- 18 Mart 2017
- 208
- 339
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.201
yulaf kepegini bilmiyorum ama yulaf ezmesi cok ise yariyor.diger seylerden daha doğal.icerisinde bi sürü vitamin var.özelikle e vitamini bakimindan zengin.bağirsaklari yumuşatiyor.diğer seyler ishal ediyor.O zaman bu defa hedef 50 saati geçmek değil mi :) Oy çok uzun aslında bayramda yapmak lazımdı benim salon 3 gün kapalı yatardım evde uyurdum paso
Yulaf wc çıkarttı mı balım bende marketten aldım bugün yulaf kepeği denicem bi bakalım
Her türlü deniyoz valla... allah şifa versin insallah hafif bir sebeptendir bağırsak tembelliginiz...Actimelin zerdecalli mangolusunu iciyodum ben . Hem zerdecal Kilo vermeye de faydali . Valla sabah ac karna iciyodum . Ustune de ılık koca bardak su iciyodum cok iyi geldi o donem. Her gun 1 kere de olsa cikiyodum tuvalete. Zaten minik bisi shot yapiyodumbugun gene alcam baslicam . Bi sure bitki cayini da kesmem lazim. Bagirsaklar alisirsa bu sefer hic bisi kurtaramaz beni kolonoskopiden
Basurlu hastaya zaten kabizlik olmasi diye ara ara bağırsak çalıştırıcı bir seyler veriyor drlar tedavi suresince. Ama lavmanda durum ne bilemoyorum. Istersen sinameki ezip yut risk alma canimBasur varken de yapabiliyor muyuz ben cesaret edemiyorum ya magnesie calcinee falan mı alsam ayın 4ünde
Canim kabizliktandir bence. Bi bağırsak bosaltip 2 gun proteino azaltip yemeğide çoğalt. Sadece zeytinyagli semizotu ye mesela ama bol ye... aklima gelen bu oldu ilkslm kizlar.
ben yine duraklamaya girdim.gözü körolasıca azcik kilo versem 1 2 hafta durakliyorum.
dün tek ögün beslendim.25 saat tuttum.
üstüne ac karnina pazara kadar gittim geldim.esya tasidim.pazar uzak baya.
4 lt su ictim.yesik cay ictim.bayram temizliği tam gaz devam ediyor.üstüne 300 gr fazla çiktım.
kafayi yememek elde değil.3 gündür de wc ye çıkmıyorum.
cocuk da emziriyorum.yahu niye gıtmiyor bu kilolar.
Her türlü deniyoz valla... allah şifa versin insallah hafif bir sebeptendir bağırsak tembelliginiz...
Ben oldum kplonoskopi bayiltin dedim yoksa imkansizdi şükür bisi cikmadida. Dr.a gidince gerisi geliyo. Sadece Troiddenmis kabızlığım...
Ayy masallah yaa 10 gun icin helal olsun diyorum.. bende cok istiyorum calisinca cok zor yani yamulacam ister istemez milletin içinde zor yani. Tansiyon mide bulantisi bas donmesi halsilik 10 gun kime ne anlatiyim. Tabi bide nefis var... bilmiyorum gercekten tebrik ederimSelam benim güzel grubum malum bayrama iki gün kaldı onun için bugün yemek tatlı işlerim olacak yarında temizlik işim olacağı için fazla girip yazamayabilirim bugün hiç spor yapmadım
Başkan uzun süreli oruca bende varımarkadaşlar lavman 3 günden uzun tutulan oruçlarda yapılıyor ben 2015 de 10 günlük sadece su içerek şifa orucunu yapmıştım ve 3.günden sonra hergün lavman yapmıştım 68 kg ile başlamıştım 58 kg ile bitmişti iki gün sıvı beslenmenin ardından normal salata sebze yemekleriyle beslenmeye geçiş yaptım normal beslenmeme geçişimde ise 3 kg geri geldi 61 kg ile 1.5-2 sene kilo almamıştım ömrümde ilk defa bu sene bu kadar çok kilo aldım( 77 kg)koronadan dolayı birde sinamekini fazla kullanırsanız bağırsağınız tembelleşir bilginize kızlar aidin Salih salatalarınıza yoğurdun içine koyun diyor
Her gun ayni saatte wc ye oturarak bagirsak egitimi yaptinmi. Gercekten felaket derecede tavsiye ederim uygulamadiysan. Atiyorum 10 güne filan akillaniyo resmen. Ama tabi diyet aninda da kabizlik oluyo bu durumda bagirsak egitimi daha gec sonuc verecektirBende de vardi guatr . Son kontrolde Doktor normal dedi ilaci kestibenimki yanlis diyetler sonucu oldu . Surekli şok diyet yaptim biraktim manyak gibi yedim . En sonunda bagirsaklar bi dur be noluyo dedi
Yulaf kepeği ile yulaf ezmesi aynı şey aslında birisi diğerinin kabuk kısmından yapılıyor o nedenle daha sağlıklıymış protein oranı daha yüksekmiş kepeğin bir de kalorisi daha düşük canım. İstersen internetten bir kıyaslama yap bende kepek tüketiyorum sürekli :)yulaf kepegini bilmiyorum ama yulaf ezmesi cok ise yariyor.diger seylerden daha doğal.icerisinde bi sürü vitamin var.özelikle e vitamini bakimindan zengin.bağirsaklari yumuşatiyor.diğer seyler ishal ediyor.
ben yarim su bardağı sütü kaynatip icerisine 2 yk yulaf ezmesi koyup biraz da onunla pisirip kaseye döküyorum.ılıyinca icine çay kasiginin ucunda tarcin ekliyorum.istegine gore yarim muz doğrayip yada 1 yk kuru üzüm ekleyip yiyebilirsin.
ben bunu kahvalti niyetine yiyorum.öğlene wc ye çıkıyorum.
ben epeydir protein yemiyorum zaten canim.bugün vücudu şaşirtmak icin kahvaltiyi cok yaptim.aksam da tavuk yedim.bağırsağim şişti ara sıra karisiyor ama gelen giden yok.afedersin katılaşmış.Canim kabizliktandir bence. Bi bağırsak bosaltip 2 gun proteino azaltip yemeğide çoğalt. Sadece zeytinyagli semizotu ye mesela ama bol ye... aklima gelen bu oldu ilk
olabilir.hiç bilgim yok.bunu da evde vardi.değerlensin diye denemistim gecen haftalarda işe yaramisti biraz.Yulaf kepeği ile yulaf ezmesi aynı şey aslında birisi diğerinin kabuk kısmından yapılıyor o nedenle daha sağlıklıymış protein oranı daha yüksekmiş kepeğin bir de kalorisi daha düşük canım. İstersen internetten bir kıyaslama yap bende kepek tüketiyorum sürekli :)
Kaç gün oldu wc çıkalı canım bende en son cumartesi çıktım sanırım hepimizin ortak sorunu kaptan hariçben epeydir protein yemiyorum zaten canim.bugün vücudu şaşirtmak icin kahvaltiyi cok yaptim.aksam da tavuk yedim.bağırsağim şişti ara sıra karisiyor ama gelen giden yok.afedersin katılaşmış.
karnım taş gibi.
bu arada ben semizotunu hiç sevmem.huylanıyorum.yemeğini hiç yemedim.
bu akşam yada sabaha bi çıksaydım iyi olacaktı.
Merhaba kızlar bugün bende bayram hazırlıkları temizlik vs derken geç açtım 20 saat oldu oruç, gün sonu menü yazacağım
Canım okudum ekli linki çok teşekkürler peki o İngiliz tuzu ve magnesium sülfat aynı mi? Ve nasıl kullanılıyor ben hayatta lavman yapamam ya oruç uzasa daonun İçin bu yöntemleri bilmeliyim
İnşallah canım dikkat edelim bayramda emekler boşa gitmesin
Canım hiç problem değil, zamanla alışırsın menü paylaşımına
spor olması büyük avantaj iyi yapıyorsun, ay şu her gün tartılmayı bırakın ne olur gıcık ediyor sizleri ya
İner o iner bir iki gün çıkma tartıya
Tebrikler süpersin
WC ye çıkmamanın büyük etkisi var bence, 3 gün diyorsun, moral bozma bence o sebeple
Ayyyyy ne güzel tebrik ediyorum
İnsanı acayip motive ediyor o görüntü
Afiyet olsun menü güzel
Burada bazı arkadaşlar kabak spagetti yapıyordu bugün değil ama belki sonra denemek istersin
Süpersinuzun oruç kararına çok sevindim beraberce İnsallah şifa olsun
Bayram arası herkeste telaş var zaten sorun yok canım teşekkürler haber İçin
Haydi kolay gelsin
Canım içinde tatlandırıcı ve yüksek karbonhidrat var yani İlla istiyorsan bir iki tane ye ama sürekli alışkanlık ettirme kendine uzun vadede zararKizlar birşey sorucam ya eşim su form biskuviler var ya onlardan almış.yiyebikir miyim acaba 386 kalori diyor?
Bakalım artık göreceğiz herkes kendi faydası İçin ne kadar olursa o kadar yapsınAy çok heyecanlı ben muhtemelen 25. saatte devrilirim siz devam edersiniz bakalım anlık bildirim yaparız artık
Karb yüksek olduğu için diğer öğünlerde alacağın karbı ayarlayabilirsin canım ama birşey olmaz benim 100 gram yulaf kepeğinde de 350 küsür kalori var tüketiyorum ama sorun olmuyor
Afiyet olsun muhtemelen adet kaynaklıdır iştah biraz açık oluyor öncesindeİyi akşamlar
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
Kaşar peyniri
1.30 gibi tavuk dünyasının tavuk ve salatası
Akşam: 1 kase mercimek çorba
2 kase ton balığı salatası
3 yk yoğurtlu kabak haşlamadı
Mensime 1 hafta var. İlk başlardaki irademi bu hafta göstermekte zorlanıyorum. Mens ten dolayı olabilir mi.
Ay afiyet olsunSelamlar,
Bugun sabah once 1 vanilyali actimel ictim sonra dun kendi yaptigim grissiniden 2 cubuk 1 haslanmis yumurta yesil zeytin beyaz peynir salatalik , oglen kahvemin yanina diyet browni yaptim hic guzel olmamisti tarifi verene cok soylendim ama gene de 1 parca yedim cunku para verdim o kadar malzemelere niye yemeyimaksamda diyet lazanya yaptim hamur yerine kabak kullandim beşameli de tam buğday un ile yaptim o guzel olmustu tarifi verene cok tesekkur ettim hesapladim kalorisi de cok dusuk yanina da 2 kasik yogurt koydum biliyorum et urunleri ile yogurt olmaz ama tam yogurtla yencek bi yemek olmustu ve mutfagi kapattim . Suyu 1 litre ictim daha spor yapmadim ama leslie ve 30 dk bisiklet yapcam insallah
Menüde biraz değişik ürünler var bayram öncesi görmeyelim29/07 menüsü
14:30
1 haşlanmış yumurta 30 gr kaşar salatalık domates biber 1 pancake
30 gr maraş
3 erik 4 ince dilim karpuz
18:30
Tavuklu salata
3 lt su şimdilik
Arada kayısılı ve kiraz saplı form çayı yeşil çay bi de şimdi laktozsuz sütlü tatlandırıcılı buz gibi kahveee
Ay canım valla senin yorgunluklara ben buradan üzülüyorum ne diyeyimbugünkü menüm
11.30 da
2 haş yum
5 tane zeytin
süs biberi
kk kadar peynir
kahvaltilik sos
domates salatalik
1tk helva findıkezmesi fistık kreması 1 er tadimlik
bayat lavaş ekmek.yarim ekmek
sekersiz cay
saat 17.45 de
fırında tavuk pasta tabaği kadar.
su 3 4lt
spor yok.hışım çıkti zaten
Ben çok çiğ yeşillik yiyorum kahvaltıdaKaç gün oldu wc çıkalı canım bende en son cumartesi çıktım sanırım hepimizin ortak sorunu kaptan hariç