Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba kızlar bugün bende bayram hazırlıkları temizlik vs derken geç açtım 20 saat oldu oruç, gün sonu menü yazacağım

Ama bağırsağının çalışmasında sorun olmayanlar icin 1 günlük 3 günlük oructa lavmana gerek yok diyo. Bu ayrintiyi atlamayim. E bizde malum diyetten dolayı bagirsak düzeni bozuldu
Canım okudum ekli linki çok teşekkürler peki o İngiliz tuzu ve magnesium sülfat aynı mi? Ve nasıl kullanılıyor ben hayatta lavman yapamam ya oruç uzasa da onun İçin bu yöntemleri bilmeliyim
İnşallah canım dikkat edelim bayramda emekler boşa gitmesin
Canım hiç problem değil, zamanla alışırsın menü paylaşımına
spor olması büyük avantaj iyi yapıyorsun, ay şu her gün tartılmayı bırakın ne olur gıcık ediyor sizleri ya
İner o iner bir iki gün çıkma tartıya

Kızlar cumartesi gününden beri saat 18:00 22:00 aralığında 20/4 yapıyorum. Hala devam bozmadan.

Pazartesi kilom: 56.1
Çarşamba kilom: 55.6
Yarım kilo vermişim
Tebrikler süpersin
WC ye çıkmamanın büyük etkisi var bence, 3 gün diyorsun, moral bozma bence o sebeple
Ayyyyy ne güzel tebrik ediyorum
İnsanı acayip motive ediyor o görüntü

Afiyet olsun menü güzel
Burada bazı arkadaşlar kabak spagetti yapıyordu bugün değil ama belki sonra denemek istersin

Süpersin uzun oruç kararına çok sevindim beraberce İnsallah şifa olsun
Bayram arası herkeste telaş var zaten sorun yok canım teşekkürler haber İçin
Kızlar ben bugün bi 20 saat yapayım dedim

1 saat kadar önce oruca başladım

Bakalım hayırlısı:)

Gelişmeleri yazarim:)
Haydi kolay gelsin

Ya kaptanım ağustos 4unde kapatip 5inde oruç olacağız ya

Herkes çok çılgın şimdiden kendimi ayarlayım dedim 20 saat dedim ama dur bakalım biraz daha uzatalım da 4 5 ağustosta çürük yumurta gibi ilk ben bozmayım ahahaahah

Afiyet olsun, şekerli çay İçin bir şey diyemiyorum belki normal çay yerine azar azar bitki çayları yeşil çay koyarsın zamanla şekersiz içebiliyor musun onları ?

Selam kızlar
Bugün spor uzun sürdü -1182kcal
Saat 14:00 gibi orucumu açtım böyle daha iyi çünkü uyumam 1 i geçiyor 4 te kapatınca çok zorlandım dün
Şimdi menü paylaşımı yapmayacağım ama tatlı krizi için kendimce bir çözüm buldum
1 yumurta
2 y kaşığı yulaf ezmesi
1 y kaşığı glutensiz un
1 t kaşığı bal
1 t kaşığı diabetik çilek reçeli
Kıvamı pancake kıvamını alacak kadar süt
Bunları karıştırıp pancake yaptım 3 tane çıktı kahvaltıdan önce yedim ki karbonhidratı sonraya bırakırsam kan şekerim düşmesin diye
Benim gibi tatlı delisi 1 tane yiyebildi
Kalanları gün içinde tüketirim sanırım
Eminim hiiç böyle bi tarif yoktur ama paylaşayım dedim

1 tane kabak rendele sotele yoğurtla ye :)

Şimdilik sebze yememişsin ton balıklı ya da tavuklu salata olabilir

ilk okul yillarima gittim mesajinla Sona kalan curuk yumurtaaaa seyleri yankilandi kulagimda

Afiyet olsun, şekerli çay İçin bir şey diyemiyorum belki normal çay yerine azar azar bitki çayları yeşil çay koyarsın zamanla şekersiz içebiliyor musun onları ?
Aslında diyete ilk başladığım zamanlar yeşilçay içiyordum sabahları aç karnına zencefil elma sirkesi su içiyordum bunlar kilo vermeme baya yardımcı oldu sonradan motivasyon düşünce birazda üşengeçlik tabi bıraktım çay çok tüketmediğimden 1 bardak şekerli içmekten bir şey olmaz diye düşünüyorum tabi kullanmasam daha iyi o zaman da bir bardak bile içemiyorum

Canım içmemeye çalış şekerli çay.bende şekersiz içemezdim artık içmiyorum.alisinca içiliyor.farki göreceksin bak uzun vadede.

Canım içmemeye çalış şekerli çay.bende şekersiz içemezdim artık içmiyorum.alisinca içiliyor.farki göreceksin bak uzun vadede.
Çok kahvede tüketmem ama kahveyi tarçınlı içiyorum çayda da kesmeye çalışacağım inşallah ekmeği kesmek bile benim için mucizeydi

İyi olmuş iyi bugün benimde 20 saat oldu mecburiyetten gerçi de
Yavaş yavaş hedefe adaptasyon iyidir
Bence seni tatmin etti ise harika bir tarif
Ki 1 tane yetmiş o da iyi
Saati mutlaka kendi yaşam tarzına göre ayarlamak şart, iyi yapmışsın, o sebeple ısrarcı olmuyorum ben hiç şu saat açalım kapatalım diye
Herkes için tek doğru yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…