-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.381
tsk ederim canimHelal gayet iyi idare etmişsin
Güzel menü canım afiyet olsun
1 tane de kabak yedim çiğden lif ve tokluk için onu unutmuşum ortalama 850 900 kalori arası aldım bugünEvet bayramın 1. günü firesiz geçti kendimi avmlere attım gezdim tozdum 5 saat yürüdüm ordan oraya ve finalde diyeti bozmadan 6:30 gibi eve dönüp orucumu açtım. Şimdi de bitirdim ve paylaşıyorum kızlaaar.
31/07 Tarihli 20/4 IF
18:30 ila 19:15 arasında yediklerim
100 gram süzme peynir (Bir türlü bitmiyor arkadaş 2 paket lor aldım hala geçemedim)
3 adet yumurta
1 yemek kaşığı keten tohumu
250 gram semizotu çiğ
5 çorba kaşığı tepeleme sütaş light yoğurt
5 ceviz
Su şuan 1.5 LT şimdi 1 tane daha 1.5 dolduruyorum 3'e tamamlıcam yine.
Bir de beyaz çay içerim 1 fincan kayısılı form içmiyorum 2 gündür ishal oldum içe içe biraz kendine gelsin bağırsaklarım -,-
Aslında kefir de vardı da yarın yoğurdum yok diye onu yarına salladım onun yerine cevize ekleme yaptım kalorimi tutturmak için. Yemeği erken bitirdim ne olur ne olmaz diye. Yarın başka AVMlerde görüşmek üzere.
Oh süper hem gezmişsin hem menü iyiEvet bayramın 1. günü firesiz geçti kendimi avmlere attım gezdim tozdum 5 saat yürüdüm ordan oraya ve finalde diyeti bozmadan 6:30 gibi eve dönüp orucumu açtım. Şimdi de bitirdim ve paylaşıyorum kızlaaar.
31/07 Tarihli 20/4 IF
18:30 ila 19:15 arasında yediklerim
100 gram süzme peynir (Bir türlü bitmiyor arkadaş 2 paket lor aldım hala geçemedim)
3 adet yumurta
1 yemek kaşığı keten tohumu
250 gram semizotu çiğ
5 çorba kaşığı tepeleme sütaş light yoğurt
5 ceviz
Su şuan 1.5 LT şimdi 1 tane daha 1.5 dolduruyorum 3'e tamamlıcam yine.
Bir de beyaz çay içerim 1 fincan kayısılı form içmiyorum 2 gündür ishal oldum içe içe biraz kendine gelsin bağırsaklarım -,-
Aslında kefir de vardı da yarın yoğurdum yok diye onu yarına salladım onun yerine cevize ekleme yaptım kalorimi tutturmak için. Yemeği erken bitirdim ne olur ne olmaz diye. Yarın başka AVMlerde görüşmek üzere.
Allah kabul etsin kurbanını canımİyi aksamlar
Sabah
1 dilim kepek ekmeği(60gr)
50gr dil peyniri
2 adet nektarin
4 dilim kuru portakal
3 dilim kuru çilek
Ara
65 gr Çiğ fıstık
1 Türk kahvesi
Akşam
100gr kavurma
3 lt su içtim uyuyana kadar 1 lt daha içerim. Bugun cok yorukdum. Kurbanla uğras, payla yerleştir derken. Ütü ev topla çamasır bulasık. Çocuk ev derken. Sadece ağırlık kol çalıştım. Çok yorgundum tüm vucut calısamadm. Bize tatil bu arada asıl yarın baslıyor esim oğlum ben Üçümüz tatile gideceğiz 3 günlüğüne.
Herkese musmutlu bayramlar
Ay misafirin kısası makbul ben açık açık söylüyorum kendimde hem yorucu hem düzen kalmıyor valla ne kadar sevsem de gelenleriHerkese iyi bayramlar
Ben bugün menü paylaşmym ama iyi haber h sonu kalacağını düşündüğüm misafirlerim gitti tabi gitmelerini istediğimden değil asla sadece yeme düzenimi bozduğumdan sorun da bende aslında - ne vicdan yaptım yaa
P tesi kilo bildiriminde görüşürüz arkadaşlar
İyi bayramlar canımslm kızlar,
10.00 2 dilim peynir, domates, salatalik, 1 dilim ekmek, ceyrek simit, 8 zeytin
13.00 6 tane sarma
17.30 1 kase yayla corba, 3 köfte, 3 dilim karpuz
Herkese tekrar iyi bayramlar....
Şimdi tekrar çıkıcam kaptanım çöp atmaya diye bir yarım saat dolanırım. Şu kabak yumurta peynir keten tohumu karışımı çok hoşuma gidiyor. Çok lezzetli oluyor birde kabakları ufak doğruyorum hemen bitmiyor yarım saat sürdü bugün yemem bilgisayara bakarken.Oh süper hem gezmişsin hem menü iyi
Oh süper hem gezmişsin hem menü iyi
Allah kabul etsin kurbanını canım
Çok yorucu oluyor kurban ile uğraş o sebeple menün gayet iyi afiyet olsun
İyi tatiller iyi yolculuklar
Ay misafirin kısası makbul ben açık açık söylüyorum kendimde hem yorucu hem düzen kalmıyor valla ne kadar sevsem de gelenleri
Bı arada kendim de yatılı gitmekten nefret ederim
Sende menülerini hemen oturtursun şimdi afiyet olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz
İyi bayramlar canım
Bugün biraz karbonhidrat yüklü ama çok değil miktarca ayrıca bugün bayram
Tamam canım sen yaz bayrama özel yapacağız artık bu hafta birşeylerAllah razı olsun
Bu arada ben pzt gece döneceğim evime. Salı gunu tartı bildiriminde bulunsam olurmu
Afiyet olsunBen bugün menümü yazmayacağımÇok stresliydim serbest gün ilan ettim Fazla serbest oldu ama olsun toparlarım bir şey olmaz. Bugün de böyle olsun
Ne güzel iltifat almak çok mutlu ediyor. Çok kaçmadan ipin ucu devamYa kızlar kayıra bakmayın 2 gündür aktif olamaıyorum . Çok yoğunum menümü yarından itibaren yazacam İnşAllah. Ufak tefek kaçamaklar oldu . yarın son gaz devam bugün uzun zamandır görmediğim insanlar zayıflamışsın dedi . Çok sevindim
Afiyet olsun menü gayet iyi. Saat şaşmasını takma çok bu tür günlerdeBugünkü menü
(Mecburen bayram kahvaltısı nedeni ile orucumu erken açtım 2 saat kadar
ilk öğün
Peynir
Zeytin
Salatalık
4-5 adet patates kızartması( anne hatrına yendi)
1 yumurta
Son öğün
4-5 adet köfte
Fırın sebze sote 1 yemek kaşığı kadar
1.5 litre su içebildim
1 soda
1 türk kahvesi
Günü bitirdim.
Şimdi tartıldm 100.7 çıktım. 1 kg100gr gitmiş 6 gunde. İstersen bu bildirimi yazabilirsinTamam canım sen yaz bayrama özel yapacağız artık bu hafta birşeyler
Afiyet olsun
Ne güzel iltifat almak çok mutlu ediyor. Çok kaçmadan ipin ucu devam
Afiyet olsun menü gayet iyi. Saat şaşmasını takma çok bu tür günlerde
Tamam canım sen yaz bayrama özel yapacağız artık bu hafta birşeyler
Afiyet olsun
Ne güzel iltifat almak çok mutlu ediyor. Çok kaçmadan ipin ucu devam
Afiyet olsun menü gayet iyi. Saat şaşmasını takma çok bu tür günlerde