- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.841
Tamam canım sağol hesap detayını doldurdum ama bu çetveli nerden ekleyeceğim?
Hesap detaylarinda en altlara dogru kilo ve boy kismi var. O kismi da doldurup kaydet e tiklayacaksin. Kendiliginden cikiyor bu asamadan sonra..Tamam canım sağol hesap detayını doldurdum ama bu çetveli nerden ekleyeceğim?
Canım sağ tarafta zarf işaretinin yanında senin isim yeri var onu tıkla hesap detayları bölümünü tıkla en aşağı yerde kilo boy yazan yeri doldur ve kayıt etBu çıktı
aklimdaki seyi gozlerin okumusSizin kullanıcı adını
Manti tulumba olarak okumam hahaahahahah
Bence cok dogru bir zayiflama bicimi tercih etmissin. Kurallara uyduktan sonra zayiflamamk elde degilKendimi bu kez cok motive hissediyorum. Insallah hersey cok güzel olur. Kasimda esimin kuzeninin dügünü olacak. Maksimum düzeyde kilo verip kendime güzel bie kiyafet bulmak istiyorm. Mutlu gecirecegim günlere kilolarimin gölge düsürmesini istemiyorum artik...
Teşekkür ederim yaptım sanırımHesap detaylarinda en altlara dogru kilo ve boy kismi var. O kismi da doldurup kaydet e tiklayacaksin. Kendiliginden cikiyor bu asamadan sonra..
tebrik ederim çok benim de 24ünde ölçülmem var merak ediyorum bakalım:)Selam arkadaşlar
Benim motivem düşmüştü ama sizleri okudukça tekrar kendime geldim kabızlık için bir arkadaş kuru erik suda haşlayıp yememi tavsiye etmişti kurusu yoktu bende mürdüm eriğini doğrayıp suda haşlayıp yiyorum bugün 5.günüm tartıda artı çıkmıştım maalesef şimdi ölçülerimi aldım yüzüm biraz güldü belde bu hafta incelme yok ama basen ve göbek bayağı fark var Eki Görüntüle 2673821 Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim sadece
Canım öncelikle tebriklerKızlar kızlar, merhabalar :)
Umarım doğru bir başlığa yazmışımdır ama öyle olmasa bile tecrübeliler olarak yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Benim aralıklı oruç ile tanışmam Şubat ayında oldu. Evet biraz göbeğim bol miktarda da yanlarım vardı ama asıl niyetim midemi sürekli yeme ile gelen rahatsızlıktan kurtarmak idi. Okuduğum bağırsak ile ilgili kitaplar beni bu yola sevk etmişti. Ben de bir başlayayım dedim araya pandemi girince bir afalladı düzenim ama o zamandan beri güzelce devam ettim
Şimdi asıl soruma gelecek olur isem bu döngüye başlamadan önce kilom 61 idi 55 kiloya geldiğimde göbeğim, yanlarım gitmiş oldukça hoş bir vücuda sahip olmuştum. Ama niyetim midemin rahatlığı, açlık krizlerimin son bulması olduğundan ve bu yönteme başladıktan sonra hem fiziksel hem de mental olarak kendimi çok iyi hissettiğimden tabi ki düzenime devam etmek istedim ve kilom 53’e geldi ama ben artık daha fazla kilo vermek istemiyorum çünkü o hoş fizikten zayıflığa doğru evrilmeye başladım . Diyorum ki hem bu düzenimi bozmadan hem de bu kilomu muhafaza ederek aralıklı orucu nasıl devam ettirebilirim ?
Ya olur tabi olur azıcık tuzlu yersin su tutarBir insan 1 gecede 1.5 Kilo alabilir mi sevgili dostlarim , yemin ediyorum sabahtan beri krizlerdeyim . Dun kacamak da yapmadim . Spor da yaptim su da ictim . Bi yaninda diyo ki acaba 1 hafta spor yapmayip bi anda tekrar yapinca kaslar su mu tuttu oyle bisi gormustum bi ara . Yeminle su icsem yariyo dedikleri benim . Aglayacagim geldi hemde nasil.
Ya olur tabi olur azıcık tuzlu yersin su tutar
O nedenle her gün tartılmayın diyorlar bozma moralini mantıken kilo değil o
Öyle tabi deTuzsuz da yemek yenmiyo ki ama
Hepinize ideal kilonuza gelip , fıstık gibi olmak nasip olsun en kısa zamandaCanım öncelikle tebrikler
Çok basit aslında; günlük alman gereken kalıri miktarında ama yine aralıklı oruç düzeniyle gidersen kilonu korumuş olursun. Allah tez zamanda şu cümleleri bize de kurdurmayı nasip etsin