Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

kız Allah canıni almasin.kahvalti edemedim.herüfü ccougu yedir.kurbanlik eti buzluga yerlestir.banyo yap.kalk kayinpedere git derken.3 km ac aç yürüdum.varinca da cocuga biseyler yedirdim.saolsunlar bisey hazirlamamislar.pilav vardi.yemedim.
ağzima bikaç lokma yufka ekmegi attim kalktim.
aksam da yedim.yemegi bi tuzlu yapmislarki.ekmekle doydum kalktim bugün.
salata olsa oninla yicem.ama iste misafir olunca gelene razi oluyoruz.
bi daha yanima bi hıyar bi domates alacam
ay bende bundan sebep merkeze gitmiyorum.kendime güvenmiyorum.her dükkâna girer yerim

Üçer beşer patates götürüyorlar utanmıyorlar birde insan bir etrafına bakar belki aç var açıkta olan var ay ben eve gidiyorum gideyim de yumurta kabak yiyeyim
Kusura bakma avm yonetimi senin diyet yaparken gidecegini bildirmemis musterilere diyetteyken bi insan neden avmnin yemek katina cikar bana bi anlatsana

En az 2 ay açlık çekmeden gitme avm azizim ben gittim resmen iradem güçlendi sırf pazartesi 53 leri görmek için tuttum kendimi

Hic sevmiyorum o yuzden misafirlige gitmeyi begenmesen ac kalkiyosun anca boyle yakin oldugum birine giderim ki menu hosuma gitmezse buzdolabini acabileyim

Herkese huzur dolu bayram diliyorum.

Ben iki gün yapabildim orucu. Radyoterapi gördüğümü söylemiştim tad duyum gitti yan etki olarak ve cok istediğim gibi beslenemiyorum dolasıyla da uyum sağlayamıyorum. Terkettim burayı gibi olmasin diye bilgi vermek istedim umarim daha sağlıklı bir günümde sizlerle tekrar devam etmek isterim. Bol sağlıklı bol eksili günler mutlu bayramlar

sana da hayirli bayramlar canim.
lütfen once sağlığıni düsün.önemli degil kilo vermek.bide bu strese girme.tedavini tamamla.yasin daha cok genc.bebegin kücuk.daha cok vaktin olur.sen yeterki sağlıklı ol.

Sagligin yerinde olsun da birak kilolar kalsin . Sagligina kavus biz burdayiz daha

Canım dikkat et sağlığına bir an önce kavuş, sonrasında yine gider kilo
Ne zaman istersen gel , sohbete de bekleriz
Girmez hileye merak etme
Bende 60 ı göreyim 65 olana kadar yiyeceğim Canım istediğinden de değil yaşadığım stresi anca öyle atarım heralde
Ay çok güldüm
Galip geleceğiz bu yolda yürüyün Tellioğulları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…