- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
Geçmiş olsun diyelim lgs için hayırlısı artık çocuklar İçinİyi akşamlar arkadaşlar
Bugün malum lgs yaklaşık 200 öğrencimin acısını ve sevincini patlaşmaktan buraya yazma fırsatım olmadı
Saat 12:00
Glutensiz un ile 1 adet krep ve çay
1 saat kardiyo
Saat 18:00 yoğurtlu kabak ve havuç haşlama (böyle bir yemek ismi var mı emin değilim)
Kuru incir ve hurma malum kabızlık sorunsalı aslaa tatlı olduğu için diil
Şimdilik 3 lt su ancak 4 e tamamlarım
Bu arada sabah yanlışlıkla tartıya çıkıp 85,300 görmüş olabilirimama p tesi güncel kilomu net öğreneceğim
Haftaya misafirim var bakalım diyet nasıl devam edicek
Evet canım aslında içmeyecektim ev halkına doldurunca buz gibi canım istediAslında iyi menü kola nazarlık olmuş bir dahakine ayranla süper menü olur
26 mayısta başlamışım tarih atmışım bir aya 5 kilo olur herhaldeSüpersin cnm yaz bitmeden gitsin kilolarBir ay da mı verdin cnm?
tam 60 olamam desende yakın bir sayı olur ki senin boyunda uzun çünkü sporlada incelir sin zatenKızımın doğumgünü 1 eylül şuanda 73 kiloyum ve o zamana 60 kilo olur muyum acaba
Bende tartılmadım canım şuan annemlerdeyim burda tartı yok salı günü ancak tartılabilirim
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Ohhhhhh muhteşem menü gitsin yağlarrrrrr
63 de olurtam 60 olamam desende yakın bir sayı olur ki senin boyunda uzun çünkü sporlada incelir sin zaten
Ayyy bende heyecanlanıyorum bende perşembeyi beklesem mi acabaTamamdır ben perşembe günü tam 1 hafta dolduğunda kilo bildirimi yapicam. Çok heycanlandım.
Süper menü canım sporunda var çok güzel eksi geleceksin20 haziran cumartesi bildirimi
Sabah 06.30 uyanış ve 10.000 adım tempolu yürüyüş
12.00 kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin yeşillik. 2 bardak çay
14.30 türk kahvesi
19.30 haşlanmış tavuk cacık
2 litre su
Çok güzel20 haziran cumartesi bildirimi
Sabah 06.30 uyanış ve 10.000 adım tempolu yürüyüş
12.00 kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin yeşillik. 2 bardak çay
14.30 türk kahvesi
19.30 haşlanmış tavuk cacık
2 litre su
Muhteşemsin canım afiyet olsunEvet kızlar yürüyüşü yapıp geldim yeşil çay içiyorum birazdan ilk öğünü yapacağım sonrası klasik iş güç
Olur canımBugün spora ara verdim. 6.000 adımı tamamlıcam sadece. Aralıklı oruç devam. Canım çok tatlı istiyor dondurma yesem 2 kaşık olmaz mıregl zamanı kaçamağı olsa
Canım bol yeşillikle lahmacun yiyebilirsin canan Karatay diyetinde lahmacunu serbest bırakıyordu içinde hem et hem sebze olduğu için tüketilebilir diyordu afiyet olsunKızlar bende akşam lahmacun n yicem 2 tane yiyebilir miyim
Canım regl şişkinliği de var yine de güzel vermişsinGünaydın canlar tüm babaların ve babalık yapan herkesin babalar günü kutlu olsun
Bugün benim tartı günümdü sabah tartıldım 65.1 çıktım ve sabah regl oldum iki hafta da 2 kilo vermiş oldum yavaş gidiyor ama olsun mutluyum böyle giderse yaz bitmeden istediğim kiloya ulaşırım öpüyorum hepinizi
Tama canım teşekkür ederim sana da afiyet olsunCanım bol yeşillikle lahmacun yiyebilirsin canan Karatay diyetinde lahmacunu serbest bırakıyordu içinde hem et hem sebze olduğu için tüketilebilir diyordu afiyet olsun
Hayır yiyemezsin şu anda yanımda cayır cayır lahmacun yiyorlar ben yiyemiyorsam kimse yemesinKızlar bende akşam lahmacun n yicem 2 tane yiyebilir miyim