Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Gecen hafta ben 55. Saatte bayilmak uzereydim bravo valla 55 saat ustu yapanlara

Kahvaltıda yediğin zeytine zeytinyağ ve kekik dokersen oda iyi geliyormuş.
Bide bence kuru kayısı yada erikle başla kahvaltıya.

Kahvaltıda yediğin zeytine zeytinyağ ve kekik dokersen oda iyi geliyormuş.
Bide bence kuru kayısı yada erikle başla kahvaltıya.
Zeytinyağı dökmüştüm ama kekik de eklerim canım çok teşekkür ederim
Kuru kayısı ve eriği gün içinde tüketiyorum ama haklısın aç karnına kesinlikle daha çok etkili olur

Zeytinyağı dökmüştüm ama kekik de eklerim canım çok teşekkür ederim
Kuru kayısı ve eriği gün içinde tüketiyorum ama haklısın aç karnına kesinlikle daha çok etkili olur
Ben hep ilk ağzıma erik posası yada kayısı atarım...çok faydası oluyor...

Sen artik tontisler grubunda degilsin diye yok darisi basimiza
Yaaa harikasınnnn başkanım daha yolum uzun gerçekten zayıf olabilmek için 6-8 kilo daha vermem lazım ama buraya gelmek bile harika bnm için 1,5 ayda nerdeyse 10 kg verdim nasıl yük kalktı anlatamam herkes nasıl küçüldün diyor

Sağol canım ay inşallah gaza geldim bir an

Yıllardır hep regle ortalama 10 gün kala böyle olunca regle bağladım ben de Kilo almamın ana sebeplerinden. İlla şekere de gerek yok her şey olur ama şekerin etkisi varsa diye deneyeceğim gelecek ay 3 5 gün şekersiz

Uff aynen soguk algınlığı 2 gundur sınır etti beni sporumdan oldum dun yarım saat yurudum ama bugun hıc yapamadım 2 gun daha bırsey yapamayacağım yollarda araba yolculuğu var ama sonrası sureklı yuruyus olacak dag bayır hemde bı ara korktum corona mı oldum diye ama onun belirtileri yok bende sukur

Merhaba, dün bildirim yapamadım. Menüler ise;

19.08.2020 17/7
14:30 kırmızı erik, şeftali
19:00 2 küçük dilim başamel soslu fırında makarna, 1 tane domates, biraz maydanoz ve dere otu, maden suyu.
2 litre su.

20.08.2020 15/9
10:30 haşlanmış yumurta, zeytin, domates, bir bardak süt, 3-4 kaşık kavurma, bir dilim ekmek
15:00 maden suyu, şeftali
19:00 bir tane mayalı patatesli poğaça, bir dilim kek, şekersiz çay.
2 litre su.
Bu akşam planladığım şekilde ilerlemedi akşam menüsü. Akşam yemeği yiyemedim, bu şekilde beslenmek zorunda kaldım. Yarın bu akşamı telafi etmem gerekiyor.

Baskanlar karisti ben baskan degilim , burada boyle 2 ileri 1 geri Kilo vermeye calisan bir vatandasim iyi Kilo verdin gercekten de . Ama sen cok sık uzun oruc yapiyorsun , midende falan bi sorun oldu mu hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…