Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ay inşallah canım yaa yazılarından bal damlıyor :KK8:
Pazartesiye kadar inşallah bir aksilik olmaz inan ilk defa bu kadar fazla kilo verdim geçen ki uzun oruçta verememiştim hep gram gram gitti kilo direncinin bacağını kırdım desene :halay::halay:
aynne bi kırıldı mı gerisi süper geliyor bendee 63 de öyle olmuştu şimdi süper gidiyorrr kim tıtar artık bizi:halay::halay::halay::KK9::KK9:

slm kizlar.bugünkü menüm
saat 10.15 de
1,5 haşlanmis yumurta
4 zeytin
az bisey peynir
biber domates salatalik

saat 12.30 da
4 tane üzüm, bir ısırık eksi elma

saat 14 de
1 avuç leblebi

saat 15 de
1 pasta tabagi çiğköfte
1 bardak ayran
biber domates salatalik

su 2 lt
40 dakika yürüyüş ve evi dip köşe temizlefim.1 hali yikadim

slm kizlar.bugünkü menüm
saat 10.15 de
1,5 haşlanmis yumurta
4 zeytin
az bisey peynir
biber domates salatalik

saat 12.30 da
4 tane üzüm, bir ısırık eksi elma

saat 14 de
1 avuç leblebi

saat 15 de
1 pasta tabagi çiğköfte
1 bardak ayran
biber domates salatalik

su 2 lt
40 dakika yürüyüş ve evi dip köşe temizlefim.1 hali yikadim
Afiyet olsun 🥰

Herkese iyi gunler diyetdaslarim yoldaslarim, orucumun 24 saatini geride biraktim . Karnim gurulduyo 😂 ama aclik hissetmiyorum . Gecen seferki kadar cosmadan 48 saatimi tamamlayip bitircem orucu insallah . Yani yemek menusu yok bugun benden. Ama spor tabiki var . Leslie egzersiz ve eliptik uclemesi artik vazgecilmezlerim oldular benim 😂 bi sorunum da su . Icemiyorum . Icim almiyo . Zorlaya zorlaya 2 bardak anca ictim . Ama ugrasiyorum icmek icin .

Bugün
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
1 kapya biber
1 domates
Bir salatalık
1 yemek kasığı tavuk sote
1dilim karpuz

Ara
1 dilim ananas (100gr)
1 Türk kahvesi

Akşam
350gr karnıyarık
200gr cacık

Şimdilik 2 lt su. 1 saat yürüyüs. Akşam 10a kadar 4 e tamamlarım inşakkah 😊😊

Günaydııııın🌸🌸
Bu sabahta kendimi neden sporu bıraktığımı ve neden yine başlayamadığımı sorgularken buldum resmen vicdanım sızlıyo spor yapmıyorum diye:olamaz:
Kızlar menülerimi yazmaya kalksam yazamam işteyken ne zaman müsaitsem en kalorisiz ne bulursam onu yiyorum bu sıra aşırı yoğunum çünkü ama saatlerim çok şükür düzenli öğlen başlayıp akşam 6 7 en geç kapanışım :halay:
beni gaza getirinde chloeting e yine başlıyım 15. Günde bırakmışım oy dağlar şimdi sil baştan:mad:

Aslansin kaplansin sen yaparsin , hehheeeeyyyt chloe de neymis citir cerez sana, ha gayret de basla yeniden bi bakmissin hoop bitmisssss :halay: :halay: :halay:

Herkese iyi gunler diyetdaslarim yoldaslarim, orucumun 24 saatini geride biraktim . Karnim gurulduyo 😂 ama aclik hissetmiyorum . Gecen seferki kadar cosmadan 48 saatimi tamamlayip bitircem orucu insallah . Yani yemek menusu yok bugun benden. Ama spor tabiki var . Leslie egzersiz ve eliptik uclemesi artik vazgecilmezlerim oldular benim 😂 bi sorunum da su . Icemiyorum . Icim almiyo . Zorlaya zorlaya 2 bardak anca ictim . Ama ugrasiyorum icmek icin .
Canım şifa olsun inşallah 🙏🤩
Bugün
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
1 kapya biber
1 domates
Bir salatalık
1 yemek kasığı tavuk sote
1dilim karpuz

Ara
1 dilim ananas (100gr)
1 Türk kahvesi

Akşam
350gr karnıyarık
200gr cacık

Şimdilik 2 lt su. 1 saat yürüyüs. Akşam 10a kadar 4 e tamamlarım inşakkah 😊😊
Afiyet olsun yürüyüş de var 👍🥰

1 saat 25 dakika tempolu yürüyüşümü yaptım geldim 9401 adım olmuş. :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Canım 40 saat yapmışsın ne iradesizliği 👏🏆
Kendine eziyet etmeden şifa İçin gurur duyarak ilerle ne zaman gerekli ise açarsın 😍

Zayıflama kemeri ne canım 😊

Afiyet olsun canım 🥰

Kısmet 😂
Bence uzun oruç İçin iki şey gerekli sadece beyni ikna etmek ve yapmayı çok istemek yoksa olmuyor. ikisinden biri yoksa şart da değil bence eziyet için yapmıyoruz ki ağır ağır ilerle canım 🥰
Ben baştan hedef koyamıyorum uzun oruçta acayip stres yapıyorum çünkü öyle olunca 🙈
Bir başlıyorum ne kadar giderse zorlandığım modum düştüğü ya da gerçekten artık yemek istediğim bir nokta gelirse o an açıyorum
46. Saatteyim bakalım 😀
titreşimli zayıflama kemeri yağlı bölgelere uyguluyorsun elektrikli kan akışını hızlandırıyor kilo vermeyi destekliyor
Her bölgede maksimum 10 dakika tutuyorsun
blondeaddict blondeaddict başkanım şu alttaki yuvarlakların altında ki yazı varya o bende neden çıkmaz oldu acaba :KK42:
yesilsin sevin ağlama
bence de atsin bizi.
diğer arkadaşlara kötü örnek oluyoruz😅
esim de kizart dedi.bende sacmalama o nasil bisey dedim.hic yemedim.oyle.
kahvaltimi normal yaptim.kofteyi aksam menusunudr yedim bugün.epey artmisti cünkü.yemek yapmiyim diye.
baklava yemicem kız.
bundan sonra 65 e kadar cıs yok.be bir lokma ne bir yudum.çiğköfte yemek statüsunde oldugu icin cıstan sayilmiyor ama her zaman da yenilmememsi lazim.

bende senin tam zıttınım.kemikliyim.ay sinir oluyorum bazen.
yani minnoş bisey olsaydim da iri yarı görünmeseydim.
sen simdi zayiflayinca minnoş minnoş dolanacan.eşin kolaylikla kucagina alir seni😅
bence sen yemeden cok spora ağırlik ver.yaği kasa cevir.protein ağırlıkli ye.
tartilmadan çok mezurayla ölçül.ihtiyacın olan şey bu.
aç kalmayla olacak iş değil.
Bende iri kemikliyim

51.saatten herkese selamlar
Başkanım nasılsın açlık durumun nasıl
Maşallah şeytan kulağına kurşun bende hiç açlık yok sadece ani kalkmalar da gözüm kararıyor kendimi çok iyi hissediyorum çok şükür kendime nazar edeceğim diye korkuyorum
Screenshot_20200820-164118_Fasting Tracker.jpg

Selam kızlar Bugun biraz daha iyiyim bogazımda hafif agrı var sanki yırtılmıs gıbı acı burnum tamamen tıkalı nefes almak zor oluyor ve ısın kotu kısmı yarın yollarda olacagım İstanbuldan elazıga gıdıcem ıns yarın daha da iyi olurum
18 6 ya gectım ama dun ve Bugun olmadı hemen yazıyım
10.00 1 kase mercimek corbası
12.00 1 bardak ballı sut ve 1 avuc kuruyemıs
13.00 1 fincan kahve
15.00 1 fincan adacayı
16.00 1 fincan kahve
18.30 etli nohut yemegı ve ayran
Sımdıye kadar 1.5 lt su ıctım su da zor gidiyor ama 2 ye tamamlarım spor yapmadım ama temizlikti hastalıktı bavul hazırlama derken iyi ter doktum

Herkeze merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 26 yaşındayım boyum 1.60 kilom 68 bir kaç zamandır ekmeği kestim şekerlede pek aram yok zaten buna raģmen kilomdan düşmemiş metabolizmam yavaş sanırım bugünlerde 60 kilo olamak istiyorum öncelikle sonrasıda gelir insallah neler yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz bana 20 gün içinde 5 kilo falan verebilirmiyim sizce 😔😔

Herkeze merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 26 yaşındayım boyum 1.60 kilom 68 bir kaç zamandır ekmeği kestim şekerlede pek aram yok zaten buna raģmen kilomdan düşmemiş metabolizmam yavaş sanırım bugünlerde 60 kilo olamak istiyorum öncelikle sonrasıda gelir insallah neler yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz bana 20 gün içinde 5 kilo falan verebilirmiyim sizce 😔😔
Hoşgeldin
İlk sayfada ki post oku
Yarın sabah aç karnına tartilip kilo bildirimi yaparsın

X