Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Baskan valla bravo bayramda tatliya hayir diyebilen cok az ben olsam diyemezdim ama cok sukur turkiyede degilim turkiyedeyken ben gunde 5 tabak sarma ceyrek Tepsi baklava yarim saate bir 3 4 dilim borek falan yiyodum 1 gunde

Ay 3 gün diyorsun yaaaaaa maşallah ben 5 gün kala birakmistim sen kesiblikle yaparisn iradelisin aslansın kaplansın bırakma lütfen:)

Birakmicam da acayip sıkıldım pazartesi tarti var 3 gunde zaten 2 gun 4 , 1 gun 3 tane chloe videosu var baya calistiracak vucudu . Bitsin de uzun bi sure chloe gormek istemiyorum belki arada bi gunde 1 chloe yaparim ama bu sekilde istemiyorum onun yerine bi abi buldum onu yapcam 30 dk da 500 kalori yaktiriyo dun kalcamdan yukari cikmayan şortumu denedim korsesiz oldu ki ben onu aldigimda bile korseyle giyiyodum o baya bi Motive etti beni . Yoksa dun birakmistim chloeyi

Yiyesin gelirse bana dedigin aslansin kaplansin motivesini kendine de ver lüften

Günaydın canlar dunku menum
Sabah 8:menemen cok az beyaz ekmek
Oglen 1de yoğurt içine musli ve findikla uzum

Aksam meyve peynir zeytin

Aralikli oruc bayramda yalan oluyo sadece yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hazir yemek olarakra ancak bu kadar oluyo

Spor saatlerce yuruyus yaptim km si belli degil o derece

Diyetini korumak icin kendini yollara vuran koca yurekli birbeste , sana da helal olsun

Hayırlı bayramlar kızlar
Temizlikti ,hazırlıkdı derken sayfaya giremedim dünde k.valideydim malum bayram sofrası if yapmadım aşırıya kaçmadan biraz yedim yaptıklarından spor dersen 3 gündür hiç yapamadım normal düzenime inşallah pazartesi döneceğim hafta sonu yoğun olacağım için sayfaya giremeyeceğim başkan
Pazartesi görüşürüz herkese tekrar iyi bayramlar

Selamlar kızlar
Herkese harika bir gün diliyorum
Ben bugün erken kalktım yürüyüşü yapıp geldim erkenden sonra klasik iş güç hava çok sıcak bir daha vakit bulamam diye düşündüm
İnşallah sıkıntısız atlatırsın
Pardon 5gun de 1kg100gr. Güncel kilom 100.7
O bravo notumu aldım
Baskan valla bravo bayramda tatliya hayir diyebilen cok az ben olsam diyemezdim ama cok sukur turkiyede degilim turkiyedeyken ben gunde 5 tabak sarma ceyrek Tepsi baklava yarim saate bir 3 4 dilim borek falan yiyodum 1 gunde
Canım afiyet olsun
Sporunu hiç bırakma dayan gayet iyi gidiyorsun çünkü gururumuzsun chloe de
Ay birde ben yaptım tatlıları dolmaları tam irade savaşı Allahım
Neyse ilk günü atlattık bugüne de dua ediyorum Çelik gibi bir irade için
Selam canım olabilir afiyet olsun, bayram sonu spor İçin iyi düşünmüşsün umarım hedefine ulaşacaksın
Umarım anne evi sınavından da başarılı ile çıkacaksın
Afiyet olsun bayram menüsü
Afiyet olsun canım
Herkes yapabildiğini yapıyor canım çok yüklenmeden bayram sonrası inşallah eski düzenine dönersin
Afiyet olsun canım
Tamamdır canım iyi bayramlar

15 gün sonra en az 2 kilo vermiş olacaksın balım bakalım eşin görünce fark edecek mi :)

08:00 1 bardak ılık su ,1kayısı,5 fındık ile açılış

1 yumurta ile menemen,peynir,1 dilim kızarmış ekmek,3 zeytin

Ara : soda,kefir

15:00 kapanış öncesi bayram ziyareti kaçırdım biraz

El açması börek , kek (ikiside Kibrit kutusu kadar ),poça ucundan biraz , 2 çatalda tatlı,çay,

karpuz. Nasipse yarın sabaha kadar bir şey yok

Bitmiyor sayin baskanim , bitmeyen chloe yapmislar bitmiyor şukur bugunku 4 videoyu da yaptim . Pazartesi 7 li bi sayi goremezsem tartida bu sefer cok dellenirim valla . Bu hafta hep 20 /4 yaptim cunku hatta bazen 22 23 oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…