Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Gözün aydın şelkerim darısı tüm kabızlara

Cnm hayalindeki sen için yapmalısın , şey çok işe yarıyor internetten ünlü biri olur ya da instagramdan fotoğraf kaydet ve ben de böyle görünmek istiyorum bu yüzden çalışıcam elimden geleni yapıp mutlu olucam de küçük bi adım bile atsan kendine aferin de

Aynısı olamayız tabi ama yaklaşmak için çabaladığında beslenme ve hareket,spor tarzını değiştirince bile çok mutlu oluyorsun

Ah ne güzel yazmışsınız çok güzel taktik gerçekten yazınız bile beni tekrardan gaza getirdi bizim onlardan neyimiz eksik başaracağız bu akşam spora tekrar başlangıcım olsun

Ah ne güzel yazmışsınız çok güzel taktik gerçekten yazınız bile beni tekrardan gaza getirdi bizim onlardan neyimiz eksik başaracağız bu akşam spora tekrar başlangıcım olsun
Bravo aynen onların vücudu da 1 günde o hale gelmedi biz de ufak adımlarla da olsa çalışalım ki 6 ay 1 yıl da sürse başardık diyelim bu süreyi de göze almak lazım diye düşünüyorum ve sabır lazım
çünkü ben 8 yıldır 70 kilo üstüyüm ve 1 yılda olacak diye sabretseydim çoktan başarmıştım diye düşünüyorum
Sabırsızlık daha çok vakit kaybetmeye neden oluyo
Haydi devam takılsak da düşsek de kalkıp devam

Afiyet olsun yazmışsın zaten benim ilave yapmama gerek yok
Bilmiyorum belki stres kaynakli olabilir. Bu ara biraz stresi geciyo gunler . Bizim oglanin disler beni mahvetti . Bide korona artmaya basladi ya gene . Odum kopuyo. Boyle dusunup dusunup stresleniyorum.
Stres çok yapıyor ve yemeği etkiliyor evet.
Dişler inşallah beklediğinden kolay gelir canım
Korona konusunda bende çok endişeliyim mümkün olduğunca artık haber bile izlemiyorum
Afiyet olsun
1 saat ağırlık çalışması süper Darısı başıma
Afiyet olsun
Menünde sıkıntı yok, yürümüşsün de o sebeple künefe birsey yapmaz bence

Afiyet olsun
Ben regl öncesi eskiden çok fena olurdum şimdi çok tatlı ihtiyacı hissetmiyorum nasıl mo engelledim? Belki çok radikal ama ağzıma hiç sürmüyorum
Menülerde görüyorsunuz kızlar ilk ayımdaydı galiba bir kek yemiştim o günden beri hiç şekerli bir şey tüketmedim, ekmek pilav makarna vs de yemedim, yemedikçe istek azalıyor bence
Sevindim rahatlamana
Adana birsey olmaz bol ayran salatalar ile süper
Lavaş da yememişsin afiyet olsun
Afiyet olsun
Günaydın kızlar 74. Saatte bitirdim
Bir öğün yedim akşam tekrar başladım akşam yediğim için bugün tartılmadım
Şifa olsun canım tebrikler
Sporsuz sarkarız mutsuz oluruz güçsüz oluruz kilo vermemiz durur
yeterince gaza getirdi mi bilmem
Günaydın
9:00 türk kahvesi
14:00 yarım simit peynir çay yedim
21:00 et sote yedim bol soganlı
3 lt su
30 dk kosubandı ile yurudum.
herkese kolay gelsin.
afiyet olsun
Günaydın kızlar 44.saatten herkese selamlar
aazra canım afiyet olsun inşallah tekrar bir 72 saat gelir
Eki Görüntüle 2677811
Harika şifa olsun kolay gelsin

Çok özürdilerim 2 saat farkı nasıl gözden kaçırdıysam inşallah bu sefer 74 üzeri rekor kırarsın canım
inşallah canım kısmet inşalalh bakalım sıkıntım yok bu sistemde pazartesiye eksili rakamlar artsında inşallah

Eki Görüntüle 2677844

Bu oruçta nedense iradesizim tek öğünün üstüne başlamam gerekmiş onu anladım şuan açlık yok ama 48 i doldurunca bir düşüneceğim
Canım 40 saat yapmışsın ne iradesizliği
Kendine eziyet etmeden şifa İçin gurur duyarak ilerle ne zaman gerekli ise açarsın
30 dakika zayıflama kemeri yaptım.
1 demlik de çay içtim.
Dün akşam geç yediğim için 16 .saati bekliyorum kahvaltı için.
Çay bitince de içecek bir şeyler bulurum.
Zayıflama kemeri ne canım
21 buçukuncu saatimden selam olsun
menüm kızlar
sabah 11:00 yağsız menemen karpuz peynir nescafe
akşam 19:00 3 köfte bol salata
suyu çok artırdım spor yok malesef
Afiyet olsun canım
Selam canim kac saat yapacaksin iki gundur acsin yani bana cok zor geliyor
Kısmet
Bence uzun oruç İçin iki şey gerekli sadece beyni ikna etmek ve yapmayı çok istemek yoksa olmuyor. ikisinden biri yoksa şart da değil bence eziyet için yapmıyoruz ki ağır ağır ilerle canım
Ben baştan hedef koyamıyorum uzun oruçta acayip stres yapıyorum çünkü öyle olunca
Bir başlıyorum ne kadar giderse zorlandığım modum düştüğü ya da gerçekten artık yemek istediğim bir nokta gelirse o an açıyorum
46. Saatteyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…