- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.741
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.781
Canim senin boy kaç?Olsun, istediğin gibi topuklu giyebiliyorsun , biz kocişlerden ayrı bir yere gidince giyebiliyoruz sadece gönlümüzce topuk boyunu
Harika canımSporu yazmayi unuttum cnm. Ip atliyorm hergün 10bin adimi tamamlamaya calisiyorum.
Canım kapışmanızda sorun yok bu sebeple sen bu noktada yazdığından beri devreye girmedim.tamam canım....hep destek tam destek
tamam canım sen ben amatör 3 umuz....listeyi ben hazırlarim.... yüzdeleri de hesaplarız....1.2.3. yaparız....
Kaptan bir sakıncası var mı?
Kilolarimiz yakın olduğu için ayriyeten yarışabilir miyiz?
Sayfa senin sana saygısızlık olmasın
Ben atladim kapışma diye ama
Senin için uygunsa izin verirsen yarışmaya niyetliyiz
canim cok geçmiş olsun.
Dr.a sordun mu bu diyetin olumsuz bir etkisi olur mu diye?
3 lu kapismamiz var....senin kilonda bize çok yakın katılmak ister misin? 4 lu kapisiriz?
yoo çok değil bana göre uzun...
canim yediklerin bana da az geldi..kahvaltıda 3 ceviz ye mesela.2 haşlanmış yumurta ye..salatalık kalorisi çok düşük ve detoks etki yapıyor...2 tane yiyebilirsin...
Spor yaptın mı ?
Yada adım ?
15 dakika leslie yap eğer hiç bir şey yapmadiysan.
canim gelinlik hazirsa bol gelebilir tekrar daraltirmisin? Onları da göz önünde bulundur.
canim neden olduğun önemli.
Kahve filan içtin mi?. Türk kahvesi iç telvesini de ye..
canim geçen araştırırken gördum.
Adamın biri 22 gün su orucu yapıyor.
Günlük 2500 yakan vücut 700 kalori yakmaya başlıyor...
Metabolizma yavaşlattığı için tekrar hızlandırma çalışmaları yapmak lazım...
Ben de senin gibi düşünüyorum.
Öyle biri yok canım.
Onlar asiri hareketli ve az öğün yiyip sağlam yiyorlar
Olsun,senin fiziğin daha orantılı.70'indiginde 60'larda gibi gözükeceksin, öyle bir avantajın var. İştah hepimizde var ya,eğer baliketli veya kilolu bir kadından ömür boyu dikkat etmemiZ gerekecek böyle. Dün enistem bana diyor ki, ben seni bildim bildim bileli-10 yıldır-diyet yapıyorsun, bizim omrumuz böyle geçecek:)yaaa ne güzel.belin incecikmis.
ben 55 kiloyken bile belim 71 filandi.belim kalin ya.
cok saol bu arada guzel sözlerin icin.
azimli olmak yetmiyor.aşıri bi istahim.var.
zayiflar yine düserim buralara
Canım kapışmanızda sorun yok bu sebeple sen bu noktada yazdığından beri devreye girmedim.
Bazı kişiler yarışınca daha motive olur ama 1.2.3 gibi bir şey ilan etmezseniz sevinirim, sonuçlarınızı alınca paylaştığınızda görünecek zaten
Daha önce de bu sayfada tüm listeyi birinci ikinci haftanın en çok kilo vereni olarak düzenleyelim fikri geldi, grubun çok büyük bir çoğunluğu olumsuz baktı ben de yapmadım
Dikkatini çekti ise Bugün sadece toplam kilo bildirdim en çok kim vermiş, şampiyon vs. Yazmadım
Senin dediğin tarzda motive olan arkadaşlar varsa aranızda yapın sorun yok, ama bir sıralama skoru ilanı grubu olumsuz etkileyebilir grup enerjisini bozmadan ilerleyelim( önceki tecrübe )
Evet canım haklısın.Canım kapışmanızda sorun yok bu sebeple sen bu noktada yazdığından beri devreye girmedim.
Bazı kişiler yarışınca daha motive olur ama 1.2.3 gibi bir şey ilan etmezseniz sevinirim, sonuçlarınızı alınca paylaştığınızda görünecek zaten
Daha önce de bu sayfada tüm listeyi birinci ikinci haftanın en çok kilo vereni olarak düzenleyelim fikri geldi, grubun çok büyük bir çoğunluğu olumsuz baktı ben de yapmadım
Dikkatini çekti ise Bugün sadece toplam kilo bildirdim en çok kim vermiş, şampiyon vs. Yazmadım
Senin dediğin tarzda motive olan arkadaşlar varsa aranızda yapın sorun yok, ama bir sıralama skoru ilanı grubu olumsuz etkileyebilir grup enerjisini bozmadan ilerleyelim( önceki tecrübe )
Bugun içmedim kuzum kahvem bitmis yesil cay ictim suan iyiyim cok şükür aksama kadar 5 dkda bir tuvalete kosuyodumcanim neden olduğun önemli.
Kahve filan içtin mi?. Türk kahvesi iç telvesini de ye..
Canım enişten diyetin bitince gorecek seniOlsun,senin fiziğin daha orantılı.70'indiginde 60'larda gibi gözükeceksin, öyle bir avantajın var. İştah hepimizde var ya,eğer baliketli veya kilolu bir kadından ömür boyu dikkat etmemiZ gerekecek böyle. Dün enistem bana diyor ki, ben seni bildim bildim bileli-10 yıldır-diyet yapıyorsun, bizim omrumuz böyle geçecek:)
Kafein fazlası kabız yapar zaten.Bugun içmedim kuzum kahvem bitmis yesil cay ictim suan iyiyim cok şükür aksama kadar 5 dkda bir tuvalete kosuyodum
Benim 10 yıldır hamilelik hariç hep aynı kilolardayim,en fazla 2-3 oynar:). İlk kez bu kez başarabilirsem farklı olacak:). Diyet yapmak başlı başına zor birşey zaten, burdaki arkadaşlar iradelerini çok iyi kullanıp çok uzun saatler aç kalabiliyor mesela, bu gerçekten insanın sınırlarını ne kadar zorlayabildigini gösteriyor. Umarım verdikten sonra da en fazla 1-2 kg oynar, sabit kalırız.Canım enişten diyetin bitince gorecek seni
10 yıldır yaptığın diyet gibi olmadığını
Sağlıklı verdiğini yağdan gittiğini.
Açıkçası 8 yıldır adam gibi diyet yapmıyor um hep dilimde kışın başlayıp başlayıp grip olup bal zencefil pekmez üçlüsünden 5 kilo alarak devam edip diyeti bırakan biriydim.
Şimdi başladım ablam filan yeğenim bozdun mi diyor hep...8 yıldır alistilar yap bırak halime .
Yeğenim dalga geçiyor teyze verdiğini geri alma diyor
Çok haklısın verdikten sonra korumak için dikkat etmek lazım.
Ama bence bu yeme saatlerini alışkanlık haline getirirse k be yesek de çok almayiz gibi geliyor.
Daha free yemekler çünkü ve lezzetli
1.74 .Canim senin boy kaç?
Bekarken çok dalga geçerlerdi
Uzunum diye
Hatta baya kısa biriyle evlenirim diye çok korktum.
Olur ya aşık filan olsam mecbur boya bakmazdim yani
Şükür en azından kısa değil.
Boyu aynı da iyi bence kisadan iyidir.
Topuklu normalde sevmem rahatda edemem ama bazen rahat çalışma gününde haftada bir filan giyerim.
Yada bagajda yedek topuklu botlarım filan vardır.Canim isterse giyerim.Araba kullanamıyorum.En ufak topukta bile rahat edemiyor um.
Evet canım haklısın.
Takımlarda bende mezun oldum eskiden.
Şimdi yine takimdayim ama free yarisiyorum şimdilik.
Yarışma psikolojik olarak etkiliyor.
Stres oluyor bazen.
Hatta listede ki arkadaşlar üzerinde baskı oluyor .
Minik bir kaçamak yapsa hakka girme modu oluyor.
Kilo sabit olsa az verse yine aynı durum takım psikolojisi ayrı.
Burasının en güzel yanları da bunlar zaten.
Herkes kendi motivasyonu ile yarışıyor.
Baskı yok.
Yemek özgür.
Spor özgür.
Tek kısıtlı olan yemek saati oda hayatı daha düzenli hale getiriyor.
Tamam canım biz arkadaşlarla iç motivasyon sağlayıp kendi içimizde yarışıp motive olalim.
Liste filan hazırlamam o zaman.
Zaten menü paylasmadigim için senin listende değilim henüz.Amacim sağlıklı kilo vermek.Sizlerden destek almak.
Iyi ki varsınız
Burdaki fikir alışverişi çok güzel.
Ve maşallah herkesin motivasyonu cok yüksek enerjime enerji geliyor.
Canım senin kitle indeksin harikaBenim 10 yıldır hamilelik hariç hep aynı kilolardayim,en fazla 2-3 oynar:). İlk kez bu kez başarabilirsem farklı olacak:). Diyet yapmak başlı başına zor birşey zaten, burdaki arkadaşlar iradelerini çok iyi kullanıp çok uzun saatler aç kalabiliyor mesela, bu gerçekten insanın sınırlarını ne kadar zorlayabildigini gösteriyor. Umarım verdikten sonra da en fazla 1-2 kg oynar, sabit kalırız.
Ben biraz fazla yiyorum.
Enerjiler karşılıklı, hep destek tam destek
O motivasyonu grubun iç huzuruna borçluyuz gerçekten❤
Aynen devam edelim benim için artıda olan ya da haftalardır mücadele eden bir arkadaşım ufacık bir yorumla bile üzülecekse ya da bir arkadaşım bir tık az verdi listede geride kaldı diye mutsuz olacaksa, hiç bir şeye değmez, normalde yapım da bu, şansıma da katılımcılarda hep böyle❤
kurutulmuş yesil yada kirmizi farketmez.biraz da acı olursa güzel olur.tamam canım....hep destek tam destek
tamam canım sen ben amatör 3 umuz....listeyi ben hazırlarim.... yüzdeleri de hesaplarız....1.2.3. yaparız....
Kaptan bir sakıncası var mı?
Kilolarimiz yakın olduğu için ayriyeten yarışabilir miyiz?
Sayfa senin sana saygısızlık olmasın
Ben atladim kapışma diye ama
Senin için uygunsa izin verirsen yarışmaya niyetliyiz
canim cok geçmiş olsun.
Dr.a sordun mu bu diyetin olumsuz bir etkisi olur mu diye?
3 lu kapismamiz var....senin kilonda bize çok yakın katılmak ister misin? 4 lu kapisiriz?
yoo çok değil bana göre uzun...benden 11-12 cm fazla
aci kırmızı biber mi ? Normal yeşil tatlı biber mi?
Ben şok
Tamam
yok kiz seninki orantili.ince bel en iyisi.Olsun,senin fiziğin daha orantılı.70'indiginde 60'larda gibi gözükeceksin, öyle bir avantajın var. İştah hepimizde var ya,eğer baliketli veya kilolu bir kadından ömür boyu dikkat etmemiZ gerekecek böyle. Dün enistem bana diyor ki, ben seni bildim bildim bileli-10 yıldır-diyet yapıyorsun, bizim omrumuz böyle geçecek:)
Güzel bir karar almışsın, yaparsin bence. Umarım bundan sonrasi yaşam tarzı olur. Bugün serbestsin deseler, ben meyve yerim, domates salatalık kemiririm, bir de dondurma yerim. Yılda 2-3 kez fast food tuketirim dışardan.Bu anlayış oturunca kilo sabitleniyor. Hee, ben de 48-72saat oruç tutamam mesela.Canım senin kitle indeksin harika
Ve yıllardır korumada olduğun için müthiş bir iraden var demek
Ben hamileligin 5.ayinda diyet yapıp 75 den doğumdan 3 gün sonraya 67 ye düşmüştüm.
Ama zor bir psikolojiydi.
O yüzden 8 yıldır hep diyetten kaçtım.
Başla 3 hafta ödemi at bırak.
74.8 de bıraktım en son 2014 de.
Ama artık dur demem lazım di.
Super canim.1.74 .
Heleki dolgu topuksa debriyaji da, gazı da hissetmedigimiz için kullanım zor oluyor,haklısın.
Cevap güzelmiş,tekrarlarsa soyliycem:)). Evet ama otokontrol sağladı bu aralıklı oruç. Ve diğerlerinden daha kolay aslında. Bak sen gündüz cips yedin, ben dondurma, yine de tartıda eksi çıkabiliyor,başka diyetler olsa, artı çıkar.kurutulmuş yesil yada kirmizi farketmez.biraz da acı olursa güzel olur.
benim cok sevdigim bir ywmek ve bagirsak calistiricidir.
yok kiz seninki orantili.ince bel en iyisi.
elbiselerde pantolon belinde daha iyi duruyor.
eniştene deki bu fiziği korumak bi emek ister olacak o kadar
ah ah şuan nasil açım bir bilseniz dostlar.
aralikli orucun faydasi bu iste.şartlaninca akşam bozma olmuyor.
ben diğer diyetlerimde hep aksamlari bozuyordum.