- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.161
Kızlar ben bugün bi 20 saat yapayım dedim
1 saat kadar önce oruca başladım
Bakalım hayırlısı:)
Gelişmeleri yazarim:)
Yanımda var işteyim şuan denicem bugün hadi inşallah işe yararBenim dedigim gibi icersen ise yarar . 2 tane demle ustune sicak su cek bittikce. Cok sicak olmasina gerek yok bende bazen soguk iciyorum. Tek demleyince Bende de ise yaramiyo pek .
Yanımda var işteyim şuan denicem bugün hadi inşallah işe yarar
Antrenman girdim şuan suyu 1lt ye yaklaştımYarar yarar . Bol da su ic . Azcikda egzersizle daha hizli etki ediyo
Oruca başlamadan önceki gece yatmadan önce öğütülmüş sinameki ve-ya magnezyum sülfat alınır, sahurda 1-2 bardak su içilir. İstenirse magnezyum sülfat sahurda içilir. Bağırsaklar boşaltılamazsa lavman yapılır çünkü oruç sırasında bağırsaklar temiz olmalıdır.
ama canim bu 10 günlük icin
Dr. Aidin Salihin Açlık Orucu (Su Orucu-Şifa Orucu)
Sağlık, ahlak, akıl, din ve ilmi anlayışın tüketilen besine bağlı olduğu çok eskiden beri bilinmektedir. Verimli topraklarda yaşayanlarda genellikle kabalık, zihinsel ve fikri zayıflık, davranışlarda aşırılık görülür. Çünkü çok besin tüketenlerin vücudunda atıklar birikir, biriktikçe çürümeye...www.kibrispostasi.com
link paylasabiliyormuyuz burda bilmiyorum ama incelemek isteyen icin attim. Kitabinin aynisi burasi
Canım okudum ekli linki çok teşekkürler peki o İngiliz tuzu ve magnesium sülfat aynı mi? Ve nasıl kullanılıyor ben hayatta lavman yapamam ya oruç uzasa daAma bağırsağının çalışmasında sorun olmayanlar icin 1 günlük 3 günlük oructa lavmana gerek yok diyo. Bu ayrintiyi atlamayim. E bizde malum diyetten dolayı bagirsak düzeni bozuldu
İnşallah canım dikkat edelim bayramda emekler boşa gitmesinGünaydıııın
Ben menü yazmayı bu sıra unutuyorum kusura bakmayın
Dün sabah 10:00 kahve
12:30 çorba
18:00 malesef 1,5 lahmacun
3 litre su/ sporda izin günümdü
İnşallah bayramdada diyeti bozmayız pazartesi bolbol eksileri görürüz
Canım hiç problem değil, zamanla alışırsın menü paylaşımınaYumurtayı eklemeyi unutmuşumGünlük tüketmeye özen gösteriyorum arada cevizde tüketiyorum fakat menü paylaşımına alışmadığımdan eksiklerim olabilir şimdilik birkaç gündür bu şekilde besleniyorum ama 60 lı rakamları görünce 2 öğüne çıkacağım bu şekilde sağlıklı olmadığının farkındayım uyandıktan sonra bir müddet kahvaltı yapmıyorum 12 den sonra öğünümü paylaşacağım.
Aynı zamanda hareketsiz kalmamaya çalışıyorum leslie yapıyorum farklı programlardaki egzersizleri yapmaya çalışıyorum, ip atlıyorum sarkma olmaması için. Son 1 haftadır yapmasamda günlük 1-1,5 saatlik tempolu yürüyüş yaptım 10 bin adımlık çok faydasını gördüm öneriyorum.
Günlük tartılmayı huy edindim malesefbugün 71,35
Tebrikler süpersinKızlar cumartesi gününden beri saat 18:00 22:00 aralığında 20/4 yapıyorum. Hala devam bozmadan.
Pazartesi kilom: 56.1
Çarşamba kilom: 55.6
Yarım kilo vermişim
WC ye çıkmamanın büyük etkisi var bence, 3 gün diyorsun, moral bozma bence o sebepleslm kizlar.
ben yine duraklamaya girdim.gözü körolasıca azcik kilo versem 1 2 hafta durakliyorum.
dün tek ögün beslendim.25 saat tuttum.
üstüne ac karnina pazara kadar gittim geldim.esya tasidim.pazar uzak baya.
4 lt su ictim.yesik cay ictim.bayram temizliği tam gaz devam ediyor.üstüne 300 gr fazla çiktım.
kafayi yememek elde değil.3 gündür de wc ye çıkmıyorum.
cocuk da emziriyorum.yahu niye gıtmiyor bu kilolar.
Ayyyyy ne güzel tebrik ediyorum25 gun once fotografimi cekmistim onden ve yandan. Bide bugun cektim once sonra yaptim kendime. Ben bir Motive bir Motive oldum anlatamamkizlar benim gobus baya kuculmus . 6 kilodan fazla vermis gibi duruyorum . Ben bu gazla bu ayi bitiririm onumuzdeki aya Allah buyuk artik
Afiyet olsun menü güzel13.gün 29.07.2020 Çarşamba
07:30 açılış 1 bardak ılık su, 1 kuru kayısı ,5 çiğ fındık
Peynir,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta,salatalık,domates, şekersiz çay,1 ceviz
Ara : 1 bardak kefir
14:00 kapanış öncesi ton balık,salatalık,domates,1 kaşe çorba, 2 kayısı
6.980 adım 4,26 km -220 kcal öğleden sonra plank yapıp tekrar yürüyeceğim.
bugünde bitti şükür. Canım çok domateli spagetti istiyor.
SüpersinSelam benim güzel grubum malum bayrama iki gün kaldı onun için bugün yemek tatlı işlerim olacak yarında temizlik işim olacağı için fazla girip yazamayabilirim bugün hiç spor yapmadım
Başkan uzun süreli oruca bende varımarkadaşlar lavman 3 günden uzun tutulan oruçlarda yapılıyor ben 2015 de 10 günlük sadece su içerek şifa orucunu yapmıştım ve 3.günden sonra hergün lavman yapmıştım 68 kg ile başlamıştım 58 kg ile bitmişti iki gün sıvı beslenmenin ardından normal salata sebze yemekleriyle beslenmeye geçiş yaptım normal beslenmeme geçişimde ise 3 kg geri geldi 61 kg ile 1.5-2 sene kilo almamıştım ömrümde ilk defa bu sene bu kadar çok kilo aldım( 77 kg)koronadan dolayı birde sinamekini fazla kullanırsanız bağırsağınız tembelleşir bilginize kızlar aidin Salih salatalarınıza yoğurdun içine koyun diyor
Haydi kolay gelsinKızlar ben bugün bi 20 saat yapayım dedim
1 saat kadar önce oruca başladım
Bakalım hayırlısı:)
Gelişmeleri yazarim:)
Merhaba kızlar bugün bende bayram hazırlıkları temizlik vs derken geç açtım 20 saat oldu oruç, gün sonu menü yazacağım
Canım okudum ekli linki çok teşekkürler peki o İngiliz tuzu ve magnesium sülfat aynı mi? Ve nasıl kullanılıyor ben hayatta lavman yapamam ya oruç uzasa daonun İçin bu yöntemleri bilmeliyim
İnşallah canım dikkat edelim bayramda emekler boşa gitmesin
Canım hiç problem değil, zamanla alışırsın menü paylaşımına
spor olması büyük avantaj iyi yapıyorsun, ay şu her gün tartılmayı bırakın ne olur gıcık ediyor sizleri ya
İner o iner bir iki gün çıkma tartıya
Tebrikler süpersin
WC ye çıkmamanın büyük etkisi var bence, 3 gün diyorsun, moral bozma bence o sebeple
Ayyyyy ne güzel tebrik ediyorum
İnsanı acayip motive ediyor o görüntü
Afiyet olsun menü güzel
Burada bazı arkadaşlar kabak spagetti yapıyordu bugün değil ama belki sonra denemek istersin
Süpersinuzun oruç kararına çok sevindim beraberce İnsallah şifa olsun
Bayram arası herkeste telaş var zaten sorun yok canım teşekkürler haber İçin
Haydi kolay gelsin
Afiyet olsun, şekerli çay İçin bir şey diyemiyorum belki normal çay yerine azar azar bitki çayları yeşil çay koyarsın zamanla şekersiz içebiliyor musun onları ?saat 12.30 gibi
Peynir
8 zeytin
Bol domates ve salatalık
Haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
Şekerli çay(şekersize asla alışamıyorum)
Bugünü böyle bitirdim çok su tüketemiyorum 1,5 lt içebilsem bugün güzel olacak
2 saat sonrasına 45dklık leslie yapacağım
Merhaba arkadaşlar
Sabah.1 omlet 1 kk peynir 1 dilim ekmek çay
Şimdi 1 fincan kahve 1 şeftali
Akşama ne yesem bilemiyorum kızlar hadi bir fikir verin bana .Yarın yola çıkacağım kalacak bir şey olmasın hemen tüketilecek birşey olursa sevinirim.
Antrenman girdim şuan suyu 1lt ye yaklaştım
Şimdilik sebze yememişsin ton balıklı ya da tavuklu salata olabilirMerhaba arkadaşlar
Sabah.1 omlet 1 kk peynir 1 dilim ekmek çay
Şimdi 1 fincan kahve 1 şeftali
Akşama ne yesem bilemiyorum kızlar hadi bir fikir verin bana .Yarın yola çıkacağım kalacak bir şey olmasın hemen tüketilecek birşey olursa sevinirim.
Ya kaptanım ağustos 4unde kapatip 5inde oruç olacağız ya
Herkes çok çılgın şimdiden kendimi ayarlayım dedim 20 saat dedim ama dur bakalım biraz daha uzatalım da 4 5 ağustosta çürük yumurta gibi ilk ben bozmayım ahahaahah
Olabilir aslında ama kabak sevmiyorum canım ya :) hayatta yiyemedigim tek şey yumurta sarisiyla kabaktir1 tane kabak rendele sotele yoğurtla ye :)
Aynen öyle yapayım teşekkür ederim önerin içinŞimdilik sebze yememişsin ton balıklı ya da tavuklu salata olabilir
Aslında diyete ilk başladığım zamanlar yeşilçay içiyordum sabahları aç karnına zencefil elma sirkesi su içiyordum bunlar kilo vermeme baya yardımcı oldu sonradan motivasyon düşünce birazda üşengeçlik tabi bıraktım çay çok tüketmediğimden 1 bardak şekerli içmekten bir şey olmaz diye düşünüyorum tabi kullanmasam daha iyi o zaman da bir bardak bile içemiyorumAfiyet olsun, şekerli çay İçin bir şey diyemiyorum belki normal çay yerine azar azar bitki çayları yeşil çay koyarsın zamanla şekersiz içebiliyor musun onları ?
Canım içmemeye çalış şekerli çay.bende şekersiz içemezdim artık içmiyorum.alisinca içiliyor.farki göreceksin bak uzun vadede.Aslında diyete ilk başladığım zamanlar yeşilçay içiyordum sabahları aç karnına zencefil elma sirkesi su içiyordum bunlar kilo vermeme baya yardımcı oldu sonradan motivasyon düşünce birazda üşengeçlik tabi bıraktım çay çok tüketmediğimden 1 bardak şekerli içmekten bir şey olmaz diye düşünüyorum tabi kullanmasam daha iyi o zaman da bir bardak bile içemiyorum
Çok kahvede tüketmem ama kahveyi tarçınlı içiyorum çayda da kesmeye çalışacağım inşallah ekmeği kesmek bile benim için mucizeydiCanım içmemeye çalış şekerli çay.bende şekersiz içemezdim artık içmiyorum.alisinca içiliyor.farki göreceksin bak uzun vadede.
İyi olmuş iyi bugün benimde 20 saat oldu mecburiyetten gerçi deYa kaptanım ağustos 4unde kapatip 5inde oruç olacağız ya
Herkes çok çılgın şimdiden kendimi ayarlayım dedim 20 saat dedim ama dur bakalım biraz daha uzatalım da 4 5 ağustosta çürük yumurta gibi ilk ben bozmayım ahahaahah
Bence seni tatmin etti ise harika bir tarifSelam kızlar
Bugün spor uzun sürdü -1182kcal
Saat 14:00 gibi orucumu açtım böyle daha iyi çünkü uyumam 1 i geçiyor 4 te kapatınca çok zorlandım dün
Şimdi menü paylaşımı yapmayacağım ama tatlı krizi için kendimce bir çözüm buldum
1 yumurta
2 y kaşığı yulaf ezmesi
1 y kaşığı glutensiz un
1 t kaşığı bal
1 t kaşığı diabetik çilek reçeli
Kıvamı pancake kıvamını alacak kadar süt
Bunları karıştırıp pancake yaptım 3 tane çıktı kahvaltıdan önce yedim ki karbonhidratı sonraya bırakırsam kan şekerim düşmesin diye
Benim gibi tatlı delisi 1 tane yiyebildi
Kalanları gün içinde tüketirim sanırım
Eminim hiiç böyle bi tarif yokturama paylaşayım dedim