Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün malum lgs yaklaşık 200 öğrencimin acısını ve sevincini patlaşmaktan buraya yazma fırsatım olmadı
Saat 12:00
Glutensiz un ile 1 adet krep ve çay
1 saat kardiyo
Saat 18:00 yoğurtlu kabak ve havuç haşlama (böyle bir yemek ismi var mı emin değilim😁)
Kuru incir ve hurma malum kabızlık sorunsalı aslaa tatlı olduğu için diil🙈
Şimdilik 3 lt su ancak 4 e tamamlarım
Bu arada sabah yanlışlıkla tartıya çıkıp 85,300 görmüş olabilirim🤣 ama p tesi güncel kilomu net öğreneceğim
Haftaya misafirim var bakalım diyet nasıl devam edicek
🤗🤗🤗
Geçmiş olsun diyelim lgs için hayırlısı artık çocuklar İçin 🙏
Akşam ilave biraz protein de olsa o yoğurtlu sebze haşlama yemeği yanına( adını ben böyle koydum) o da güzel olurmuş.
Pazartesiyi merakla bekliyorum kilo ne olacak sinyal veriyor sanki 😂

Bende tartılmadım canım şuan annemlerdeyim burda tartı yok salı günü ancak tartılabilirim 👍👍

Çok güzel menü canım afiyet olsun😘

Ohhhhhh muhteşem menü gitsin yağlarrrrrr💃💃💃

Tamamdır ben perşembe günü tam 1 hafta dolduğunda kilo bildirimi yapicam. Çok heycanlandım. 😂

20 haziran cumartesi bildirimi
Sabah 06.30 uyanış ve 10.000 adım tempolu yürüyüş

12.00 kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin yeşillik. 2 bardak çay

14.30 türk kahvesi

19.30 haşlanmış tavuk cacık

2 litre su

tam 60 olamam desende yakın bir sayı olur ki senin boyunda uzun çünkü sporlada incelir sin zaten
63 de olur👍👍👍
Spor yapamıyorum küçük kızım var aslında spor salonuna gidecektim malum olaylardan dolayı gidemiyorum😭😭
Tamamdır ben perşembe günü tam 1 hafta dolduğunda kilo bildirimi yapicam. Çok heycanlandım. 😂
Ayyy bende heyecanlanıyorum bende perşembeyi beklesem mi acaba🤣🤣🤣
20 haziran cumartesi bildirimi
Sabah 06.30 uyanış ve 10.000 adım tempolu yürüyüş

12.00 kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin yeşillik. 2 bardak çay

14.30 türk kahvesi

19.30 haşlanmış tavuk cacık

2 litre su
Süper menü canım sporunda var çok güzel eksi geleceksin👏👏👏👏

Günaydın hanımlar iyi pazarlar
Eşlerinizin abilerinizin kardeşlerinizin babalarınızın babalar gününü kutlarım 💐

Bugün çok işlerim var evde ama birazdan yürüyüşe gidip ilk onu halleşeceğim yoksa yapmama ihtimalim yüksek 🙈
Gün içinde görüşürüz

Bugün spora ara verdim. 6.000 adımı tamamlıcam sadece. Aralıklı oruç devam. Canım çok tatlı istiyor dondurma yesem 2 kaşık olmaz mı 😂 regl zamanı kaçamağı olsa

Günaydın canlar tüm babaların ve babalık yapan herkesin babalar günü kutlu olsun
Bugün benim tartı günümdü sabah tartıldım 65.1 çıktım ve sabah regl oldum iki hafta da 2 kilo vermiş oldum yavaş gidiyor ama olsun mutluyum böyle giderse yaz bitmeden istediğim kiloya ulaşırım öpüyorum hepinizi 😘😘😘

Günaydın canlar tüm babaların ve babalık yapan herkesin babalar günü kutlu olsun
Bugün benim tartı günümdü sabah tartıldım 65.1 çıktım ve sabah regl oldum iki hafta da 2 kilo vermiş oldum yavaş gidiyor ama olsun mutluyum böyle giderse yaz bitmeden istediğim kiloya ulaşırım öpüyorum hepinizi 😘😘😘
Canım regl şişkinliği de var yine de güzel vermişsin👏👏 ayyyy bende 65 lere bir gelsem yaaa🤲🤲🤲
Canım bol yeşillikle lahmacun yiyebilirsin canan Karatay diyetinde lahmacunu serbest bırakıyordu içinde hem et hem sebze olduğu için tüketilebilir diyordu afiyet olsun 😋
Tama canım teşekkür ederim sana da afiyet olsun

Kızlar bende akşam lahmacun n yicem 2 tane yiyebilir miyim
Hayır yiyemezsin şu anda yanımda cayır cayır lahmacun yiyorlar ben yiyemiyorsam kimse yemesin🤣🤣 şaka bir yana arkadaşlar ömür boyu bişeyleri tamamen yasaklayamayız ki gerçekçi değil başka bir öğünden kısarak ya da ekstra hareketle vs telafi edilir diye düşünüyorum arada bir. Ben de bugün kendi yaptığım st sebastiandan yedim incecik bir dilim şekersiz ama yine de akşamı es geçeceğim

X