- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.661
Afiyet olsun
Ben regl öncesi eskiden çok fena olurdum şimdi çok tatlı ihtiyacı hissetmiyorum nasıl mo engelledim? Belki çok radikal ama ağzıma hiç sürmüyorum
Menülerde görüyorsunuz kızlar ilk ayımdaydı galiba bir kek yemiştim o günden beri hiç şekerli bir şey tüketmedim, ekmek pilav makarna vs de yemedim, yemedikçe istek azalıyor bence
Reglden birkaç gün önce tatlı isteği olması normal geliyor ama 10 gün deyince sen şaşırdım, onun sebebi reglden bağımsız olabilri bence, çünkü uzun bir muddet bahsettiğin kuzum.Kaygi olabilir mesela. Şeker yeme isteği doğuruyor.Ben daha once 60 gün şeker orucu yaptım ve tekrar yemeye başlayınca daha çok kilo aldımİraden süper Hiç yememek bana uymuyor ama reglden 2 hafta önce 3 4 gün hiç şeker tüketmesem belki çok yeme isteğim azalır. Bu mantıklı geldi şu an. Deneyeyim belki işe yarar.
Bu defalık 48 ile yetineyim kaptanım başka zamana 72 inşallahCanım 40 saat yapmışsın ne iradesizliği
Kendine eziyet etmeden şifa İçin gurur duyarak ilerle ne zaman gerekli ise açarsın
Kısmet
Bence uzun oruç İçin iki şey gerekli sadece beyni ikna etmek ve yapmayı çok istemek yoksa olmuyor. ikisinden biri yoksa şart da değil bence eziyet için yapmıyoruz ki ağır ağır ilerle canım
Ben baştan hedef koyamıyorum uzun oruçta acayip stres yapıyorum çünkü öyle olunca
Bir başlıyorum ne kadar giderse zorlandığım modum düştüğü ya da gerçekten artık yemek istediğim bir nokta gelirse o an açıyorum
46. Saatteyim bakalım
yaaa ne gülsdüm sabah sbah
ayyy bende cok istiyorum iyileseyimde. Daha baslamadan heyecanlanıyorumdün akşam ki menüm çok cışşşlı olduğu için yazmadım hiç
bugün telafi ederim bol bitki çayı bol su bide yürüyüş o iş tamam dün ki yerden devam ederim hiç moral bozamam
13. saatle yeniden aranızdayım
Azra 74 saatten sonra tartilmadinmi ac karna. Bide senden ricam lutfen kilo gecmisini guncellermisin. Ibrenin altina. Okdar hayranin takip Edenin var yani74 . satte açtım canım
Tabi tabi yorma bünyeyiBu defalık 48 ile yetineyim kaptanım başka zamana 72 inşallahoruç öncesinde de sürekli 20/4 yaptım tek öğün yedim artık cidden açım heralde
Kesinlikle kendini ikna etmek gerek ve tok bir karınla başlamak altın kural
Hepimizin amacı eksi görmek inşallah bu sistemle daha çok yüzümüz gülerinşallah canım kısmet inşalalh bakalım sıkıntım yok bu sistemde pazartesiye eksili rakamlar artsında inşallah
o önceden yazıyordu bende şimdi çıkmıyor neden bilmiyorum canım
ayyy bende cok istiyorum iyileseyimde. Daha baslamadan heyecanlanıyorum
Azra 74 saatten sonra tartilmadinmi ac karna. Bide senden ricam lutfen kilo gecmisini guncellermisin. Ibrenin altina. Okdar hayranin takip Edenin var yani
tartıldım canım aç karna 74 saatten sonra 1,5 kg falan fark etmişti. tabi bunun 300-500 gramını falan alıyorum geri ama bnm için süper rakam
ayyy bende cok istiyorum iyileseyimde. Daha baslamadan heyecanlanıyorum
Azra 74 saatten sonra tartilmadinmi ac karna. Bide senden ricam lutfen kilo gecmisini guncellermisin. Ibrenin altina. Okdar hayranin takip Edenin var yani
harikasın canım açlık hissedersen kahve yada soda ile bastır ben öyle yapıyorum yada dikkatini başka seye ver kitap oku film izle halsizlik vs bişi hissetmezsen vücüdunu biliyorsun biraz zorla kendini yapabilirsin bende yeniden 18. saateyim canım vereceğin kiloları düşün yanıyor şuan yağların cayır cayır onu düşün suyu orarını artır bu dönemdeSelam canlar 49.saatte girdim şimdilik açlık hissi yok çok şükür ilk uzun orucumu 49.saatte bozmuştum inşallah bu daha uzun süreli olur Eki Görüntüle 2677920
Maaşallah aazra canım ne çabuk 18.saat olmuşharikasın canım açlık hissedersen kahve yada soda ile bastır ben öyle yapıyorum yada dikkatini başka seye ver kitap oku film izle halsizlik vs bişi hissetmezsen vücüdunu biliyorsun biraz zorla kendini yapabilirsin bende yeniden 18. saateyim canım vereceğin kiloları düşün yanıyor şuan yağların cayır cayır onu düşün suyu orarını artır bu dönemde
gelsin 6 li rakamalar harikasınnnn pazartesiye sallayacaksın listeyi hadi bakalımMaaşallah aazra canım ne çabuk 18.saat olmuş
Bende az önce tartıldım tam 1.4kg gitmiş 70 kg olmuşum ay ben bu orucu uzatmaz mıyım böyle eksileri gördükçe
aazra canım sen artık kilolular statüsünden kurtulduğun için yazmıyor yeşil bölüme geçenlerde yazmıyor benimde az kaldı 1 kg sonra benimde yazmıyacakblondeaddict başkanım şu alttaki yuvarlakların altında ki yazı varya o bende neden çıkmaz oldu acaba
blondeaddict başkanım şu alttaki yuvarlakların altında ki yazı varya o bende neden çıkmaz oldu acaba
Ay inşallah canım yaa yazılarından bal damlıyorgelsin 6 li rakamalar harikasınnnn pazartesiye sallayacaksın listeyi hadi bakalım
Selam canlar 49.saatte girdim şimdilik açlık hissi yok çok şükür ilk uzun orucumu 49.saatte bozmuştum inşallah bu daha uzun süreli olur Eki Görüntüle 2677920
süpersin canımMaaşallah aazra canım ne çabuk 18.saat olmuş
Bende az önce tartıldım tam 1.4kg gitmiş 70 kg olmuşum ay ben bu orucu uzatmaz mıyım böyle eksileri gördükçe
Artık beden kitle indeksin normal ondanblondeaddict başkanım şu alttaki yuvarlakların altında ki yazı varya o bende neden çıkmaz oldu acaba
yaaaa o zaman harikaaaaa daha yolum çok ama yeşil olmak büyük bir adım bnm içinÇünkü ibre yeşile donmuş
Kırmızı olunca yazıyor sadece :)
bence de atsin bizi.En son kaptan atacak bizi, ama söylemezsem çatlarim, sabaha kalan çiğköfteyi kahvaltıda kizartir yeriz biz. Ama sen yeme, kocan yesin, kaptan kızıyo. Baklavayı da pazartesi ye arkadaşım,ama bu gece ruyana girebilir ,dikkat et
bende senin tam zıttınım.kemikliyim.ay sinir oluyorum bazen.50lili olduğuma bakma kemiklerim fazla ince normale göre doktor da demişti hatta. Gerisi yağ herhaldeaynı kiloda ve boyda olduğum arkadaşların yanında hep daha kilolu duruyorum
hadi inşallah canım 1 kilocukkk al gel yeşiliaazra canım sen artık kilolular statüsünden kurtulduğun için yazmıyor yeşil bölüme geçenlerde yazmıyor benimde az kaldı 1 kg sonra benimde yazmıyacak