Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Afiyet olsun

Malwsef diyet yapıyorum ama veremedim 12 13 gun oldi anlamasim valLa

Uzun oruc surecinde motivasyonumu toparlamaya caliscam . Ilk haftalardaki kagitlarima bakcam nasil beslenmisim napmisim . . Kilo almadan toparlamam lazim

Tesekkurler baskanim , bu ara motivasyonumda dusus oldugunu hissediyorum. Onceden kendimi kontrol edebilirken bu ara herseyi yemek istiyorum . Niye boyle oldu bilemiyorum . Ama toparlamaya calisiyorum
Ben de iki gündür öyleydim, bugün Allah'tan regl oldum. Belki senin de öyledir kuzu.
Hatta 15 gün önce de olmuştum, şimdi niye oldu hiç anlamadim. Neyse en azından iştahımın sebebi belli oldu.Bugun de bir baklava ben yedim, çok dillenmisti, midemde dursun dedim, kutuda duracağına

Etli çiğköfte yenmez mi ya?Afiyet,şeker olsun. Yağ olmasın, kas olsun
saol canim.gel beraber olsun.
ben tabagimin yarisini yedim.kalani dolaba koydum.yarin da kahvalti niyetine mi yesem acaba
kalmışı da ayrı bi güzel oluyor
sana da afiyet olsun canim.
bende dün oldum.neyse rahatladim.
bu hafta daha cok gider en azindan.
baklava didin de ağzimı şapırtdattım bi yutkundum.
milletçek bayılıyoruz baklavaya

En son kaptan atacak bizi, ama söylemezsem çatlarim, sabaha kalan çiğköfteyi kahvaltıda kizartir yeriz biz. Ama sen yeme, kocan yesin, kaptan kızıyo. Baklavayı da pazartesi ye arkadaşım,ama bu gece ruyana girebilir ,dikkat et

Kızartma cıss
Onu hedef tutturduktan sonraya saklayın bence

Dünkü menüm:
Sabah: Domates,salata, çeçil, 7-8 zeytin, 2 krep, kavun, 1 YK bal.
Ara:1mısır
Ara:3 bisküvi, 1 meyve.
Akşam:3 dolmabiber, salata, yoğurt, karpuz.

Bugünkü menüm:
Sabah: Domates, salata, çeçil, 10 zeytin, 2 dilim ekmek, kavun.
Ara:1 baklava, 1 minik ekler.
Akşam:1 köfte, 2 dolmabiber, ayran.
2 gündür karbonhidrat ağırlıklı gittim ama aç kurt gibiydim, regl oldum, yarin toparliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…