Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Afiyet olsun canım yarın biraz hafif geçerse sorun olmaz inşallah
Bitmiyor sayin baskanim , bitmeyen chloe yapmislar bitmiyor şukur bugunku 4 videoyu da yaptim . Pazartesi 7 li bi sayi goremezsem tartida bu sefer cok dellenirim valla . Bu hafta hep 20 /4 yaptim cunku hatta bazen 22 23 oldu .
Biz bu ekip toplanip survivora mi gitcek napsak acliga talimliyiz zaten Acken spor da yapiyoruz en iyi survivor bizden cikar
O 7’ler buraya gelecek pazartesi ben inanıyorum helal valla
Bence biz survivor ın tozunu attırırız ödül oyununa ya gerek yok bile diyebiliriz

Selamlarrrr
Bugün diyetime devam ediyorum dün en son 19 du sanırım yediğim o nedenle bugün 16:00 da yemek yedim şöyle kendileri;
3 kaşık tantuni
2 kaşık pilav
3 kaşık salata
Yemekten önce de sporumu bitirdim 2 buçuk saati buldu -986kcal
Bugün daha yemek yemeyi düşünmüyorum belki saat 7 gibi bir bardak kefir içerim

bayram öncesi tek öğün ile birkaç gün zayıfladım ama arife günü heralde metabolizmam dediğiniz gibi yavaşladı o yüzden yediğim tek öğünü de yakamadım sanırım, dün biraz kaçırdım ama (biraz bahane olacak gibi ) kalori yükledim bugün dikkat ettim yinede 12-13 gibi kahvaltılık atıştırıp daha sonrasında da biraz kavurma yedim bol su ile biraz hareket ederek günü tamamlamayı planlıyorum, yaklaşık 10 gündür 72-70 arasında kaldım duraklama dönemindeyim heralde pazartesinden çok ümitli değilim ama bayramdan sonra bıraktığım 1 saatlik yürüyüşlere tekrar başlamayı planlıyorum

slmlar bugünku menüm
saat 14.30 da
az bisey bayat yufka ekmeği

saat 15.30 da
2 minik kayısı

saat 17 de
minik bi tabakta ciğer kavurması
1,5 bardak ayran
yarim yufka ekmeği

kapanisi yaptim.bugünkü bozuk bi menü.mâlum misafirlige geldik.
tatli seker kola filan tüketmedim.hep reddettim.kaldi 2 gün.bundan sonra da boğazimi tutarsam iyi olacak.
suyu da fazla icemedim bugün.ins yatana kadar içerim.

bende öyleyim canim.bikac kere 24 saat yaptim.tek oğün yedim.ertesi gün artı cıktım.
bana en iyi yeme seklinin 2 öğün ve aralarinda 4 saat olmak üzere en son kapanis 5 oldugunu anladim.akşamlari yurüyüs de iyi oluyor.ama gün sonu olduğu icin fazla yurüyüş de iyi gelmiyor.ayaklarim şisiyor.30 dakika 40 dakika iyi oluyor.
sende 2 ögüne çıkıp sıradan diyet menülerine dönersen verecegini düsünüyorum.

Zaten çok yememişsin afiyet olsun
Spor da süper
Afiyet olsun canım inşallah iyi sonuç gelir
Yürüyüşe her halikarda başla
Afiyet olsun
İnşallah önümüzdeki günleri daha da kolay atlatırsın

Çok haklısınız artı çıkacağımı aklımın ucundan bile geçirmedim ama öyle oldu malesef bende 13-17 de olmak üzere 2 öğün ve 19.30 da yürüyüşe başlayıp genellikle hep 21 e kadar devam ediyordum inşallah tekrar verebilirim

Zaten çok yememişsin afiyet olsun
Spor da süper

Afiyet olsun canım inşallah iyi sonuç gelir
Yürüyüşe her halikarda başla

Afiyet olsun
İnşallah önümüzdeki günleri daha da kolay atlatırsın
Evet yürüyüşsüz olmuyormuş evde ne kadar hareket edersem edeyim, inşallah

1/8 menü 18/6
11.30: 1 Haşlanmış yumurta, 50 gr eski kaşar, 10 zeytin domates salatalık yeşillik çay
14: 1 şeftali
16.30: 1 biftek, bol yeşil salata, 1 bardak kefir
2 zeytinyağlı yaprak sarma

Çay, yeşil çay, maden suyu, Türk kahvesi ve bol su içtim
7 kilometre yürüdüm

Afiyet olsun canım yarın biraz hafif geçerse sorun olmaz inşallah

O 7’ler buraya gelecek pazartesi ben inanıyorum helal valla
Bence biz survivor ın tozunu attırırız ödül oyununa ya gerek yok bile diyebiliriz

Verdigimiz kilolar bize odul gibi olur zaten 7 li rakamlar bu hafta gelmeyebilir cunku regl olcam bi iki gune . Hafiften sisti gobusumde . Sabah takvimime bakinca fark ettim . Spora diyete devam . Zaten bugun bi yarim saat gec yiycem yarin tum gun oruc olcam . Pazartesi tarti hileye girmez umarim bu

Açlığı kontrol edemeyen hiç birseyi kontrol edemez bunu on kez tekrarla ve ommmmmmm de

1.5 ayda ogrendim ben acligi kontrolu . Dun esim kendine Döner aldi oruc vaktimdeydim bir catal bile almadim yanimda yedi bi ara bu canim ceker gibi oldu kalktim 10 tane squat yaptim 75 i bi goruyum matt stonie gibi yiycem

1.5 ayda ogrendim ben acligi kontrolu . Dun esim kendine Döner aldi oruc vaktimdeydim bir catal bile almadim yanimda yedi bi ara bu canim ceker gibi oldu kalktim 10 tane squat yaptim 75 i bi goruyum matt stonie gibi yiycem
Bende 60 ı göreyim 65 olana kadar yiyeceğim Canım istediğinden de değil yaşadığım stresi anca öyle atarım heralde

Açlığı kontrol edemeyen hiç birseyi kontrol edemez bunu on kez tekrarla ve ommmmmmm de
İyiyim iyiyim sıkıntı yok kaptanım şuan filtre kahve içiyorum alışverişim bitti çok güzel ciciler aldım kendime yemek aklıma bile gelmedi kıyafet denerken valla
Balım çok az kalori alan sendin dimi vücut kendini korumaya çalışıyor sanırım o nedenle durdu kilo verişin. ufak ufak kalori yükseltmeye çalış yavaştan :)
Ay sırf yemek için Bayat mayat dinlememiş yufka ekmeği yemiş Allah seni
Tamamen salıp 1 ay sonra TLC de ağır yaşamlar a çıkma da

Kızlar şuan avm den bildiriyorum bayramın 2. Günü her yerde hamburger pizza İskender yiyorlar. Hepsini kısık gözlerle nefret dolu bakışlarla izliyorum birşey fark ettim yiyenlerin hepsi kilolu yada şişman içlerinde birtane zayıf fiziği düzgün yok. Bu da demektir ki doğru yoldayız pes etmeyinnnnn

Yok yok bu zamana kadar cikmadiysam daha da cikmam o matt stonie gibi sadece 1 ogun yiycem o kadar sporumu heba edemem

ins canim.surda 6 lara bisey kalmamis ins yeniden eksilere devam edersin.

Zayif olsa iclerinde kim bilir nasil bakcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…