-
- Konu Sahibi blondeaddict
Aynen durdu veremiyorum dedim iyi ki pes etmedim bir sen olamasam da bir ayda 5 kilo garantilicem sanırım çok mutluyumGünaydın hanımlar
Güzel haberler okudum çok mutlu oldum harikasınız ya enerjiler tavan kilolar eksiliyor
Canım detox süreçlerinde de olan bu. Metabolizma sindirim gibi ağır bir iş ile uğraşmıyor ve çok ciddi bir enerji açığa çıkıyor. İkincisi de beslenmelerimizde genel olarak karbonhidratlar kısıtlı o da ağırlık yorgunluk şeker zıplatmıyor
şahane menüsadece akşama biraz daha protein eklenebilir kilo vermeye yardımcı olur.( haslanmış tavuk göğüs ızgara köfte ton balı
tabi ki katılabilirsin burada menü paylaşıyoruz ilk postu mutlaka oku, diyet listemiz yok ama karbonhidratları genelde kontrol edip saat kısıtlaması yapıyoruz
İlk sayfaya kilo durumunu ekliyorum
Enerji konusunu yukarıda yazdım ben de normalde yetişeceğim işleri kolayca sinirsiz bitiriyorum enerjim tavan. Sonuçlar süper canım tebrik ederimBen şimdiden motive oldum
İlk sayfaya ekleyeceğim kilo değişimini günlük değiştirmeyi unutursam sen haftada bir gün belirle hatırlat bana
Ayyyyy
Çok sevindim ya ne güzel bir gün tebrik ederim
Azimle herhalde herkes sonuca yürüyecek buradan onu çıkartıyorum
İlk sayfada değiştiriyorum
Bence görürsün istemek önemli daha öncede vermiştim ben o azim sonunda yine geldi bana sıra 6 kara geldi heyecan heyecan güp güpÇok güzel canım
Ayyyy çok iyi bende 70 i haftaya ancak görürüm herhalde
Evet bende geçen sene çok güzel kilo verdim bu sene de vericem inşallahhhBence görürsün istemek önemli daha öncede vermiştim ben o azim sonunda yine geldi bana sıra 6 kara geldi heyecan heyecan güp güp
Süpersin cnm yaz bitmeden gitsin kilolarGünaydın herkeseeebugün kırdım sonunda net 70 çıktım 4,5 kilo elveda oldu sonunda yürüyüşler yorsada karşılığı çok güzel
2 ay 10 gün var bence imkansız değil. Bu arada kilolarımız aynıı Hadi kim daha önce zayıflayacakKızımın doğumgünü 1 eylül şuanda 73 kiloyum ve o zamana 60 kilo olur muyum acaba
Olmaman İçin sebep yok çok vakit var istikrarla devam edersenKızımın doğumgünü 1 eylül şuanda 73 kiloyum ve o zamana 60 kilo olur muyum acaba
Nefis bir salata olmuş afiyet olsun arada nar ekşisi bir şey yapmaz zaten toplasan maksimum 1 kaşık koyuyosundur herhalde bende severim birde lezzet katıyorDerhal bildiriyorum. 22 saatlik aclik sonrasi bir gobegin yarisini dogradim, 100 gramlik ton baligi koydum uzerine. Yarim salatalik ve bir domatesle susledimzeytinyagi, limon ekledim dayanamayip biraz da nar eksisi ekledim cok severim de sonra yine icimdeki canavara dur diyemedim 2 kasik da misir ekledim. Iki minik hain sizdi salatama :) gerci nar eksisi diyetteki cissslardan mi bilmiyorum. Hesaplamalarima gore 400 kalori civariymis toplami. Inanilmaz doydum yalniz:) ben yesilcayimi icip burdan yarina kadar devam ederim yine. Boyle dag tepe kosacak enerjim var anlam veremiyorum ki genelde ozellikle de su korona gunlerinde ogle sekerlemelerine fena alismistim. Fazla enerjigim. Halsizlik, canim sunu yemeyi cok istiyor gibi bir durumum yok. Gozum mutfakta degil. Bu cok iyiymis. Zamaninda diyetisyenin verdigi liste neydi oyle. Resmen gozum saatte yasiyordum su saatte bunu ye bu saatte bunu ye diye. Ben sevdim bu yontemi.
Ayyyy hadi bakalım birbirimizle yarışalım2 ay 10 gün var bence imkansız değil. Bu arada kilolarımız aynıı Hadi kim daha önce zayıflayacak
Ayyyy hadi bakalım birbirimizle yarışalım
Sen kaçıncı gündesin diyette
Ben pazartesi başladım şuan annemgildeyim muhtemelen salı günü eve geçerim o zaman tartılırım
Merhaba canlar 20/06 menüsü
Sabah 12:00
İki yumurtalı omlet ve klasik kahvaltı
Ara öğün
Bir küçük muz
Akşam 17:00 bugün erken yedim
Ton balıklı salata
Bende tartılmadım canım şuan annemlerdeyim burda tartı yok salı günü ancak tartılabilirimBenim bugün 3. Günüm daha tartılmadım hiç. İstersen pazartesi tartılıp güncel kilomuzla devam edelim
Çok güzel menü canım afiyet olsun20/6 menü
Saat 13.30: 100 gr Light beyaz peynir domates salatalık çay
Saat 17.45: 1 tabak türlü ve cacık
8 kilometre yürüdüm
Yeşil çay, çay, kahve su içtim
Normal düzenim 18/6 ama genelde daha geç açıp daha erken akşam yemeğe başladım
Ohhhhhh muhteşem menü gitsin yağlarrrrrrMerhaba canlar 20/06 menüsü
Sabah 12:00
İki yumurtalı omlet ve klasik kahvaltı
Ara öğün
Bir küçük muz
Akşam 17:00 bugün erken yedim
Ton balıklı salata
Aslında iyi menü kola nazarlık olmuş bir dahakine ayranla süper menü olurİyi akşamlar kızlar
18/6 menüsü
Sabah 10.00
1 yumurtalı sucuk,,,2 dilim beyaz peynir,, yarım domates yarım salatalık,,3 zeytin,,,1 dilim ekmek
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 19.00
5 parça tavuk mangal,, marul ve soğan salatası
Kaçamak yarım çay bardağı kola
Su 3 litre