- 26 Nisan 2012
- 2.624
- 2.475
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.621
Ama dedim kaptanım,kocan yesin, sana ciss dedim, günah benden gitti, gerisini vicdani bilir, ama yine de çok lezzetli be kaptanımKızartma cıss
Onu hedef tutturduktan sonraya saklayın bence
Ben de iki gündür öyleydim, bugün Allah'tan regl oldum. Belki senin de öyledir kuzu.
Hatta 15 gün önce de olmuştum, şimdi niye oldu hiç anlamadim. Neyse en azından iştahımın sebebi belli oldu .Bugun de bir baklava ben yedim, çok dillenmisti, midemde dursun dedim, kutuda duracağına
Valla baktim ama cogunluk yabanci kisikerin videosu gerci konusma degil hareketi onemli
Deniyim insallah cok sagolunBen boosted walk ile basladim . Simdi ona bide fast walk ekledim . Vucudunun her yerini calistiriyo leslie teyzem . Zaten 2 kere yapinca hareketleri ogreniyorsun otomatik oluyo sende de
Al benden de o kadar. Bebeğin dişi ve korona. Bizi baklavaya iten sebepleri buldukBilmiyorum belki stres kaynakli olabilir. Bu ara biraz stresi geciyo gunler . Bizim oglanin disler beni mahvetti . Bide korona artmaya basladi ya gene . Odum kopuyo. Boyle dusunup dusunup stresleniyorum.
Al benden de o kadar. Bebeğin dişi ve korona. Bizi baklavaya iten sebepleri bulduk. Şaka bir yana stres karbonhidrat yemeye itiyor insanı.
burda mesajları oku yorum yapEvet yarin sabah tartilip yazarim onu baska naomam gerekiyor
Amin canimAllah rahmet eylesin kuzum
Bizim de aynı, 4 köpek dişi aynı zamanlarda uç verdi, onlar da haklı. Diş zor bir duurm gerçekten.Valla oyle ama . Ilk defa boyle zor geliyo disleri . Kopek disleri geliyo simdi. Korkuyorum devami nasil olacak diye . Her Diste biraz daha zorlasiyobi atesi cikiyo bi bisey oluyo . Gene iyi kontrol ediyorum aslinda kendimi. Gunde 1 kere yiyip kapatiyorum ama onda da iyi yiyorum
yani bacım.sen de arti ol.ben olsam hadi neysezaten 50 li kilolardasin.bana bak hele
Hoageldin canm senelerrrdir diyet yapan tekrar 2katini geri alan biri olarak hala soylenirim. Kendime. Bu if ten nasil haberim olmaz nasil kaciririm diye. Benm yasam bicimim sahsen. Cunku sabahlari 12 ye kadar acikmiyordum. Sanada bol sansInsallah tabiki valla artok kilo vermek istiyorumm ya cok skldim hep küçüklükten beri kiloluyum
Hosbuldik cok teseklir ederim bakalım inşallahHoageldin canm senelerrrdir diyet yapan tekrar 2katini geri alan biri olarak hala soylenirim. Kendime. Bu if ten nasil haberim olmaz nasil kaciririm diye. Benm yasam bicimim sahsen. Cunku sabahlari 12 ye kadar acikmiyordum. Sanada bol sans