Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Yumurtayı eklemeyi unutmuşum Günlük tüketmeye özen gösteriyorum arada cevizde tüketiyorum fakat menü paylaşımına alışmadığımdan eksiklerim olabilir şimdilik birkaç gündür bu şekilde besleniyorum ama 60 lı rakamları görünce 2 öğüne çıkacağım bu şekilde sağlıklı olmadığının farkındayım uyandıktan sonra bir müddet kahvaltı yapmıyorum 12 den sonra öğünümü paylaşacağım.
Aynı zamanda hareketsiz kalmamaya çalışıyorum leslie yapıyorum farklı programlardaki egzersizleri yapmaya çalışıyorum, ip atlıyorum sarkma olmaması için. Son 1 haftadır yapmasamda günlük 1-1,5 saatlik tempolu yürüyüş yaptım 10 bin adımlık çok faydasını gördüm öneriyorum.
Günlük tartılmayı huy edindim malesef bugün 71,35

Son düzenleme:
Basur varken de yapabiliyor muyuz ben cesaret edemiyorum ya magnesie calcinee falan mı alsam ayın 4ünde

Iyi geliyormuydu gercekten o zaman bende deneyim. Diyette gercekten wc cikilmiyo

Actimelin zerdecalli mangolusunu iciyodum ben . Hem zerdecal Kilo vermeye de faydali . Valla sabah ac karna iciyodum . Ustune de ılık koca bardak su iciyodum cok iyi geldi o donem. Her gun 1 kere de olsa cikiyodum tuvalete. Zaten minik bisi shot yapiyodum bugun gene alcam baslicam . Bi sure bitki cayini da kesmem lazim. Bagirsaklar alisirsa bu sefer hic bisi kurtaramaz beni kolonoskopiden

Ay baktım bulamıyorum hangi markette satılıyor kaç para canım nette hiçbir yerde yok danone actimel yazıyorum yabancı kaynaklar çıkıyor

slm kizlar.
ben yine duraklamaya girdim.gözü körolasıca azcik kilo versem 1 2 hafta durakliyorum.
dün tek ögün beslendim.25 saat tuttum.
üstüne ac karnina pazara kadar gittim geldim.esya tasidim.pazar uzak baya.
4 lt su ictim.yesik cay ictim.bayram temizliği tam gaz devam ediyor.üstüne 300 gr fazla çiktım.
kafayi yememek elde değil.3 gündür de wc ye çıkmıyorum.
cocuk da emziriyorum.yahu niye gıtmiyor bu kilolar.

Ay baktım bulamıyorum hangi markette satılıyor kaç para canım nette hiçbir yerde yok danone actimel yazıyorum yabancı kaynaklar çıkıyor

Hmmm... ben almanya da yasiyorum. Turkiye de de Reklamlari yapiliyo diye vardir diye dusunmustum . Buyuk marketlerde olabilir diye dusunuyorum ama emin degilim .

Hmmm... ben almanya da yasiyorum. Turkiye de de Reklamlari yapiliyo diye vardir diye dusunmustum . Buyuk marketlerde olabilir diye dusunuyorum ama emin degilim .
İnternette de satmıyorlar yani ne olduğu yazıyor ama hep yabancı kaynaklar canım belki 3M migrosta filan olur 31inde avmleri gezmeyi planlıyordum yürüyüş niyetine o sıra carrefoura da migrosa da bir bakarım probiyotik bölümlerine

Activia yogurt da ise yariyo bak . Ananaslisi da guzel oluyo . Hem ananas yag da yakiyor.

Son düzenleme:
Activia yogurt da ise yariyo bak . Ananaslisi da guzel oluyo . Hem ananas yag da yapiyor.
Ben activia değil de gün aşırı kefir tüketiyorum balım probiyotik için bugün var mesela beslenmemde salona giderken çantama atıcam direk bugün akşamcıyım 8 10 arası işte olucam otururken yerim ofiste

Probiyotiği severim kullanırım da ama 20/4 geçtiğimden beri wc çıkmadım cumartesi pazar pazartesi salı bugün 5. gün olacak. Cumartesini saymıyım o gün sıvı beslendim detokss yaptım da 4 gündür hiç çıkmadım yani sadece bol bol idrar atıyorum sudan ötürü. Kabızlık da değil wc gelmiyor yani o his yok.

Az az beslenince oyle oluyo . O zaman sana dogadanin elma kromlu yada kayisilisini oneriyorum . Aksam 2 tanesini bi kupaya demle ic bittikce sicak su ekle ustune 3 kere falan ic oyle ertesi gun yuksek ihtimal cikarsin.

13.gün 29.07.2020 Çarşamba

07:30 açılış 1 bardak ılık su, 1 kuru kayısı ,5 çiğ fındık

Peynir,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta,salatalık,domates, şekersiz çay,1 ceviz

Ara : 1 bardak kefir

14:00 kapanış öncesi ton balık,salatalık,domates,1 kaşe çorba, 2 kayısı

6.980 adım 4,26 km -220 kcal öğleden sonra plank yapıp tekrar yürüyeceğim.

bugünde bitti şükür. Canım çok domateli spagetti istiyor.

Masallah hali arkasi bunca spor harikaa
evet çok şükür bu aralr enerji patlaması yaşıyorum nazar değmesin İnşAllah. Bugün hala iş yapıyorum. Şimdide sarma saracak daha baklava açacam çok işim var yapana iş bitmiyor
Böyle olduğu zaman bende nefret ediyorum. Onca açlığa rağmen onca spora rağmen gram gitmiyor. Anlamadığım birşey . Hadi durmasını anladıkda peki neden artı çıkıyor . neyse üzme canını . Bir kaç gün sonra eksi olursun tekrar .

Selam benim güzel grubum malum bayrama iki gün kaldı onun için bugün yemek tatlı işlerim olacak yarında temizlik işim olacağı için fazla girip yazamayabilirim bugün hiç spor yapmadım
Başkan uzun süreli oruca bende varım arkadaşlar lavman 3 günden uzun tutulan oruçlarda yapılıyor ben 2015 de 10 günlük sadece su içerek şifa orucunu yapmıştım ve 3.günden sonra hergün lavman yapmıştım 68 kg ile başlamıştım 58 kg ile bitmişti iki gün sıvı beslenmenin ardından normal salata sebze yemekleriyle beslenmeye geçiş yaptım normal beslenmeme geçişimde ise 3 kg geri geldi 61 kg ile 1.5-2 sene kilo almamıştım ömrümde ilk defa bu sene bu kadar çok kilo aldım( 77 kg)koronadan dolayı birde sinamekini fazla kullanırsanız bağırsağınız tembelleşir bilginize kızlar aidin Salih salatalarınıza yoğurdun içine koyun diyor

Az az beslenince oyle oluyo . O zaman sana dogadanin elma kromlu yada kayisilisini oneriyorum . Aksam 2 tanesini bi kupaya demle ic bittikce sicak su ekle ustune 3 kere falan ic oyle ertesi gun yuksek ihtimal cikarsin.
Doğuş kayısılı form indirime girmişti bende ucuz görünce dayanamam hemen aldım 2 gündür içiyorum incelme var ama wc ile alakam bile yok acaba soğuk içiyorum ondan olabilir mi
Canım basuru olana pek tavsiye edilmiyor bağırsağa zarar verme ihtimali olduğundan sen İngiliz tuzu ,sinameki yada bildiğin bağırsak temizleyici ilaç kullan
İngiliz tuzunu duydum Epsom tuzu diye de geçiyor değil mi
Kabızlık problemi yaşayan arkadaslar, sabah ç karnına 1 bardak suya 1 çay kaşığı karnonat da işe yariyor. Yani bana iyi geliyor kişiye göre değişir tabi ama 1 2 gün denenebilir
Kesin çözümse deneyeyim dolapta karbonat vardı ya süper olur
10 gün su orucu yapıp 10 kg maşallahhh spor yapmış mıydın canım
Kızlar ben bugün bi 20 saat yapayım dedim

1 saat kadar önce oruca başladım

Bakalım hayırlısı:)

Gelişmeleri yazarim:)
Katıl katıl hepimiz açız yalnız değilsin

Benim dedigim gibi icersen ise yarar . 2 tane demle ustune sicak su cek bittikce. Cok sicak olmasina gerek yok bende bazen soguk iciyorum. Tek demleyince Bende de ise yaramiyo pek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…