Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

İyiyim iyiyim sıkıntı yok kaptanım şuan filtre kahve içiyorum alışverişim bitti çok güzel ciciler aldım kendime yemek aklıma bile gelmedi kıyafet denerken valla :KK70:

Balım çok az kalori alan sendin dimi vücut kendini korumaya çalışıyor sanırım o nedenle durdu kilo verişin. ufak ufak kalori yükseltmeye çalış yavaştan :)

Ay sırf yemek için Bayat mayat dinlememiş yufka ekmeği yemiş Allah seni :KK70:

Tamamen salıp 1 ay sonra TLC de ağır yaşamlar a çıkma da :KK70: :KK70:
kız Allah canıni almasin.kahvalti edemedim.herüfü ccougu yedir.kurbanlik eti buzluga yerlestir.banyo yap.kalk kayinpedere git derken.3 km ac aç yürüdum.varinca da cocuga biseyler yedirdim.saolsunlar bisey hazirlamamislar.pilav vardi.yemedim.
ağzima bikaç lokma yufka ekmegi attim kalktim.
aksam da yedim.yemegi bi tuzlu yapmislarki.ekmekle doydum kalktim bugün.
salata olsa oninla yicem.ama iste misafir olunca gelene razi oluyoruz.
bi daha yanima bi hıyar bi domates alacam😅
Kızlar şuan avm den bildiriyorum bayramın 2. Günü her yerde hamburger pizza İskender yiyorlar. Hepsini kısık gözlerle nefret dolu bakışlarla izliyorum birşey fark ettim yiyenlerin hepsi kilolu yada şişman içlerinde birtane zayıf fiziği düzgün yok. Bu da demektir ki doğru yoldayız pes etmeyinnnnn😩😩
ay bende bundan sebep merkeze gitmiyorum.kendime güvenmiyorum.her dükkâna girer yerim😅

Üçer beşer patates götürüyorlar utanmıyorlar birde insan bir etrafına bakar belki aç var açıkta olan var ay ben eve gidiyorum gideyim de yumurta kabak yiyeyim 😩😩
Kusura bakma avm yonetimi senin diyet yaparken gidecegini bildirmemis musterilere 😂😂 diyetteyken bi insan neden avmnin yemek katina cikar bana bi anlatsana 😂😂😂

kız Allah canıni almasin.kahvalti edemedim.herüfü ccougu yedir.kurbanlik eti buzluga yerlestir.banyo yap.kalk kayinpedere git derken.3 km ac aç yürüdum.varinca da cocuga biseyler yedirdim.saolsunlar bisey hazirlamamislar.pilav vardi.yemedim.

ay bende bundan sebep merkeze gitmiyorum.kendime güvenmiyorum.her dükkâna girer yerim😅
En az 2 ay açlık çekmeden gitme avm azizim ben gittim resmen iradem güçlendi sırf pazartesi 53 leri görmek için tuttum kendimi :KK70:

Hic sevmiyorum o yuzden misafirlige gitmeyi 😂 begenmesen ac kalkiyosun 😂 anca boyle yakin oldugum birine giderim ki menu hosuma gitmezse buzdolabini acabileyim 😂

Herkese huzur dolu bayram diliyorum.

Ben iki gün yapabildim orucu. Radyoterapi gördüğümü söylemiştim tad duyum gitti yan etki olarak ve cok istediğim gibi beslenemiyorum dolasıyla da uyum sağlayamıyorum. Terkettim burayı gibi olmasin diye bilgi vermek istedim umarim daha sağlıklı bir günümde sizlerle tekrar devam etmek isterim. Bol sağlıklı bol eksili günler mutlu bayramlar 🌸🌸🌸

Ben iki gün yapabildim orucu. Radyoterapi gördüğümü söylemiştim tad duyum gitti yan etki olarak ve cok istediğim gibi beslenemiyorum dolasıyla da uyum sağlayamıyorum. Terkettim burayı gibi olmasin diye bilgi vermek istedim umarim daha sağlıklı bir günümde sizlerle tekrar devam etmek isterim. Bol sağlıklı bol eksili günler mutlu bayramlar 🌸🌸🌸
sana da hayirli bayramlar canim.
lütfen once sağlığıni düsün.önemli degil kilo vermek.bide bu strese girme.tedavini tamamla.yasin daha cok genc.bebegin kücuk.daha cok vaktin olur.sen yeterki sağlıklı ol.

Sagligin yerinde olsun da birak kilolar kalsin . Sagligina kavus biz burdayiz daha 🥰🥰

Canım dikkat et sağlığına bir an önce kavuş, sonrasında yine gider kilo 🙏🥰
Ne zaman istersen gel , sohbete de bekleriz
Verdigimiz kilolar bize odul gibi olur zaten 😂😂😂 7 li rakamlar bu hafta gelmeyebilir cunku regl olcam bi iki gune . Hafiften sisti gobusumde . Sabah takvimime bakinca fark ettim . Spora diyete devam . Zaten bugun bi yarim saat gec yiycem yarin tum gun oruc olcam . Pazartesi tarti 😂😂😂😂 hileye girmez umarim bu 😂😂😂
Girmez hileye merak etme 🙈😂
Bende 60 ı göreyim 65 olana kadar yiyeceğim😂😂 Canım istediğinden de değil yaşadığım stresi anca öyle atarım heralde😂😂
Ay çok güldüm 😂🤩
Kızlar şuan avm den bildiriyorum bayramın 2. Günü her yerde hamburger pizza İskender yiyorlar. Hepsini kısık gözlerle nefret dolu bakışlarla izliyorum birşey fark ettim yiyenlerin hepsi kilolu yada şişman içlerinde birtane zayıf fiziği düzgün yok. Bu da demektir ki doğru yoldayız pes etmeyinnnnn😩😩
Galip geleceğiz bu yolda yürüyün Tellioğulları 😂

X