- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.761
Bugun leslie eliptik ve egzersizlerimi de yaptim yesilcay su kahvemi ictim . Spor yapinca ustumdeki agirlik da gitti . Sabah gozumu acamiyordum simdi bi enerji geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyun kac canim.ondan olabilir.ama 68 bel de iyidir ya.50 kilo ile 68 bel :)
aklima bisey daha geldi.Canım ilk defa duydum kuru biberi ama maalesef yok her sene izinde annemgilde kurutup getiriyordum sadece yeşil fasulye kurusu var oda bir pişirimlik
Bağırsak temizliği için köşeye yazdım teşekkürler
Hurmadan da vazgeçtim zaten çok zor veriyorum birde bel çevrenin genişlemesini istemem
boyun kac canim.ondan olabilir.ama 68 bel de iyidir ya.
ben 7t e raziyim.yeterki incelsin.
aklima bisey daha geldi.
kuru eriği haşla ister robottan gecir.ister de tüm tüm ye.suyunu ic o da iyi geliyor.
Aynı şeyi düşünüyorum canım ilerde mide de sıkıntı falan olur mu acaba diye ama bilmiyorumAcaba bunu sık yapmanin bi zarari olur mu ki ?
ya sen çok minnoşsun.Boy 156 157 canım:)
Yarin bende alinazik yapmayi planliyorum. Sende görünce aklima yatti. Afiyet olsun...İyi aksamlar
Sabah
2 minik karper
1 şeftali
60gr Çiğ yer fıstığı
Ara
1 hurma
6minik kuru kayısı
Aksam
400gr ali nazik kebabı
3 lt su. Spor yok malesef eve temizlik yaptım yarın misafirim geliyor. Bu gunluk bukadsr
Afiyet olsunİyi akşamlar, bugünün programı 16/8 şeklinde oldu.
13:30 1 bardak süt, 10 tane zeytin, 1 tane küçük boy domates, 3 parça peynir, 1 dilim ekmek, yarım avokado ve 2 parça hindi füme.
16:15 1 kupa şekersiz sütlü kahve, yarım avuç kadar kuru üzüm
19:30 1 kase tavuk çorbası, mercimek yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 çorba kasesi kadar tavuklu salata.
Şu ana kadar 2 litre su tamamlandı.
Kolay gelsin canım haber verdiğin için teşekkürleriyi aksamlar kızlar pek giremedim bu aralar İzmirden dün geldik. hemen tartıldım ve 59.2 kg çıktım. en azından korktuğum kadar almadım. bugun yine izne ayrıldım köydeyiz kaynanamlara yardım edeceğiz. pek aktifte olamasamda menüleri yazmasam da fırsatını buldukça yazmaya çalısacagım
Kokmaz mı ah ah aylardır bir lokma sürmedim ağzıma tahmin ederimTsk ederim. Uyarilarini mutlaka dikkate alacagim. Börek yemezdim aslinda ama kahvaltiya halama gitmistim mis gibi kokuyordu cok cnm istedi yedim
Acaba bunu sık yapmanin bi zarari olur mu ki ?
Uzun oruçlar yapan bunu hayat tarzı haline getirenler çok var özellikle yurtdışında filanAynı şeyi düşünüyorum canım ilerde mide de sıkıntı falan olur mu acaba diye ama bilmiyorum
Afiyet olsunİyi aksamlar
Sabah
2 minik karper
1 şeftali
60gr Çiğ yer fıstığı
Ara
1 hurma
6minik kuru kayısı
Aksam
400gr ali nazik kebabı
3 lt su. Spor yok malesef eve temizlik yaptım yarın misafirim geliyor. Bu gunluk bukadsr
Metabolizma alışabilir çünkü ben tek öğün yaptığım zaman birkaç gün verdim sonra da işe yaramadı, yağ yerine kastanda gidebilir uzun süre protein tüketmemekAcaba bunu sık yapmanin bi zarari olur mu ki ?
İnş cnmAfiyet olsun
Kolay gelsin canım haber verdiğin için teşekkürler
Çok fark yok tabi biraz kontrolle normale dönersin inşallah
Kokmaz mı ah ah aylardır bir lokma sürmedim ağzıma tahmin ederim
Uzun oruçlar yapan bunu hayat tarzı haline getirenler çok var özellikle yurtdışında filan
Ama ben - kendim için en azından -biraz sakin gitmekte fayda olabileceğini düşünüyorum mesela 15 ye 1, ayda 1 belki sonraları 1-2 ayda 1 Metobolizmayı şaşırtmak, vücudu dinlendirmek otofajiden faydalanmak İçin
Şimdiki görüşlerim bunlar
Gerekirse bu konuda daha çok araştırma yapmak gerek
Afiyet olsun
tamam canım....hep destek tam destektsk ederim ben yaristan cok destek olayini sevdim bole devam etsem benim icin daha iyi ama yarista size basariar dilerim
tamam canım sen ben amatör 3 umuz....listeyi ben hazırlarim.... yüzdeleri de hesaplarız....1.2.3. yaparız....peki bu 3 gunluk acliktan sonra normal beslenmene gecince geri almiomusun kiloyu
canim geçmişinden bahsedermisin cizelgen olmadigi icin bakamiyorum merak ettim. Kilo veris hikayen?
Benide alin
canim cok geçmiş olsun.Kızlar cok ozur dilerim kilo bildirimi yapamadım cuma gunu hastaneye gıtmıstım yine sıstıt oldum diye belirtilerim vardı mesanemı bosaltamıyorum diye Dr usg istedi hastane de beni Baska hastaneye yonlendırdı evıme uzak bilmediğim bı hastane anca git bul usg cektır eve gel bu saat oldu ama diyetimı hıc bozmadım saat 5 te anneme girdim orda tavuk pirzola yedım 2 tane kendi suyunda pısmıs salata yogurt ustune de 70 dk yuruyus olmus oldu Bugun sabah tartılmıstım ama aklımdan gitti bıldırmek
3 lu kapismamiz var....senin kilonda bize çok yakın katılmak ister misin? 4 lu kapisiriz?Gecen hafta 76.2
Bu hafta 75.3
Fark 900 gr
yoo çok değil bana göre uzun...benden 11-12 cm fazlaSenin şansına ,o da:). Eşin çok uzun mu?
aci kırmızı biber mi ? Normal yeşil tatlı biber mi?canim sekerli meyveler iceren sok diyetleri yapmani tavsiye etmem.
tartida 2 kilo gider ama bel çevren artar.
bunu yapan biri söylemisti.
evinde kuru biber varsa hasla kavur soganla.aksam yemegi niyetine ye.
ne varsa temizliyor bağirsağı.
TamamTamam yüzde olsun bebişim
Çok teşekkür ederim canım başkanımCanım şifa olsun ama
Arka arkaya yormasın seni ?
Olsun canım
Sonuç güzel ya sen ona bak hayırlı olsun 5’li rakamlar
Tebrik ediyorum
Aynı şeyi düşünüyorum canım ilerde mide de sıkıntı falan olur mu acaba diye ama bilmiyorum
Afiyet olsun
Uzun oruçlar yapan bunu hayat tarzı haline getirenler çok var özellikle yurtdışında filan
Ama ben - kendim için en azından -biraz sakin gitmekte fayda olabileceğini düşünüyorum mesela 15 ye 1, ayda 1 belki sonraları 1-2 ayda 1 Metobolizmayı şaşırtmak, vücudu dinlendirmek otofajiden faydalanmak İçin
Afiyet olsun
Metabolizma alışabilir çünkü ben tek öğün yaptığım zaman birkaç gün verdim sonra da işe yaramadı, yağ yerine kastanda gidebilir uzun süre protein tüketmemek
Sana da az kaldı bence canımmHarikasınnnn canımmm 5 Li kilolarrr darısı bana
Canımm ben açtımHarikasınnn
Bende şuan otofajideyim
kaç saat düşünüyorsun
Olsun, istediğin gibi topuklu giyebiliyorsun , biz kocişlerden ayrı bir yere gidince giyebiliyoruz sadece gönlümüzce topuk boyunutamam canım....hep destek tam destek
tamam canım sen ben amatör 3 umuz....listeyi ben hazırlarim.... yüzdeleri de hesaplarız....1.2.3. yaparız....
Kaptan bir sakıncası var mı?
Kilolarimiz yakın olduğu için ayriyeten yarışabilir miyiz?
Sayfa senin sana saygısızlık olmasın
Ben atladim kapışma diye ama
Senin için uygunsa izin verirsen yarışmaya niyetliyiz
canim cok geçmiş olsun.
Dr.a sordun mu bu diyetin olumsuz bir etkisi olur mu diye?
3 lu kapismamiz var....senin kilonda bize çok yakın katılmak ister misin? 4 lu kapisiriz?
yoo çok değil bana göre uzun...benden 11-12 cm fazla
aci kırmızı biber mi ? Normal yeşil tatlı biber mi?
Ben şok
Tamam
canim yediklerin bana da az geldi..kahvaltıda 3 ceviz ye mesela.2 haşlanmış yumurta ye..salatalık kalorisi çok düşük ve detoks etki yapıyor...2 tane yiyebilirsin...Menü vereyim
12.00
Salatalik, az peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim börek
19.00(disardaydim geciktim)
Ekmek yerine 1 kasik yulaf kepegiyle yapilmis köfte 5 adet
Mevsim salata
canim gelinlik hazirsa bol gelebilir tekrar daraltirmisin? Onları da göz önünde bulundur.İnşallah yormaz başkanım İnan hiç birşey yiyesim yok yiyincede iyice yiyorum pazar günü kendimi zor tuttum72 saatin üstüne mide fesadı falan geçiririm diye korktum
Yemeyince hiç acıkmıyorum yorulmuyorum da bilemedim ki ilk zorladığı yerde bozacağım zaten
İnşallah tartıya da yansır bu durum düğüne 3 hafta var
canim neden olduğun önemli.Selam kizlar 20/4
14.00
1 yumurta 1 carliston yarim kapya biber 1 fit hindi füme ve 2 yemek kasigi lor peynirle omlet yedim
Ve yarim domates 1 salatalik
19.40
1 servis kasigi bulgur pilavi
1 servis kasigi taze fasulye
Yarim kase cacik
3 litre su
1 bardak yesilcay
Günü kapattim.
Kizlae bi sorum olcak 3 gündür ishal var bende ilk iki gün sevinmiştim bu duruma yanliz bugun baya kötü oldum. Bi sakincasi olur mu acaba? Bilemedim
canim geçen araştırırken gördum.Afiyet olsun
Afiyet olsun
Öyle biri yok canım.Kilo vercez diye napcagimizi sasirdik yiyip yiyip Kilo almayanlara bi kere daha uyuz oldum suan
Sporu yazmayi unuttum cnm. Ip atliyorm hergün 10bin adimi tamamlamaya calisiyorum.canim yediklerin bana da az geldi..kahvaltıda 3 ceviz ye mesela.2 haşlanmış yumurta ye..salatalık kalorisi çok düşük ve detoks etki yapıyor...2 tane yiyebilirsin...
Spor yaptın mı ?
Yada adım ?
15 dakika leslie yap eğer hiç bir şey yapmadiysan.
canim gelinlik hazirsa bol gelebilir tekrar daraltirmisin? Onları da göz önünde bulundur.
canim neden olduğun önemli.
Kahve filan içtin mi?. Türk kahvesi iç telvesini de ye..
canim geçen araştırırken gördum.
Adamın biri 22 gün su orucu yapıyor.
Günlük 2500 yakan vücut 700 kalori yakmaya başlıyor...
Metabolizma yavaşlattığı için tekrar hızlandırma çalışmaları yapmak lazım...
Ben de senin gibi düşünüyorum.
Öyle biri yok canım.
Onlar asiri hareketli ve az öğün yiyip sağlam yiyorlar