- 7 Aralık 2015
- 25
- 95
- 30
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.821
tebrikler canım vala süpersin :)Selam kizlar az once tartildim
Gecen hafta sali 77.7
Bugun 75.9
Fark 1.8
Tesekkur ederim canim bende cok sevindim vallatebrikler canım vala süpersin :)
o da olucak ya hep beraber başarıcaz inşallah:)Tesekkur ederim canim bende cok sevindim vallabide bugun gecen seneki kıyafetlerime de girebilince degmeyin keyfime
Ilk hedefim 75i görüp gecen seneki kiyafetleri gitmekti basardim simdi sirada su alttaki kilo cizelgesinde yesili görmek insallah hep birlikte basaricazzo da olucak ya hep beraber başarıcaz inşallah:)
O cetveli nasıl yapıyorsunuz?Ilk hedefim 75i görüp gecen seneki kiyafetleri gitmekti basardim simdi sirada su alttaki kilo cizelgesinde yesili görmek insallah hep birlikte basaricazz
ADININ OLDUGU YERDEKİ FOTOGRAFIN OLAN YERE TIKLA HESAP DETAYLARINA GİR ORDA EN ALT TARAFDA BOY KİLO VS OLAN YERİ DOLDUR KAYDET MESAJ YAZDIGINDA OTOMATİK ÇIKIYOR ZATENO cetveli nasıl yapıyorsunuz?
BulamadımADININ OLDUGU YERDEKİ FOTOGRAFIN OLAN YERE TIKLA HESAP DETAYLARINA GİR ORDA EN ALT TARAFDA BOY KİLO VS OLAN YERİ DOLDUR KAYDET MESAJ YAZDIGINDA OTOMATİK ÇIKIYOR ZATEN
hesasbınız yere tıkla canımBulamadımsadece fotoğraf yükle çıkıyor
Selam kizlar az once tartildim
Gecen hafta sali 77.7
Bugun 75.9
Fark 1.8
Yok fark etmez :)Selam gençler size sorum şu şimdi ben 16/8 yapıyorum diyelim ki açlık saatim 16 değil de 17 oldu bu fark eder mi? Yoksa illa 16/8 ya da 18/6 mı olmak zorunda
yok canım farketmez.. bunlar bende de oluyor. 8 saat yeme penceresini kısıyorum bazen.. 7 saatte kapatıyorum mesela.. yemek olayı bazen 17-18 saati buluyor. bunlar çok sorun değil..Selam gençler size sorum şu şimdi ben 16/8 yapıyorum diyelim ki açlık saatim 16 değil de 17 oldu bu fark eder mi? Yoksa illa 16/8 ya da 18/6 mı olmak zorunda