- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.681
aynne bi kırıldı mı gerisi süper geliyor bendee 63 de öyle olmuştu şimdi süper gidiyorrr kim tıtar artık biziAy inşallah canım yaa yazılarından bal damlıyor
Pazartesiye kadar inşallah bir aksilik olmaz inan ilk defa bu kadar fazla kilo verdim geçen ki uzun oruçta verememiştim hep gram gram gitti kilo direncinin bacağını kırdım desene
Başkanım sizde süpersinizsüpersin canım
bende 48.saatteyim iyiyim devam ediyorum
Artık beden kitle indeksin normal ondan
Afiyet olsunslm kizlar.bugünkü menüm
saat 10.15 de
1,5 haşlanmis yumurta
4 zeytin
az bisey peynir
biber domates salatalik
saat 12.30 da
4 tane üzüm, bir ısırık eksi elma
saat 14 de
1 avuç leblebi
saat 15 de
1 pasta tabagi çiğköfte
1 bardak ayran
biber domates salatalik
su 2 lt
40 dakika yürüyüş ve evi dip köşe temizlefim.1 hali yikadim
Evet ya bu direnç kırıldımı gerisi çorap söküğü gibi gelecek artık dediğin gibi kim tutar biziaynne bi kırıldı mı gerisi süper geliyor bendee 63 de öyle olmuştu şimdi süper gidiyorrr kim tıtar artık bizi
maşallah kızlar.tebrikler ikinize de.Evet ya bu direnç kırıldımı gerisi çorap söküğü gibi gelecek artık dediğin gibi kim tutar bizi
Günaydııııın
Bu sabahta kendimi neden sporu bıraktığımı ve neden yine başlayamadığımı sorgularken buldum resmen vicdanım sızlıyo spor yapmıyorum diye
Kızlar menülerimi yazmaya kalksam yazamam işteyken ne zaman müsaitsem en kalorisiz ne bulursam onu yiyorum bu sıra aşırı yoğunum çünkü ama saatlerim çok şükür düzenli öğlen başlayıp akşam 6 7 en geç kapanışım
beni gaza getirinde chloeting e yine başlıyım 15. Günde bırakmışım oy dağlar şimdi sil baştan
Canım şifa olsun inşallahHerkese iyi gunler diyetdaslarim yoldaslarim, orucumun 24 saatini geride biraktim . Karnim gurulduyoama aclik hissetmiyorum . Gecen seferki kadar cosmadan 48 saatimi tamamlayip bitircem orucu insallah . Yani yemek menusu yok bugun benden. Ama spor tabiki var . Leslie egzersiz ve eliptik uclemesi artik vazgecilmezlerim oldular benim bi sorunum da su . Icemiyorum . Icim almiyo . Zorlaya zorlaya 2 bardak anca ictim . Ama ugrasiyorum icmek icin .
Afiyet olsun yürüyüş de varBugün
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
1 kapya biber
1 domates
Bir salatalık
1 yemek kasığı tavuk sote
1dilim karpuz
Ara
1 dilim ananas (100gr)
1 Türk kahvesi
Akşam
350gr karnıyarık
200gr cacık
Şimdilik 2 lt su. 1 saat yürüyüs. Akşam 10a kadar 4 e tamamlarım inşakkah
titreşimli zayıflama kemeri yağlı bölgelere uyguluyorsun elektrikli kan akışını hızlandırıyor kilo vermeyi destekliyorCanım 40 saat yapmışsın ne iradesizliği
Kendine eziyet etmeden şifa İçin gurur duyarak ilerle ne zaman gerekli ise açarsın
Zayıflama kemeri ne canım
Afiyet olsun canım
Kısmet
Bence uzun oruç İçin iki şey gerekli sadece beyni ikna etmek ve yapmayı çok istemek yoksa olmuyor. ikisinden biri yoksa şart da değil bence eziyet için yapmıyoruz ki ağır ağır ilerle canım
Ben baştan hedef koyamıyorum uzun oruçta acayip stres yapıyorum çünkü öyle olunca
Bir başlıyorum ne kadar giderse zorlandığım modum düştüğü ya da gerçekten artık yemek istediğim bir nokta gelirse o an açıyorum
46. Saatteyim bakalım
yesilsin sevin ağlamablondeaddict başkanım şu alttaki yuvarlakların altında ki yazı varya o bende neden çıkmaz oldu acaba
Bende iri kemikliyimbence de atsin bizi.
diğer arkadaşlara kötü örnek oluyoruz
esim de kizart dedi.bende sacmalama o nasil bisey dedim.hic yemedim.oyle.
kahvaltimi normal yaptim.kofteyi aksam menusunudr yedim bugün.epey artmisti cünkü.yemek yapmiyim diye.
baklava yemicem kız.
bundan sonra 65 e kadar cıs yok.be bir lokma ne bir yudum.çiğköfte yemek statüsunde oldugu icin cıstan sayilmiyor ama her zaman da yenilmememsi lazim.
bende senin tam zıttınım.kemikliyim.ay sinir oluyorum bazen.
yani minnoş bisey olsaydim da iri yarı görünmeseydim.
sen simdi zayiflayinca minnoş minnoş dolanacan.eşin kolaylikla kucagina alir seni
bence sen yemeden cok spora ağırlik ver.yaği kasa cevir.protein ağırlıkli ye.
tartilmadan çok mezurayla ölçül.ihtiyacın olan şey bu.
aç kalmayla olacak iş değil.
Bileklikler var ya mi band serisi. Ondan aldım xioami. Yürüyüs ler daha keyifli bi hale geldiCanım şifa olsun inşallah
Afiyet olsun yürüyüş de var
Bence cok iyitartıldım canım aç karna 74 saatten sonra 1,5 kg falan fark etmişti. tabi bunun 300-500 gramını falan alıyorum geri ama bnm için süper rakam
HoşgeldinHerkeze merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 26 yaşındayım boyum 1.60 kilom 68 bir kaç zamandır ekmeği kestim şekerlede pek aram yok zaten buna raģmen kilomdan düşmemiş metabolizmam yavaş sanırım bugünlerde 60 kilo olamak istiyorum öncelikle sonrasıda gelir insallah neler yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz bana 20 gün içinde 5 kilo falan verebilirmiyim sizce