Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım şifa olsun ama
Arka arkaya yormasın seni ?
Olsun canım
Sonuç güzel ya sen ona bak hayırlı olsun 5’li rakamlar
Tebrik ediyorum

Harikasınnnn canımmm 5 Li kilolarrr darısı bana

Bugun ki menum
Klasik kahvalti
Dunden melemenim vardi onu catalladim azcik birsey
Kuymakdan 4 5 catal aldim
Peynir le birlikte 3 4 adet jelipone biber
Bir dilim ekmek yok
Ara
Yesil cay limonlu su ictim
Ceyrek seftali yarim muz
Aksam
Bir tabak etli nohut
Bir tane kucuk tavuk butu
Ara
İkisi bir arada kahve cok az kuruyemis
12 de kahvalti 6.30 son ogun kahve
Cokmu yemisim yaaa

Canım şifa olsun ama
Arka arkaya yormasın seni ?
İnşallah yormaz başkanım İnan hiç birşey yiyesim yok yiyincede iyice yiyorum pazar günü kendimi zor tuttum72 saatin üstüne mide fesadı falan geçiririm diye korktum
Yemeyince hiç acıkmıyorum yorulmuyorum da bilemedim ki ilk zorladığı yerde bozacağım zaten
İnşallah tartıya da yansır bu durum düğüne 3 hafta var

Ya birde bugun canimi sikacak olaylar oldu canim cok bunaldi 1 kilo dondurma olsa yiyecektim ama iyiki evde yoktu 1 tatli kasigi kadar findik ezmesi yedim sinirden....onu unutmusum yazmayi
Hepimize oluyor canım arada bazen sinirden bütün dolabı yiyesim geliyor iyi atlaymışsın yine olan oldu geçti her sıkıntıda geçici kilolarımız gibi öyle düşün önüne bak

Selam kizlar 20/4
14.00
1 yumurta 1 carliston yarim kapya biber 1 fit hindi füme ve 2 yemek kasigi lor peynirle omlet yedim
Ve yarim domates 1 salatalik
19.40
1 servis kasigi bulgur pilavi
1 servis kasigi taze fasulye
Yarim kase cacik
3 litre su
1 bardak yesilcay
Günü kapattim.

Kizlae bi sorum olcak 3 gündür ishal var bende ilk iki gün sevinmiştim bu duruma yanliz bugun baya kötü oldum. Bi sakincasi olur mu acaba? Bilemedim

Öğlen 11 de
Domates salatalık
Peynir zeytin
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Simit ile nefis mücadelemi yendim yemedim
Akşamı biraz geçe bıraktım 19 da
1 tabak etli barbunya yemeği
Karpuz dilim saymadım (biraz fazla yemiş olabilirim)
Sonrasında da 2 bardak ayran içtim

Bugünlük 16/8 yapmış bulundum
spor yapmak istiyodum fakat regl ilk günü çok ağrılı geçiriyorum birazdan bir şeyler yapmayı deneyeceğim

Hepimize oluyor canım arada bazen sinirden bütün dolabı yiyesim geliyor iyi atlaymışsın yine olan oldu geçti her sıkıntıda geçici kilolarımız gibi öyle düşün önüne bak
Bende oyle dusunuyorum hatta ikinci tatli kasigini da alacaktim dedim ki emegine yazik bosver...
umarim guzel bir sekilde kilolari veririz...

Kizlar ben bazal metobolizma hizima baktim 900 kalori bile.cikmadi..880 kalarili birseydi..
Simdi ben hergun 800 kalorinin altinda mi yemeliyim gercekten mi
Cok dusuk cıkmıs benim de hızlı kilo vermem ıcın 1300 lerde diyor ama ben daha az alıyorum yine de zor gidiyor tabi hıpotıroıd de cok etkılı

Canım ilk defa duydum kuru biberi ama maalesef yok her sene izinde annemgilde kurutup getiriyordum sadece yeşil fasulye kurusu var oda bir pişirimlik
Bağırsak temizliği için köşeye yazdım teşekkürler
Hurmadan da vazgeçtim zaten çok zor veriyorum birde bel çevrenin genişlemesini istemem

İyi akşamlar, bugünün programı 16/8 şeklinde oldu.
13:30 1 bardak süt, 10 tane zeytin, 1 tane küçük boy domates, 3 parça peynir, 1 dilim ekmek, yarım avokado ve 2 parça hindi füme.
16:15 1 kupa şekersiz sütlü kahve, yarım avuç kadar kuru üzüm
19:30 1 kase tavuk çorbası, mercimek yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 çorba kasesi kadar tavuklu salata.
Şu ana kadar 2 litre su tamamlandı.

Ya birde bugun canimi sikacak olaylar oldu canim cok bunaldi 1 kilo dondurma olsa yiyecektim ama iyiki evde yoktu 1 tatli kasigi kadar findik ezmesi yedim sinirden....onu unutmusum yazmayi
Çok değil ama birazcık fazla olmuş gibi
Hiç bir sinir yedikten sonra duyduğun pişmanlığa değmiyor ama herkes yapıyor arada
Yarın biraz dikkat
Afiyet olsun
Bugünkü menü kaynaklı olacağını düşünmüyorum birsey mi dokundu acaba?
Bir iki gün içiyorsan form çay filan içme biraz düzeltici besinler tüket canım gerekirse
Simiti yemediğin iyi olmuş
Afiyet olsun
Umarım ağrın çabuk geçer

Menü vereyim
12.00
Salatalik, az peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim börek

19.00(disardaydim geciktim)
Ekmek yerine 1 kasik yulaf kepegiyle yapilmis köfte 5 adet
Mevsim salata
Afiyet olsun çok az yemişsin besin olarak
Böreği olmasa iyiymiş onun yerine gün içi protein olarak kalorileri arttır.
çok az gerekirse çantaya badem vs. At canım ya da akşam öğününde yoğurt ayran tüket

iyi aksamlar kızlar pek giremedim bu aralar İzmirden dün geldik. hemen tartıldım ve 59.2 kg çıktım. en azından korktuğum kadar almadım. bugun yine izne ayrıldım köydeyiz kaynanamlara yardım edeceğiz. pek aktifte olamasamda menüleri yazmasam da fırsatını buldukça yazmaya çalısacagım

Tsk ederim. Uyarilarini mutlaka dikkate alacagim. Börek yemezdim aslinda ama kahvaltiya halama gitmistim mis gibi kokuyordu cok cnm istedi yedim

Acaba bunu sık yapmanin bi zarari olur mu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…