Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar
Geç oldu
Ancak gelebildim ama
Öncelikle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Bağırsaklarım nihayet çalıştııııı🎈🎈🎈
Ne faydası oldu bilmiyorum ama hepinizin dediğini tek tek uyguladım çok teşekkürler herkese 🥰
Bundan sonra buna yönelik beslenmeye çalışıcam 🤲🏻
Bu arada menümü paylaşıyorum hemen

tek öğün yaptım
20 saat açlık ile

Eşimle dışarı çıkmıştık dışarıda yiyelim dedik bugün
adana kebap yedim 🙊lavaşsız ama
Yanında salata ve ayran içtim
Eve gelince de 2 adet activia yoğurt ,6 adet kuru kayısı yedim kapattım 🤐

Gözün aydın şelkerim darısı tüm kabızlara :21:

Günaydııııın🌸🌸
Bu sabahta kendimi neden sporu bıraktığımı ve neden yine başlayamadığımı sorgularken buldum resmen vicdanım sızlıyo spor yapmıyorum diye:olamaz:
Kızlar menülerimi yazmaya kalksam yazamam işteyken ne zaman müsaitsem en kalorisiz ne bulursam onu yiyorum bu sıra aşırı yoğunum çünkü ama saatlerim çok şükür düzenli öğlen başlayıp akşam 6 7 en geç kapanışım :halay:
beni gaza getirinde chloeting e yine başlıyım 15. Günde bırakmışım oy dağlar şimdi sil baştan:mad:

Cnm hayalindeki sen için yapmalısın , şey çok işe yarıyor internetten ünlü biri olur ya da instagramdan fotoğraf kaydet ve ben de böyle görünmek istiyorum bu yüzden çalışıcam elimden geleni yapıp mutlu olucam de küçük bi adım bile atsan kendine aferin de

Aynısı olamayız tabi ama yaklaşmak için çabaladığında beslenme ve hareket,spor tarzını değiştirince bile çok mutlu oluyorsun

Cnm hayalindeki sen için yapmalısın , şey çok işe yarıyor internetten ünlü biri olur ya da instagramdan fotoğraf kaydet ve ben de böyle görünmek istiyorum bu yüzden çalışıcam elimden geleni yapıp mutlu olucam de küçük bi adım bile atsan kendine aferin de

Aynısı olamayız tabi ama yaklaşmak için çabaladığında beslenme ve hareket,spor tarzını değiştirince bile çok mutlu oluyorsun
Ah ne güzel yazmışsınız çok güzel taktik gerçekten yazınız bile beni tekrardan gaza getirdi bizim onlardan neyimiz eksik başaracağız bu akşam spora tekrar başlangıcım olsun 💪🏻

Ah ne güzel yazmışsınız çok güzel taktik gerçekten yazınız bile beni tekrardan gaza getirdi bizim onlardan neyimiz eksik başaracağız bu akşam spora tekrar başlangıcım olsun 💪🏻
Bravo:rapci: aynen onların vücudu da 1 günde o hale gelmedi biz de ufak adımlarla da olsa çalışalım ki 6 ay 1 yıl da sürse başardık diyelim bu süreyi de göze almak lazım diye düşünüyorum ve sabır lazım
çünkü ben 8 yıldır 70 kilo üstüyüm ve 1 yılda olacak diye sabretseydim çoktan başarmıştım diye düşünüyorum
Sabırsızlık daha çok vakit kaybetmeye neden oluyo
Haydi devam :cool:takılsak da düşsek de kalkıp devam:KK19:

Günaydın kızlar 44.saatten herkese selamlar
aazra canım afiyet olsun inşallah tekrar bir 72 saat gelir:sampiyon:
Screenshot_20200820-094844_Fasting Tracker.jpg

Dünkü menüm:
Sabah: Domates,salata, çeçil, 7-8 zeytin, 2 krep, kavun, 1 YK bal.
Ara:1mısır
Ara:3 bisküvi, 1 meyve.
Akşam:3 dolmabiber, salata, yoğurt, karpuz.

Bugünkü menüm:
Sabah: Domates, salata, çeçil, 10 zeytin, 2 dilim ekmek, kavun.
Ara:1 baklava, 1 minik ekler.
Akşam:1 köfte, 2 dolmabiber, ayran.
2 gündür karbonhidrat ağırlıklı gittim ama aç kurt gibiydim, regl oldum, yarin toparliycam😀
Afiyet olsun yazmışsın zaten benim ilave yapmama gerek yok 🥰
Bilmiyorum belki stres kaynakli olabilir. Bu ara biraz stresi geciyo gunler . Bizim oglanin disler beni mahvetti . Bide korona artmaya basladi ya gene . Odum kopuyo. Boyle dusunup dusunup stresleniyorum.
Stres çok yapıyor ve yemeği etkiliyor evet.
Dişler inşallah beklediğinden kolay gelir canım🙏
Korona konusunda bende çok endişeliyim mümkün olduğunca artık haber bile izlemiyorum 😞
18 ağustos
Sabah
2 yumurta
1 domates 1 kapya biber
3 top peynir
1yk kaymak
1dilim tam buğday ekmeği

Ara
10gr yer fıstığı
1 dilim ananas

Aksam
2 Izgara köfte
1 ızgara but
Salata

19 ağustos

Sabah
2 gün kurusu
30gr Çiğ yer fıstığı
5 6 dal Roka
Salatalık
Kapya biber
4 kucuk dilim sucuk

Ara
20g bitter çikolata
Turk kahvesi

Aksam
350gr karnıyarık
200gr cacık
1 çatal karpuz

1 saat ağırlık çalışması 4lt su
😊😊
Afiyet olsun 🥰
1 saat ağırlık çalışması süper 👏 Darısı başıma 🙈
Sabah 11:30
Ayran
Fındık (10 tane civarı)
İki yumurta
Domates salatalık 3 zeytin

Ara
yeşilçay
Dukan birasi

Akşam 17:30
Kabak yemeği bı kaşık zeytinyağı ile yapıldı
yoğurt

Herşey çok güzeldi taa ki eşim künefe alana kadar ucundan minicik yemiş olabilrim en fazla 200 kalori olmuştur yediğim
3 litre su
8000 adim
Afiyet olsun 🥰
Menünde sıkıntı yok, yürümüşsün de o sebeple künefe birsey yapmaz bence
2 gündür yoğunluktan yazamadım. Regl döneminde mutlaka tatlı isteği vs oluyor da benim gibi regl öncesi yeme sendromu olan var mı ya? Nasıl engel oluyorsunuz kendinize? 😢 10 gün kala başlıyor aşırı yeme isteği ve öyle böyle değil. Sürekli bir şey yiyorum. 3 gündür böyle mesela ve ağzım hiç boş kalmadı. Tatlı, abur cubur vs almadım, dayandım ama evde ne bulduysam affetmedim de😀 Bugün biraz daha iyiydi ama daha 1 hafta var bakalım.

Bu arada dediğim gibi yolculuktan ödemmiş 1.4 kilo alışım. Ama yine de 600 gr fazlayım.

Menüm
9.30: 2 yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi

1 hurma, 1 avuç kadar badem, fındık.
2 avuç köy leblebisi
3 4 dilim karpuz
1 kase yoğurt ve içine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

19: 2.adet orta boy ev yapımı lahmacunumsu şey, 2 bardak ayran

Afiyet olsun🥰
Ben regl öncesi eskiden çok fena olurdum şimdi çok tatlı ihtiyacı hissetmiyorum nasıl mo engelledim? Belki çok radikal ama ağzıma hiç sürmüyorum
Menülerde görüyorsunuz kızlar ilk ayımdaydı galiba bir kek yemiştim o günden beri hiç şekerli bir şey tüketmedim, ekmek pilav makarna vs de yemedim, yemedikçe istek azalıyor bence 😊
Kızlar
Geç oldu
Ancak gelebildim ama
Öncelikle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Bağırsaklarım nihayet çalıştııııı🎈🎈🎈
Ne faydası oldu bilmiyorum ama hepinizin dediğini tek tek uyguladım çok teşekkürler herkese 🥰
Bundan sonra buna yönelik beslenmeye çalışıcam 🤲🏻
Bu arada menümü paylaşıyorum hemen

tek öğün yaptım
20 saat açlık ile

Eşimle dışarı çıkmıştık dışarıda yiyelim dedik bugün
adana kebap yedim 🙊lavaşsız ama
Yanında salata ve ayran içtim
Eve gelince de 2 adet activia yoğurt ,6 adet kuru kayısı yedim kapattım 🤐
Sevindim rahatlamana 👏
Adana birsey olmaz bol ayran salatalar ile süper
Lavaş da yememişsin afiyet olsun 🥰
Günaydın herkese

19/08 menüm

öğlen menüm

1 tabak mercimek çorbası

az susuz etli türlü

ara öğün

uno yulaflı karabuğdaylı galeta4 adet

akşam

tam tahıllı ekmeğe sandviç canım başka bi şey istemedi:)

yarım saat fitness yaptım.

3 litre su,kahve,detoks çayı içtim bi de:)
Afiyet olsun 🥰
Günaydın kızlar 74. Saatte bitirdim
Bir öğün yedim akşam tekrar başladım akşam yediğim için bugün tartılmadım
Şifa olsun canım tebrikler 👏🤩🥰
Günaydııııın🌸🌸
Bu sabahta kendimi neden sporu bıraktığımı ve neden yine başlayamadığımı sorgularken buldum resmen vicdanım sızlıyo spor yapmıyorum diye:olamaz:
Kızlar menülerimi yazmaya kalksam yazamam işteyken ne zaman müsaitsem en kalorisiz ne bulursam onu yiyorum bu sıra aşırı yoğunum çünkü ama saatlerim çok şükür düzenli öğlen başlayıp akşam 6 7 en geç kapanışım :halay:
beni gaza getirinde chloeting e yine başlıyım 15. Günde bırakmışım oy dağlar şimdi sil baştan:mad:
Sporsuz sarkarız mutsuz oluruz güçsüz oluruz kilo vermemiz durur 🙈
yeterince gaza getirdi mi bilmem 😂
Günaydın
9:00 türk kahvesi
14:00 yarım simit peynir çay yedim
21:00 et sote yedim bol soganlı
3 lt su
30 dk kosubandı ile yurudum.
herkese kolay gelsin.
afiyet olsun 🥰
Günaydın kızlar 44.saatten herkese selamlar
aazra canım afiyet olsun inşallah tekrar bir 72 saat gelir:sampiyon:
Eki Görüntüle 2677811
Harika 👏 şifa olsun kolay gelsin 😂

Çok özürdilerim 🙈 2 saat farkı nasıl gözden kaçırdıysam inşallah bu sefer 74 üzeri rekor kırarsın canım :KK9:
inşallah canım kısmet inşalalh bakalım sıkıntım yok bu sistemde pazartesiye eksili rakamlar artsında inşallah

Eki Görüntüle 2677844

Bu oruçta nedense iradesizim 😂 tek öğünün üstüne başlamam gerekmiş onu anladım 😞 şuan açlık yok ama 48 i doldurunca bir düşüneceğim🙈
Canım 40 saat yapmışsın ne iradesizliği 👏🏆
Kendine eziyet etmeden şifa İçin gurur duyarak ilerle ne zaman gerekli ise açarsın 😍
30 dakika zayıflama kemeri yaptım.
1 demlik de çay içtim.
Dün akşam geç yediğim için 16 .saati bekliyorum kahvaltı için.
Çay bitince de içecek bir şeyler bulurum.
Zayıflama kemeri ne canım 😊
21 buçukuncu saatimden selam olsun :KK76:
menüm kızlar:kk77:
sabah 11:00 yağsız menemen karpuz peynir nescafe
akşam 19:00 3 köfte bol salata
suyu çok artırdım spor yok malesef
Afiyet olsun canım 🥰
Selam canim kac saat yapacaksin iki gundur acsin yani bana cok zor geliyor
Kısmet 😂
Bence uzun oruç İçin iki şey gerekli sadece beyni ikna etmek ve yapmayı çok istemek yoksa olmuyor. ikisinden biri yoksa şart da değil bence eziyet için yapmıyoruz ki ağır ağır ilerle canım 🥰
Ben baştan hedef koyamıyorum uzun oruçta acayip stres yapıyorum çünkü öyle olunca 🙈
Bir başlıyorum ne kadar giderse zorlandığım modum düştüğü ya da gerçekten artık yemek istediğim bir nokta gelirse o an açıyorum
46. Saatteyim bakalım 😀

X