- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.601
Afiyet olsunUyanir uyanmaz 2 bardak ilik limonlu su
Menum
Sabah 12.00
2 yumurta ile az yagda yumur1 dilim beyaz peynir
4 zeytin domates salatalik
1 wasa
Yesilcay
Ara 13.00
Sade turk kahvesi
16.00
Turk kahvesi kucuk lokum
Aksam 19.00
6-7 kasik barbunya pilaki
Domates salatalik
2.5 lt su. 1 saat yuruyus
Malwsef diyet yapıyorum ama veremedim 12 13 gun oldi anlamasim valLaCanım belki hızlı bir düşüş oldu ya
İlk hedeflediğin kilolara rahat geldi isen ondan istemsiz bir rahatlama olmuş olabilir.
ikinci bir sebep insanların görüp ay tamam olmuş vs demesi Olabilir.
Sadece ilk hedeflediğin yeri düşün onun dışında hiç bir şeye razı etmesin beynin seni
daha yolumuz var
Süpersin canım
Gel bekleriz tabi ki
Aralıklı oruç yapıyor musun ?
Zevkle eklerim yeter ki düzenli katılım olsun gelen herkesten tek istediğimiz buHimm anladim ozaman ben yarin size kilomi yaizm uygun gorurSeniz eklersiniz olmazssda nasip artik
Insallah tabiki valla artok kilo vermek istiyorumm ya cok skldim hep küçüklükten beri kiloluyumZevkle eklerim yeter ki düzenli katılım olsun gelen herkesten tek istediğimiz bu
Yarın tüm gün sonunda yediklerin içtiklerin varsa sporun varsa yaz burada verirsin benceMalwsef diyet yapıyorum ama veremedim 12 13 gun oldi anlamasim valLa
Ayy hadi insallah ama ben spor yapamiyorumm yuryus falam oda cok degil acaba sartmi sporrYarın tüm gün sonunda yediklerin içtiklerin varsa sporun varsa yaz burada verirsin bence
Hosgeldiniz spor daha hizli kilo vermenizi ve vucudunuzun sıkılaşmasini saglar tabi yediklerinizde onemli kilo vermedeAyy hadi insallah ama ben spor yapamiyorumm yuryus falam oda cok degil acaba sartmi sporr
Hosbulduk siz peki ne gibi spor onerirsiniz veya ne yapiyosinuzHosgeldiniz spor daha hizli kilo vermenizi ve vucudunuzun sıkılaşmasini saglar tabi yediklerinizde onemli kilo vermede
Leslie , lk spor yapanlar icin cok zevkli yapiliyor tavsiye ederim disariya cikmak herzaman mumlun olmuyor evde yapilabilecek en guzel sporHosbulduk siz peki ne gibi spor onerirsiniz veya ne yapiyosinuz
Leslie diyolar ama hiç bilmiyorrum bakmak lazim tabikiLeslie , lk spor yapanlar icin cok zevkli yapiliyor tavsiye ederim disariya cikmak herzaman mumlun olmuyor evde yapilabilecek en guzel spor
Sonra yuruyus tabi
Canım belki hızlı bir düşüş oldu ya
İlk hedeflediğin kilolara rahat geldi isen ondan istemsiz bir rahatlama olmuş olabilir.
ikinci bir sebep insanların görüp ay tamam olmuş vs demesi Olabilir.
Sadece ilk hedeflediğin yeri düşün onun dışında hiç bir şeye razı etmesin beynin seni
daha yolumuz var
Süpersin canım
Gel bekleriz tabi ki
Aralıklı oruç yapıyor musun ?
Leslie diyolar ama hiç bilmiyorrum bakmak lazim tabiki
Ben de iki gündür öyleydim, bugün Allah'tan regl oldum. Belki senin de öyledir kuzu.Tesekkurler baskanim , bu ara motivasyonumda dusus oldugunu hissediyorum. Onceden kendimi kontrol edebilirken bu ara herseyi yemek istiyorum . Niye boyle oldu bilemiyorum . Ama toparlamaya calisiyorum
saol canim.gel beraber olsun.Etli çiğköfte yenmez mi ya?Afiyet,şeker olsun. Yağ olmasın, kas olsun
sana da afiyet olsun canim.Ben de iki gündür öyleydim, bugün Allah'tan regl oldum. Belki senin de öyledir kuzu.
Hatta 15 gün önce de olmuştum, şimdi niye oldu hiç anlamadim. Neyse en azından iştahımın sebebi belli oldu .Bugun de bir baklava ben yedim, çok dillenmisti, midemde dursun dedim, kutuda duracağına
Ben çocukken çok severdim
Hatta rahmetli babam seni kasap ile evlendircem derdi
Bende yok baba et kokar derdim gülerdik
Et severim ama sürekli tüketmem
Valla baktim ama cogunluk yabanci kisikerin videosu gerci konusma degil hareketi onemliBen basladigimdan beri yapiyorum . Bi kac gundur 2 videoya cikardim . Zevkli bence denemelisin
En son kaptan atacak bizi, ama söylemezsem çatlarim, sabaha kalan çiğköfteyi kahvaltıda kizartir yeriz biz. Ama sen yeme, kocan yesin, kaptan kızıyosaol canim.gel beraber olsun.
ben tabagimin yarisini yedim.kalani dolaba koydum.yarin da kahvalti niyetine mi yesem acaba
kalmışı da ayrı bi güzel oluyor
sana da afiyet olsun canim.
bende dün oldum.neyse rahatladim.
bu hafta daha cok gider en azindan.
baklava didin de ağzimı şapırtdattım bi yutkundum.
milletçek bayılıyoruz baklavaya
Kızartma cıssEn son kaptan atacak bizi, ama söylemezsem çatlarim, sabaha kalan çiğköfteyi kahvaltıda kizartir yeriz biz. Ama sen yeme, kocan yesin, kaptan kızıyo. Baklavayı da pazartesi ye arkadaşım,ama bu gece ruyana girebilir ,dikkat et