- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.461
Canım dikkat et sağlığına bir an önce kavuş, sonrasında yine gider kilo
Ne zaman istersen gel , sohbete de bekleriz
Girmez hileye merak etme
Ay çok güldüm
Galip geleceğiz bu yolda yürüyün Tellioğulları
kayınpederlere.Sen nereye gittin ki
rica ederim canimSaglik olsun evet kilo bir şekilde gider. Çok teşekkür ederim.
Kızlar 20/4 yaparken doyma sorunu yaşayan oluyorsa kabak + yumurta + peynir kombinasyonunu yapın hem doyurucu hem lezzetli hem de uzun süreli tok tutucu bir şey çıkıyor ortaya. Valla pratik ve ucuz diye 3 gündür aynı şeyi yiyorum resmen.Yarın mercimekli birşey yapmayı düşünüyorum hep aynı gitmemek için.
Ben evdeyken çok acıkıyorum ya işte böyle değilim evde oturma psikolojisi hemen kalorili şeylere yöneliyorum o nedenle midemi doldurup kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Pazartesi iş başlıyor 1 gün daha dayansam tamamdurBen cok az yiyorum ama kahveyi cok ictigim icin galiba acikmiyorum hemen .
Şu bayram telalesi ve hazırlığının adı bile yetiyor.
En kötüsü de hazırlık yapınca insan iradesi hep sınanıyor. Bende bugün ucundan döndüm koca bir tabak tatlıyı az daha indiriyordum mideye nasılsa aylardır yemedim hakettim dedim resmen.Neyse atlattım kazasız belasız
Şimdi önümüzde 3 gün daha var. Tabi hepimiz insanız ve çok yemek istiyorsanız azıcık tadına bakın ama tek ricam battı balık yan gider deyip tüm gününüzü veya tüm bayramı heder etmeyin. Bozduk nasılsa psikolojisine girmeyin ne olur. Bir sonraki öğünde aynen devam normal rutine
Ve bozdu iseniz normal düzeni lütfen bir iki gün tartıdan uzak kalın
İyi geceler ❤
Ben evdeyken çok acıkıyorum ya işte böyle değilim evde oturma psikolojisi hemen kalorili şeylere yöneliyorum o nedenle midemi doldurup kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Pazartesi iş başlıyor 1 gün daha dayansam tamamdur
Öğlen 12ye kadar yatıyorum zaten eşimi 1 gibi işe yolluyorum. Yarın telefona kırılmaz cam aramaya çıkıcam bayram diye her yer kapalı artık nerde bulursam. Ondan sonra da yine başka bir avmye gitmeyi düşünüyorum. 10 tane kıyafetle kabine girip yarım saat deneyip hiçbirini almadan geri çıkmak acayip bir eğlence zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun vallayarin icin planin ne
Öğlen 12ye kadar yatıyorum zaten eşimi 1 gibi işe yolluyorum. Yarın telefona kırılmaz cam aramaya çıkıcam bayram diye her yer kapalı artık nerde bulursam. Ondan sonra da yine başka bir avmye gitmeyi düşünüyorum. 10 tane kıyafetle kabine girip yarım saat deneyip hiçbirini almadan geri çıkmak acayip bir eğlence zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun valla
Hello kızlar ben çok kötü yedim
Oğlum uyuyunca 3 mil leslie ve iki video yaptım.
Birazz Daha hareket yapacağım
Ama bi 5 mil artı 5 video yapsam anca gider:)
İyi akşamlar menümü bildiriyorum:)
Kahvaltı haşlanmış yumurta
Salatalık
Beyaz peynir
Kavurma
Akşam : ızgara et 2 parça
Sarma 10adet
Ve maalesef baklava :))