Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

gunaydin kizlar,
uzun oruc yapan herkese kolayliklar diliyorum,
ben hic menu paylasimi yapamadim,
tatildeyim ama normal zamanin 3 kati calisiyorum,( isyerinde uzaktan islerimi yapiyorum, kışlıkta biseyler yaptik, oglumu hergun denize goturuyorum) diyette dikkat edemedim yeme icme saati yada duzen kalmadi ama en azindan kacamak yapmadim. pazartesi insallah tekrar aranizdayim başkanim olur mu ben bu haftayi bole atlattim artik

Baskanlar karisti ben baskan degilim , burada boyle 2 ileri 1 geri Kilo vermeye calisan bir vatandasim iyi Kilo verdin gercekten de . Ama sen cok sık uzun oruc yapiyorsun , midende falan bi sorun oldu mu hic ?
Yok canım ben normal hayatımdada böyleyim bi yerim 2 gün yemem ondan galiba midem alışık böyle olmasına şükür ne mide agrım oldu ne başka Bişi maşalah deyim de bide sigara kullanıyorum

Yok canım ben normal hayatımdada böyleyim bi yerim 2 gün yemem ondan galiba midem alışık böyle olmasına şükür ne mide agrım oldu ne başka Bişi maşalah deyim de bide sigara kullanıyorum

Malesef sigara bende de var . Uzun oruclarda daha cok iciyorum . Bi yandan da birakmaya calisiyorum aslinda ama yemek yemeyince elim direk sigaraya gidiyor . Acaba bide kendime sigara birakma cizelgesi mi hazirlasam . Icmedigim gunlere tik atarim falan . Bugun bi cizelge de ona yapiyim . Ben kendime haftalik cizelge hazirladim . Kac kalori aldim kac kalori yaktim ne kadar su ictim ne spor yaptim falan . Herseyi yaziyorum . Bide olcum cizelgem var esim bazen diyo bu kadar ugrasa Kilo veremezsen hayatin boyunca hic veremezsin diye hakli adam pazartesi sabah baslayip oglenine bozuyodum diyeti bu sefer arada teklesem de birakmadim hic . Pazartesi gunu 2 ay doluyo diyette . Tahmin ettigimden az verdim ama almakta iyidir hic degilse .

canım inşallah çabuk atlatırsın geçmiş olsun
Selam kızlar
Sabah:Omlet, 1.5 dilim ekmek, çeçil, domates, salatalık,karpuz, 10 zeytin.
Ara:2 meyve.
Ara:2 bisküvi,sütlü kahve.
Akşama:1 karnıyarık (yağda kizartma değil patlıcan).
Afiyet olsun
Akşam öğününde de yoğurt olabilirdi
Kaptanım bir de hedef kilom 54 kg taksit taksit oluyor ama kusura bakma
Not ettim sorun yok
Süpersin
Afiyet olsun
sende de protein çok az ve İlave ayran,yoğurt vs olmalı canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun şifa olsun
Bence yeşiller yakın merak etme
fakat ne olur orucu açarken biraz hafif gidelim mide bağırsak ve yaptığımız herseye değsin
Eti puf dav80 kalori olabilir bu tür durumda sadece kaloriye bakmayalım, o kalori insülin zıplatan ve vücuda faydası olmayan bir şey
Onun yerine 2 hurma veya kayısı yeseydin vucüt onun kalorisini kullanabilir
tabi insanız canımız çekebilir normal ama tercih şansın olursa aklında bulunsun canım

Menüm
9.30: 4 5 kaşık patatesli yumurta, peynir, zeytin
Türk kahvesi

3 4 dilim karpuz

1 hurma, 1 avuç leblebi, badem, fındık

2 bardak ayran

19: 1.5 tabak kuru fasulye
Afiyet olsun
Protein az sende de biraz arttırırsan iyi olur Canım afiyet olsun
iki günde de basit karbonhidrat ( makarna,kek,poğaça )var. Proteinleri bugün arttırıp bol salata sebze tüketir isen iyi olur
Çok teşekkür ederiz
Sana da kolay gelsin notumu aldım
35. Saatten günaydın herkeseeee
61.5 oldum şükür hala durmadı kilo verme
herkese bol eksili gün dilerim
Süper

Yoğurt olacaktı, hattta ayran olacaktı, borcam ile beraber kirip dokmeseydim kaptanım, hepsi olacaktı. Neyse nazar heralde

nerdeyse 10 kg canım neresi bence süper hiç canını sıkma devam birlikte başaracagız arada hep kaçamaklı yapıyoruz normal bişi böyle olması

Haklısın kaptanım meyve ile aram çok yok şekeri en azından meyveden karşılayabilirim aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…