Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

50 kilo ile 68 bel :)
boyun kac canim.ondan olabilir.ama 68 bel de iyidir ya.
ben 7t e raziyim.yeterki incelsin.
aklima bisey daha geldi.
kuru eriği haşla ister robottan gecir.ister de tüm tüm ye.suyunu ic o da iyi geliyor.

Yarin bende alinazik yapmayi planliyorum. Sende görünce aklima yatti. Afiyet olsun...

Afiyet olsun
Kolay gelsin canım haber verdiğin için teşekkürler
Çok fark yok tabi biraz kontrolle normale dönersin inşallah
Tsk ederim. Uyarilarini mutlaka dikkate alacagim. Börek yemezdim aslinda ama kahvaltiya halama gitmistim mis gibi kokuyordu cok cnm istedi yedim
Kokmaz mı ah ah aylardır bir lokma sürmedim ağzıma tahmin ederim
Acaba bunu sık yapmanin bi zarari olur mu ki ?
Aynı şeyi düşünüyorum canım ilerde mide de sıkıntı falan olur mu acaba diye ama bilmiyorum
Uzun oruçlar yapan bunu hayat tarzı haline getirenler çok var özellikle yurtdışında filan
Ama ben - kendim için en azından -biraz sakin gitmekte fayda olabileceğini düşünüyorum mesela 15 ye 1, ayda 1 belki sonraları 1-2 ayda 1 Metobolizmayı şaşırtmak, vücudu dinlendirmek otofajiden faydalanmak İçin
Şimdiki görüşlerim bunlar
Gerekirse bu konuda daha çok araştırma yapmak gerek
Afiyet olsun

İnş cnm

tsk ederim ben yaristan cok destek olayini sevdim bole devam etsem benim icin daha iyi ama yarista size basariar dilerim
tamam canım....hep destek tam destek
peki bu 3 gunluk acliktan sonra normal beslenmene gecince geri almiomusun kiloyu
canim geçmişinden bahsedermisin cizelgen olmadigi icin bakamiyorum merak ettim. Kilo veris hikayen?

Benide alin
tamam canım sen ben amatör 3 umuz....listeyi ben hazırlarim.... yüzdeleri de hesaplarız....1.2.3. yaparız....

Kaptan bir sakıncası var mı?
Kilolarimiz yakın olduğu için ayriyeten yarışabilir miyiz?
Sayfa senin sana saygısızlık olmasın
Ben atladim kapışma diye ama
Senin için uygunsa izin verirsen yarışmaya niyetliyiz
canim cok geçmiş olsun.
Dr.a sordun mu bu diyetin olumsuz bir etkisi olur mu diye?
Gecen hafta 76.2
Bu hafta 75.3
Fark 900 gr
3 lu kapismamiz var....senin kilonda bize çok yakın katılmak ister misin? 4 lu kapisiriz?
Senin şansına ,o da:). Eşin çok uzun mu?
yoo çok değil bana göre uzun...benden 11-12 cm fazla
aci kırmızı biber mi ? Normal yeşil tatlı biber mi?
Ben şok
Tamam yüzde olsun bebişim
Tamam

Aynı şeyi düşünüyorum canım ilerde mide de sıkıntı falan olur mu acaba diye ama bilmiyorum

Benimde korkum o . Yoksa her hafta 2 3 gun yaparim ben ama Kilo vercem diye sagligimdan da olmak istemiyorum yani . Bilemedim .

Haklisin sevgili baskanim . Yavas ama emin adimlarla ilerlemek lazim gibi .

Metabolizma alışabilir çünkü ben tek öğün yaptığım zaman birkaç gün verdim sonra da işe yaramadı, yağ yerine kastanda gidebilir uzun süre protein tüketmemek

Kilo vercez diye napcagimizi sasirdik yiyip yiyip Kilo almayanlara bi kere daha uyuz oldum suan

Harikasınnn
Bende şuan otofajideyim
kaç saat düşünüyorsun
Canımm ben açtım
Annemlere geldik bugün
24 saat planlamıştım
26.saatimde açmış oldum
İlk kez deniyorum uzun saatli , biraz zorlandım ama bir dahaki sefere daha uzun deneyeceğim

Olsun, istediğin gibi topuklu giyebiliyorsun , biz kocişlerden ayrı bir yere gidince giyebiliyoruz sadece gönlümüzce topuk boyunu

Menü vereyim
12.00
Salatalik, az peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim börek

19.00(disardaydim geciktim)
Ekmek yerine 1 kasik yulaf kepegiyle yapilmis köfte 5 adet
Mevsim salata
canim yediklerin bana da az geldi..kahvaltıda 3 ceviz ye mesela.2 haşlanmış yumurta ye..salatalık kalorisi çok düşük ve detoks etki yapıyor...2 tane yiyebilirsin...

Spor yaptın mı ?
Yada adım ?
15 dakika leslie yap eğer hiç bir şey yapmadiysan.
canim gelinlik hazirsa bol gelebilir tekrar daraltirmisin? Onları da göz önünde bulundur.
canim neden olduğun önemli.
Kahve filan içtin mi?. Türk kahvesi iç telvesini de ye..
canim geçen araştırırken gördum.
Adamın biri 22 gün su orucu yapıyor.
Günlük 2500 yakan vücut 700 kalori yakmaya başlıyor...
Metabolizma yavaşlattığı için tekrar hızlandırma çalışmaları yapmak lazım...
Ben de senin gibi düşünüyorum.

Kilo vercez diye napcagimizi sasirdik yiyip yiyip Kilo almayanlara bi kere daha uyuz oldum suan
Öyle biri yok canım.
Onlar asiri hareketli ve az öğün yiyip sağlam yiyorlar

Sporu yazmayi unuttum cnm. Ip atliyorm hergün 10bin adimi tamamlamaya calisiyorum.

Bugünkü 26 saatlik orucum
Akşam
Bamya yemeği(zeytinyağlı) 2-3 yemek kaşığı
Barbunya yemeği(zeytinyağlı) 2 yemek kaşığı
3 adet ızgara köfte
1 yemek kaşığı sarımsaklı semizotu salatası
3 adet kavun
2 litre su ( yatana kadar 2.5 ve fazlası olur)
Akşam yatmadan kayısılı form çayı
( kayısılı form çayı diyeti bozuyormu kızlar ) ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…