Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

canim Ben aksam yemekte sebzeden sonra hemen duydum.ama gece acikmamak için 50 gram ton balığı da yedim.dun akşam da sebze yemiştim.protein daha çok kilo verdiriyor çünkü.
inşAllah canım.
Kaç çocuğun var?
Beni çaya şeker atmadığım için her aksam çay yanına yaptığım tatlılar bu hale getirdi.
Hiç erinmezdim.
Her aksam trilece sufle irmik helvası sırasıyla işte aklına ne gelirse
Fix her aksam yeni bir tatli

1tane teyzesi, 14 aylık kizçem var, ellerinden öper.. Senin bir oglus galiba. Ne kadarlık?

Benim kuzenim oyle canim . Kiz bi oturusta 1 ekmek yiyo dunyalari yiyo gun icinde dunyanin abur cuburunu yiyo , hareketli de degil ama Kilo alamiyo ben mutfaktan des duyunca 5 Kilo aliyorum nerede bu adalet
bağırsaklari hizli çalışanlar öyle...günde 3 kez çıkıyor ....o değil ben mi zayıf olcam
Aynen kaptanım super yazmışsın

O zamanda çoğunluktan gelen yorum

Cima yarışması gruplarından farklı bir yer burası bunu bozmayalım olmuştu :)
evet canım haklısın
Yarışmalara alisinca adapte olmak zaman alıyor.
Ama halledecem
Sadece kendim için vermeyi de öğrenecem
aynen iki gündur bende dondurma yiyorum....başka diyet olsa ağzıma süremez dim.
1tane teyzesi, 14 aylık kizçem var, ellerinden öper.. Senin bir oglus galiba. Ne kadarlık?
8 yasinda oğlum var canım
Maşallah kız annesi olduğun için çok şanslısın.
Kucukmus baya.
Tam sevme zamanı.

Selam kizlar menum
Sabah 08:00 2 dilim ekmek peynir
Oglen 1 avuc kuruyemiş
Aksam 18:00
Yeşil fasulye kavun
2 kayisi 1 seftali

aynen bu oructa gündüz caninin istedigi biseyi az bisey yiyebiliyorsun.hic biseyde tamamen yasak yok.dikkat var.
bu arada gözünden kacmamis benim 3 4 tane cipsim
dun gece herüf tepsiye 1 paket cips dökmüs.bide büyük bi bardak buz gibi kola doldurmus karsimda yiyor.yahu ben 30 saatlik oructaydim bide.düsün artik.cok canim gitti ama bozmadim.
43 saat oruç tuttum.canimin istediklerinden az bisey yedim.yemesem kıtlık piskolojisine girecem.hepten bozacam.böyle daha iyi oldu.
sana da afiyet olsun canim.arada yemek iyidir.sadece tartı gününe yakin yapmamak lazim
kaptan bu msji görmesin.kötü örnek diye beni gruptan atar
saf protein kilo verdiyor da ton baligi tuzlu oldugu icin odem yapmasin dikkat et.
yaninda illaki salata tüket ki tuzu dengelesin.yoksa 3 lt su icersin
yine de wc ye cikmazsin.tecrubeyle sabittir.

spor beni mutlu etmiyor bacım.
mutsuz ediyor.
beni yiyip icip gezmek yatmak mutlu ediyor.ha bide zayif olup alişveris yapmak

Yarisma olayi insani geriyo. Bak mesela bu hafta ben ayni ciktim ama rahatca soyledim sevgili baskanim da iyi almamissin dedi gecti yaris olsa ben 3 gun sinirimden uyuyamam biraz fazla hirsli bi yaptim var gelinlikci bana sen boyle mi gelin olcan dedi diye ben 3 hafta da 15 Kilo falan verdim daha fazla verirdim de annem ölmeyim diye zorla yedirdi yarisirim sorun degil de bedenim zayiflarken psikolojim bozuluyo benim o yuzden o toplara girmemeye calisiyorim yoksa 3 4 kere yaristan bildirim geldi girip 1 kere baktim , sonra baktim icimdeki hirsli kadin uyaniyo hemen geri ciktim

Merhaba bende 35 gündür aralıklı oruç yapıyorum az motivasyonum düştüğü anca açıp mesajlarınızı okuyrm ve motive oluyrm Teşekkür etmek istedim boyum 1.69 baslangıç kilom 77.600 şuan kilom 72 size bakınca sanki Bn biraz az vermişim gibi oldu sporumu da yapmaya çlışyrm ama misafirim vardı aşırıya asla kaçmadım ve saatlerime çok dkkt edyrm en az 18/6 20/4 flan deniyrm bu aralarda 24 saat yapmaya basladm haftada Bi kaç kere inş bnde sizler gibi güzel kilo veririm

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE HARİKA BİR GÜN DİLİYORUM
BOL EKSİLİ GÜN OLSUN İNŞALLAH
38 SAATİN SONUNDA 1 KAYISI 1 CEVİZ İLE ORUCUMU AÇTIM TARTIDADA 63,3 ÇIKTIM PAZARIN ŞİŞLİĞİ BÜGÜN GİTTİ DAHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…