- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.401
Ayrica soylemeden edemicem chloeden cok sıkıldım . Ama oyle boyle degil. Hic yapmak istemiyorumama son 3 gun kaldi .. bitmiyo yani valla 14 gun bitmiyooo
Şu bayram telalesi ve hazırlığının adı bile yetiyor.
En kötüsü de hazırlık yapınca insan iradesi hep sınanıyor. Bende bugün ucundan döndüm koca bir tabak tatlıyı az daha indiriyordum mideye nasılsa aylardır yemedim hakettim dedim resmen.Neyse atlattım kazasız belasız
Şimdi önümüzde 3 gün daha var. Tabi hepimiz insanız ve çok yemek istiyorsanız azıcık tadına bakın ama tek ricam battı balık yan gider deyip tüm gününüzü veya tüm bayramı heder etmeyin. Bozduk nasılsa psikolojisine girmeyin ne olur. Bir sonraki öğünde aynen devam normal rutine
Ve bozdu iseniz normal düzeni lütfen bir iki gün tartıdan uzak kalın
İyi geceler ❤
Ay 3 gün diyorsun yaaaaaa maşallah ben 5 gün kala birakmistim sen kesiblikle yaparisn iradelisin aslansın kaplansın bırakma lütfen:)
Kızlar biz de dün akşam 22.00 gibi annemlere geldik
Yemek hazırdı tabii ama yemedim
Eşim bugün akşam dönecek biz oğlumla 15 gün buradayız sonra da almaya gelecek
Bana bu 15 gün için sans dileyin
Eşim 15.gün sonra görünce kilo almışsın demesin :)
Günaydın canlar dunku menum
Sabah 8:menemen cok az beyaz ekmek
Oglen 1de yoğurt içine musli ve findikla uzum
Aksam meyve peynir zeytin
Aralikli oruc bayramda yalan oluyo sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hazir yemek olarakra ancak bu kadar oluyo
Spor saatlerce yuruyus yaptim km si belli degil o derece
İnşallah sıkıntısız atlatırsınHerkse iyi bayramlar...
Bayram sebebiyle öyle tatlilar felan yemedim ama yine de ufak tefek düzensizlikler olmadi diyemem.. inşallah ptesi tartida oyle can sıkıcı durumlar yaşamadan bu haftayı kapatırız..
hepinize iyi geceler..
O bravoPardon 5gun de 1kg100gr. Güncel kilom 100.7
Gunaydinlarrrrr dun sicaktan kendimizden gecmisiz alle olarak valla unuttun aksam menumu yazmayidun orucumu 1 parca peynir 2 grissini biraz kuruyemisle actim aksam yemegi olarak da tavuk sote ve biraz havuc tarator yedim . 2 lt su soguk kahve soguk yesil cay ictim. Leslie 2 chloe videosu 20 du eliptik direnc bandi ve jimnastik cubuguyla da egzersiz yaptim ama sicaktan ellerim falan hep sisti . Avcumu kapatamiyorum . Insallah pazartesiye boyle olmaz yoksa tartida dogru sonucu goremicem sislikten
Canım afiyet olsunBaskan valla bravo bayramda tatliya hayir diyebilen cok azben olsam diyemezdim ama cok sukur turkiyede degilim turkiyedeyken ben gunde 5 tabak sarma ceyrek Tepsi baklava yarim saate bir 3 4 dilim borek falan yiyodum 1 gunde
Selam canım olabilir afiyet olsun, bayram sonu spor İçin iyi düşünmüşsün umarım hedefine ulaşacaksınGünaydın arkadaşlar hayırlı bayramlar
Ben dün tatlı sınavından ve anne baskısına yenik düştüm sınavı geçemedim ve bugun oldukça artıdayım
Bayram sonu inşallah spora agırlık vericem ben spor yani yürüyüş olmayınca ne kadar dikkat etsem de veremiyorum hedefim agostos ayında 4 kilo vermek çünkü ben cok zor veriyorum o yüzden hedef koydum kendime
Umarım anne evi sınavından da başarılı ile çıkacaksınKızlar biz de dün akşam 22.00 gibi annemlere geldik
Afiyet olsun bayram menüsüGümayfn dünkü telaşeden yazamadım menümü:)
Kahvaltı : haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 yaprak sarması
2 yk patates kızartması
Akşam : 1 kase tarhana çorbası
2 servis kaşığı et kavurma
5!yaprak sarması
3 dilim karpuz
Afiyet olsun canımGünaydın canlar dunku menum
Sabah 8:menemen cok az beyaz ekmek
Oglen 1de yoğurt içine musli ve findikla uzum
Aksam meyve peynir zeytin
Aralikli oruc bayramda yalan oluyo sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hazir yemek olarakra ancak bu kadar oluyo
Spor saatlerce yuruyus yaptim km si belli degil o derece
Afiyet olsun canımHerkese gunaydın ve hayırlı bayramlar
Ikı gun yazamadım malum arefe kurban derken anca kendime geldim ama diyetım aynen devam ediyor ıns bu aksam kurban etinden yemıs olacagım Bugun listemi yazarım arefe gunu 1 saat spor yaptım ama dun yapamadım.
Tamamdır canım iyi bayramlarHayırlı bayramlar kızlar
Temizlikti ,hazırlıkdı derken sayfaya giremedim dünde k.valideydim malum bayram sofrası if yapmadım aşırıya kaçmadan biraz yedim yaptıklarından spor dersen 3 gündür hiç yapamadım normal düzenime inşallah pazartesi döneceğim hafta sonu yoğun olacağım için sayfaya giremeyeceğim başkan
Pazartesi görüşürüzherkese tekrar iyi bayramlar
15 gün sonra en az 2 kilo vermiş olacaksın balım bakalım eşin görünce fark edecek mi :)Kızlar biz de dün akşam 22.00 gibi annemlere geldik
İyiyiz balım aynı açlıkla mücadele sen nasılsın :)Mrb kızlar nasılsınız hepinizin bayramı kutlu olsun
İyi bayramlar canım iyiyiz mücadeleye devamMrb kızlar nasılsınız hepinizin bayramı kutlu olsun
08:00 1 bardak ılık su ,1kayısı,5 fındık ile açılış
1 yumurta ile menemen,peynir,1 dilim kızarmış ekmek,3 zeytin
Ara : soda,kefir
15:00 kapanış öncesi bayram ziyareti kaçırdım biraz
El açması börek , kek (ikiside Kibrit kutusu kadar ),poça ucundan biraz , 2 çatalda tatlı,çay,
karpuz. Nasipse yarın sabaha kadar bir şey yok
Selamlar kızlar
Herkese harika bir gün diliyorum
Ben bugün erken kalktım yürüyüşü yapıp geldim erkenden sonra klasik iş güç hava çok sıcak bir daha vakit bulamam diye düşündüm
İnşallah sıkıntısız atlatırsın
O bravonotumu aldım
Canım afiyet olsun
Sporunu hiç bırakma dayan gayet iyi gidiyorsun çünkü gururumuzsun chloe de
Ay birde ben yaptım tatlıları dolmaları tam irade savaşı Allahım
Neyse ilk günü atlattık bugüne de dua ediyorum Çelik gibi bir irade için
Selam canım olabilir afiyet olsun, bayram sonu spor İçin iyi düşünmüşsün umarım hedefine ulaşacaksın
Umarım anne evi sınavından da başarılı ile çıkacaksın
Afiyet olsun bayram menüsü
Afiyet olsun canım
Herkes yapabildiğini yapıyor canım çok yüklenmeden bayram sonrası inşallah eski düzenine dönersin
Afiyet olsun canım
Tamamdır canım iyi bayramlar
İyiyiz balım aynı açlıkla mücadele sen nasılsın :)
Hiç sorma yine aç aç avm lerde geziyorum her tarafımda yemek yiyorlar şuan yemek katına oturdum meditasyon ile irademi güçlendiriyorumBiz bu ekip toplanip survivora mi gitcek napsakacliga talimliyiz zaten Acken spor da yapiyoruz en iyi survivor bizden cikar