- 26 Nisan 2012
- 2.624
- 2.475
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.801
Teşekkürler kuzum, senin de.Super canim.
Kilon da boyun da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler kuzum, senin de.Super canim.
Kilon da boyun da
canim Ben aksam yemekte sebzeden sonra hemen duydum.ama gece acikmamak için 50 gram ton balığı da yedim.dun akşam da sebze yemiştim.protein daha çok kilo verdiriyor çünkü.kurutulmuş yesil yada kirmizi farketmez.biraz da acı olursa güzel olur.
benim cok sevdigim bir ywmek ve bagirsak calistiricidir.
yok kiz seninki orantili.ince bel en iyisi.
elbiselerde pantolon belinde daha iyi duruyor.
eniştene deki bu fiziği korumak bi emek ister olacak o kadar
ah ah şuan nasil açım bir bilseniz dostlar.
aralikli orucun faydasi bu iste.şartlaninca akşam bozma olmuyor.
ben diğer diyetlerimde hep aksamlari bozuyordum.
inşAllah canım.Güzel bir karar almışsın, yaparsin bence. Umarım bundan sonrasi yaşam tarzı olur. Bugün serbestsin deseler, ben meyve yerim, domates salatalık kemiririm, bir de dondurma yerim. Yılda 2-3 kez fast food tuketirim dışardan.Bu anlayış oturunca kilo sabitleniyor. Hee, ben de 48-72saat oruç tutamam mesela.
Ben de 65 ile hamile kaldım, 82.5 ile doğum yaptım, sadece emzirme ile tekrar aynı kilolara indim 9 ayda. Aslında vücudu normal beslenme ile bıraksak, yeterli düzeyde hareket etsek, o normalini buluyor.
1tane teyzesi, 14 aylık kizçem var, ellerinden öper.. Senin bir oglus galiba. Ne kadarlık?canim Ben aksam yemekte sebzeden sonra hemen duydum.ama gece acikmamak için 50 gram ton balığı da yedim.dun akşam da sebze yemiştim.protein daha çok kilo verdiriyor çünkü.
inşAllah canım.
Kaç çocuğun var?
Beni çaya şeker atmadığım için her aksam çay yanına yaptığım tatlılar bu hale getirdi.
Hiç erinmezdim.
Her aksam trilece sufle irmik helvası sırasıyla işte aklına ne gelirse
Fix her aksam yeni bir tatli
bağırsaklari hizli çalışanlar öyle...günde 3 kez çıkıyor ....o değil ben mi zayıf olcamBenim kuzenim oyle canim . Kiz bi oturusta 1 ekmek yiyo dunyalari yiyo gun icinde dunyanin abur cuburunu yiyo , hareketli de degil ama Kilo alamiyo ben mutfaktan des duyunca 5 Kilo aliyorum nerede bu adalet
evet canım haklısınAynen kaptanım super yazmışsın
O zamanda çoğunluktan gelen yorum
Cima yarışması gruplarından farklı bir yer burası bunu bozmayalım olmuştu :)
aynen iki gündur bende dondurma yiyorum....başka diyet olsa ağzıma süremez dim.Cevap güzelmiş,tekrarlarsa soyliycem:)). Evet ama otokontrol sağladı bu aralıklı oruç. Ve diğerlerinden daha kolay aslında. Bak sen gündüz cips yedin, ben dondurma, yine de tartıda eksi çıkabiliyor,başka diyetler olsa, artı çıkar.
8 yasinda oğlum var canım1tane teyzesi, 14 aylık kizçem var, ellerinden öper.. Senin bir oglus galiba. Ne kadarlık?
Bi beni mutlu edemedi su sporBugün 16/8 yaptım.
Spor 2 saat tempolu yürüyüş
Toplamda 11.784 adım attım.
Bazısı yokuşlu yoldu patinaj çektim resmen.
Bazısı düz yoldu gaza bastım resmen.
Kesinlikle spor insanı çok mutlu ediyor.
aynen bu oructa gündüz caninin istedigi biseyi az bisey yiyebiliyorsun.hic biseyde tamamen yasak yok.dikkat var.Cevap güzelmiş,tekrarlarsa soyliycem:)). Evet ama otokontrol sağladı bu aralıklı oruç. Ve diğerlerinden daha kolay aslında. Bak sen gündüz cips yedin, ben dondurma, yine de tartıda eksi çıkabiliyor,başka diyetler olsa, artı çıkar.
saf protein kilo verdiyor da ton baligi tuzlu oldugu icin odem yapmasin dikkat et.canim Ben aksam yemekte sebzeden sonra hemen duydum.ama gece acikmamak için 50 gram ton balığı da yedim.dun akşam da sebze yemiştim.protein daha çok kilo verdiriyor çünkü.
inşAllah canım.
Kaç çocuğun var?
Beni çaya şeker atmadığım için her aksam çay yanına yaptığım tatlılar bu hale getirdi.
Hiç erinmezdim.
Her aksam trilece sufle irmik helvası sırasıyla işte aklına ne gelirse
Fix her aksam yeni bir tatli
spor beni mutlu etmiyor bacım.Bugün 16/8 yaptım.
Spor 2 saat tempolu yürüyüş
Toplamda 11.784 adım attım.
Bazısı yokuşlu yoldu patinaj çektim resmen.
Bazısı düz yoldu gaza bastım resmen.
Kesinlikle spor insanı çok mutlu ediyor.
bağırsaklari hizli çalışanlar öyle...günde 3 kez çıkıyor ....o değil ben mi zayıf olcam
evet canım haklısın
Yarışmalara alisinca adapte olmak zaman alıyor.
Ama halledecem
Sadece kendim için vermeyi de öğrenecem
aynen iki gündur bende dondurma yiyorum....başka diyet olsa ağzıma süremez dim.
8 yasinda oğlum var canım
Maşallah kız annesi olduğun için çok şanslısın.
Kucukmus baya.
Tam sevme zamanı.