettiğin kuzum.Kaygi olabilir mesela. Şeker yeme isteği doğuruyor.

Yıllardır hep regle ortalama 10 gün kala böyle olunca regle bağladım ben de😢 Kilo almamın ana sebeplerinden. İlla şekere de gerek yok her şey olur😂 ama şekerin etkisi varsa diye deneyeceğim gelecek ay 3 5 gün şekersiz

Selam kızlar akşam 7.5 km yürüdüm gün içinde toplam 15bin adım attım... bacağıma kramp girdi çok kötü soda falan içtim ama pek fayda etmedi olmadı magnezyum takviyesi alicam... şu soğuk algınlığı belasını da atlatamadım gitti motivasyonumu ciddi anlamda etkiliyor...
Uff aynen soguk algınlığı 2 gundur sınır etti beni sporumdan oldum dun yarım saat yurudum ama bugun hıc yapamadım 2 gun daha bırsey yapamayacağım yollarda araba yolculuğu var ama sonrası sureklı yuruyus olacak dag bayır hemde ☺️ bı ara korktum corona mı oldum diye ama onun belirtileri yok bende sukur

Merhaba, dün bildirim yapamadım. Menüler ise;

19.08.2020 17/7
14:30 kırmızı erik, şeftali
19:00 2 küçük dilim başamel soslu fırında makarna, 1 tane domates, biraz maydanoz ve dere otu, maden suyu.
2 litre su.

20.08.2020 15/9
10:30 haşlanmış yumurta, zeytin, domates, bir bardak süt, 3-4 kaşık kavurma, bir dilim ekmek
15:00 maden suyu, şeftali
19:00 bir tane mayalı patatesli poğaça, bir dilim kek, şekersiz çay.
2 litre su.
Bu akşam planladığım şekilde ilerlemedi akşam menüsü. Akşam yemeği yiyemedim, bu şekilde beslenmek zorunda kaldım. Yarın bu akşamı telafi etmem gerekiyor.

Yaaa harikasınnnn başkanım daha yolum uzun gerçekten zayıf olabilmek için 6-8 kilo daha vermem lazım ama buraya gelmek bile harika bnm için 1,5 ayda nerdeyse 10 kg verdim nasıl yük kalktı anlatamam herkes nasıl küçüldün diyor 🤩🤩

Baskanlar karisti 😂 ben baskan degilim , burada boyle 2 ileri 1 geri Kilo vermeye calisan bir vatandasim 😂😂 iyi Kilo verdin gercekten de . Ama sen cok sık uzun oruc yapiyorsun , midende falan bi sorun oldu mu hic ?

X