Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben de iki gündür öyleydim, bugün Allah'tan regl oldum. Belki senin de öyledir kuzu.
Hatta 15 gün önce de olmuştum, şimdi niye oldu hiç anlamadim🙄. Neyse en azından iştahımın sebebi belli oldu😀.Bugun de bir baklava ben yedim, çok dillenmisti, midemde dursun dedim, kutuda duracağına 😀

Bilmiyorum belki stres kaynakli olabilir. Bu ara biraz stresi geciyo gunler . Bizim oglanin disler beni mahvetti . Bide korona artmaya basladi ya gene . Odum kopuyo. Boyle dusunup dusunup stresleniyorum.

Bilmiyorum belki stres kaynakli olabilir. Bu ara biraz stresi geciyo gunler . Bizim oglanin disler beni mahvetti . Bide korona artmaya basladi ya gene . Odum kopuyo. Boyle dusunup dusunup stresleniyorum.
Al benden de o kadar. Bebeğin dişi ve korona. Bizi baklavaya iten sebepleri bulduk😀. Şaka bir yana stres karbonhidrat yemeye itiyor insanı.

Al benden de o kadar. Bebeğin dişi ve korona. Bizi baklavaya iten sebepleri bulduk😀. Şaka bir yana stres karbonhidrat yemeye itiyor insanı.

Valla oyle ama . Ilk defa boyle zor geliyo disleri . Kopek disleri geliyo simdi. Korkuyorum devami nasil olacak diye . Her Diste biraz daha zorlasiyo 😂 bi atesi cikiyo bi bisey oluyo . Gene iyi kontrol ediyorum aslinda kendimi. Gunde 1 kere yiyip kapatiyorum ama onda da iyi yiyorum 😂😂😂

18 ağustos
Sabah
2 yumurta
1 domates 1 kapya biber
3 top peynir
1yk kaymak
1dilim tam buğday ekmeği

Ara
10gr yer fıstığı
1 dilim ananas

Aksam
2 Izgara köfte
1 ızgara but
Salata

19 ağustos

Sabah
2 gün kurusu
30gr Çiğ yer fıstığı
5 6 dal Roka
Salatalık
Kapya biber
4 kucuk dilim sucuk

Ara
20g bitter çikolata
Turk kahvesi

Aksam
350gr karnıyarık
200gr cacık
1 çatal karpuz

1 saat ağırlık çalışması 4lt su
😊😊

Valla oyle ama . Ilk defa boyle zor geliyo disleri . Kopek disleri geliyo simdi. Korkuyorum devami nasil olacak diye . Her Diste biraz daha zorlasiyo 😂 bi atesi cikiyo bi bisey oluyo . Gene iyi kontrol ediyorum aslinda kendimi. Gunde 1 kere yiyip kapatiyorum ama onda da iyi yiyorum 😂😂😂
Bizim de aynı, 4 köpek dişi aynı zamanlarda uç verdi, onlar da haklı. Diş zor bir duurm gerçekten.
Yarın ben de leslie'ye dönücem. Bundan 10 sene önce de yapıyordum Leslie ama 2 mil olup 4 mil esdegerinde olanı yeni keşfettim, o çok güzelmiş. Sen hangilerini beğendin?

Sabah 11:30
Ayran
Fındık (10 tane civarı)
İki yumurta
Domates salatalık 3 zeytin

Ara
yeşilçay
Dukan birasi

Akşam 17:30
Kabak yemeği bı kaşık zeytinyağı ile yapıldı
yoğurt

Herşey çok güzeldi taa ki eşim künefe alana kadar ucundan minicik yemiş olabilrim en fazla 200 kalori olmuştur yediğim
3 litre su
8000 adim

2 gündür yoğunluktan yazamadım. Regl döneminde mutlaka tatlı isteği vs oluyor da benim gibi regl öncesi yeme sendromu olan var mı ya? Nasıl engel oluyorsunuz kendinize? 😢 10 gün kala başlıyor aşırı yeme isteği ve öyle böyle değil. Sürekli bir şey yiyorum. 3 gündür böyle mesela ve ağzım hiç boş kalmadı. Tatlı, abur cubur vs almadım, dayandım ama evde ne bulduysam affetmedim de😀 Bugün biraz daha iyiydi ama daha 1 hafta var bakalım.

Bu arada dediğim gibi yolculuktan ödemmiş 1.4 kilo alışım. Ama yine de 600 gr fazlayım.

Menüm
9.30: 2 yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi

1 hurma, 1 avuç kadar badem, fındık.
2 avuç köy leblebisi
3 4 dilim karpuz
1 kase yoğurt ve içine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi

19: 2.adet orta boy ev yapımı lahmacunumsu şey, 2 bardak ayran

Kızlar
Geç oldu
Ancak gelebildim ama
Öncelikle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Bağırsaklarım nihayet çalıştııııı🎈🎈🎈
Ne faydası oldu bilmiyorum ama hepinizin dediğini tek tek uyguladım çok teşekkürler herkese 🥰
Bundan sonra buna yönelik beslenmeye çalışıcam 🤲🏻
Bu arada menümü paylaşıyorum hemen

tek öğün yaptım
20 saat açlık ile

Eşimle dışarı çıkmıştık dışarıda yiyelim dedik bugün
adana kebap yedim 🙊lavaşsız ama
Yanında salata ve ayran içtim
Eve gelince de 2 adet activia yoğurt ,6 adet kuru kayısı yedim kapattım 🤐

Insallah tabiki valla artok kilo vermek istiyorumm ya cok skldim hep küçüklükten beri kiloluyum🤗
Hoageldin canm senelerrrdir diyet yapan tekrar 2katini geri alan biri olarak hala soylenirim. Kendime. Bu if ten nasil haberim olmaz nasil kaciririm diye. Benm yasam bicimim sahsen. Cunku sabahlari 12 ye kadar acikmiyordum. Sanada bol sans 🤗😁

Hoageldin canm senelerrrdir diyet yapan tekrar 2katini geri alan biri olarak hala soylenirim. Kendime. Bu if ten nasil haberim olmaz nasil kaciririm diye. Benm yasam bicimim sahsen. Cunku sabahlari 12 ye kadar acikmiyordum. Sanada bol sans 🤗😁
Hosbuldik cok teseklir ederim bakalım inşallah 🤩😘😘

Günaydııııın🌸🌸
Bu sabahta kendimi neden sporu bıraktığımı ve neden yine başlayamadığımı sorgularken buldum resmen vicdanım sızlıyo spor yapmıyorum diye:olamaz:
Kızlar menülerimi yazmaya kalksam yazamam işteyken ne zaman müsaitsem en kalorisiz ne bulursam onu yiyorum bu sıra aşırı yoğunum çünkü ama saatlerim çok şükür düzenli öğlen başlayıp akşam 6 7 en geç kapanışım :halay:
beni gaza getirinde chloeting e yine başlıyım 15. Günde bırakmışım oy dağlar şimdi sil baştan:mad:

X