Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

saat 12.30 gibi
Peynir
8 zeytin
Bol domates ve salatalık
Haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
Şekerli çay(şekersize asla alışamıyorum)
Bugünü böyle bitirdim çok su tüketemiyorum 1,5 lt içebilsem bugün güzel olacak
2 saat sonrasına 45dklık leslie yapacağım
Tek öğün mü yiyorsun canım 20/4cü müsün
Canım okudum ekli linki çok teşekkürler peki o İngiliz tuzu ve magnesium sülfat aynı mi? Ve nasıl kullanılıyor ben hayatta lavman yapamam ya oruç uzasa da 🙈 onun İçin bu yöntemleri bilmeliyim 🥰
Aynı şeyler epsom tusu ingiliz tuzu magnesium sülfat aynıymış hepsi isimleri değişiyor kaptanım. Bende düşünüyorum 2 gün daha wc isteği gelmezse cuma günü filan yapmayı düşünüyorum 1 hafta olacak nerdeyse çünkü -,-
Ya kaptanım ağustos 4unde kapatip 5inde oruç olacağız ya

Herkes çok çılgın şimdiden kendimi ayarlayım dedim 20 saat dedim ama dur bakalım biraz daha uzatalım da 4 5 ağustosta çürük yumurta gibi ilk ben bozmayım ahahaahah
:KK70: :KK70:
Merhaba arkadaşlar
Sabah.1 omlet 1 kk peynir 1 dilim ekmek çay
Şimdi 1 fincan kahve 1 şeftali
Akşama ne yesem bilemiyorum kızlar hadi bir fikir verin bana .Yarın yola çıkacağım kalacak bir şey olmasın hemen tüketilecek birşey olursa sevinirim.
Pratik olması için tonbalığı öneririm bende aç konserveden dök tabağa üstüne yulaf ezmesi ya da yeşillik domates salatalık az da zeytinyağı hem doyurucu hem sağlıklı nefis olsa da yesek anlatırken bir daha acıktım :KK70: :KK70:
Masallah darisi basima 😂 hic sevmiyorum su icmeyi ya 😂
Bende yanımda 750 ml matara gezdiriyorum anca öyle canım başka türlü imkansız -,-

Aynı şeyler epsom tusu ingiliz tuzu magnesium sülfat aynıymış hepsi isimleri değişiyor kaptanım. Bende düşünüyorum 2 gün daha wc isteği gelmezse cuma günü filan yapmayı düşünüyorum 1 hafta olacak nerdeyse çünkü -,-

Pratik olması için tonbalığı öneririm bende aç konserveden dök tabağa üstüne yulaf ezmesi ya da yeşillik domates salatalık az da zeytinyağı hem doyurucu hem sağlıklı nefis olsa da yesek anlatırken bir daha acıktım :KK70: :KK70:

Bende yanımda 750 ml matara gezdiriyorum anca öyle canım başka türlü imkansız -,-
Önceden 16/8 ile devam ettim uzun süre 3-4 gündür tek öğün yiyorum öğlen 12 de sadece

Öyle yapicam teşekkür ederim :KK66:

Önceden 16/8 ile devam ettim uzun süre 3-4 gündür tek öğün yiyorum öğlen 12 de sadece
Maşallah tartıldın mı pki ne kadar fark etti 3-4 günde

Ben cumartesi başladım 20/4 sisteme 56.7 mi neydi pazartesi 56.1 salı 55.6 böyle ine ine gidiyorum cuma tartılacağım bundan sonra inşallah 54leri göreceğim. :)

İyi aksamlar
Sabah
200gr yağsız kavurma
Domates soğan
1 şeftali

Ara
100gr yer fıstığı Çiğ
Türk kahvesi

Aksam
Balık ve salata

40 dk ağırlık antremanı şimdilik 3 lt su 😊✌️
Şükürler olsun bugünümüze🤲
Herkese afiyet olsun, şifa olsun.

İyi aksamlar
Sabah
200gr yağsız kavurma
Domates soğan
1 şeftali

Ara
100gr yer fıstığı Çiğ
Türk kahvesi

Aksam
Balık ve salata

40 dk ağırlık antremanı şimdilik 3 lt su 😊✌️
Şükürler olsun bugünümüze🤲
Herkese afiyet olsun, şifa olsun.
Afiyet olsun menü güzel 👍 ağırlık antrenmanı daha da güzel 👏🥰
Sana da şifa olsun inşallah 🙏

Bugünkü menüm işlerden 21/3 oldu 😂
Bayram telaşı arasında yarına Allah Kerim 😂

14.00 gibi açtım 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet, domates salatalık yeşillik çay
15:1 kayısı,1 mor erik
16.30: etli semizotu yemeği( pirinçsiz ) 1 tabak, 1 kase yoğurt ve yeşil salata

Su, maden suyu, yeşil çay, Form çay, Türk kahvesi içtim
Bugün yürüyüş yapamadım

Bugünkü menüm işlerden 21/3 oldu 😂
Bayram telaşı arasında yarına Allah Kerim 😂

14.00 gibi açtım 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet, domates salatalık yeşillik çay
15:1 kayısı,1 mor erik
16.30: etli semizotu yemeği( pirinçsiz ) 1 tabak, 1 kase yoğurt ve yeşil salata

Su, maden suyu, yeşil çay, Form çay, Türk kahvesi içtim
Bugün yürüyüş yapamadım
Çok güzel :KK19:

Sizde mi wc sorunu yaşıyorsunuz kaptanım en son ne zaman çıktınız ben cumartesiden beri pert hiç bir böyle istek bile yok yani kabızlık gibi de değil gelmiyor bile :KK70:
Yok bende şimdilik hiç sıkıntı yok bir sefer oldu diyete başladığımdan beri onun dışında iyiyim 😂

Sadece uzun oruç sonrası lavman vs konusu konuşuldu ya tutar bir anda başlar isem koyayım eve bulunsun 🙈

evet çok şükür bu aralr enerji patlaması yaşıyorum nazar değmesin İnşAllah. Bugün hala iş yapıyorum. Şimdide sarma saracak daha baklava açacam çok işim var 😂😂yapana iş bitmiyor
Böyle olduğu zaman bende nefret ediyorum. Onca açlığa rağmen onca spora rağmen gram gitmiyor. Anlamadığım birşey . Hadi durmasını anladıkda peki neden artı çıkıyor . 😂😂 neyse üzme canını . Bir kaç gün sonra eksi olursun tekrar .
inş canım.ya bi 80 e inseydim diyorum.süreç uzuyor da uzuyor.bu gidişle 1 aya düserim en iyi ihtimal.
Merhaba kızlar bugün bende bayram hazırlıkları temizlik vs derken geç açtım 20 saat oldu oruç, gün sonu menü yazacağım 🥰

Canım okudum ekli linki çok teşekkürler peki o İngiliz tuzu ve magnesium sülfat aynı mi? Ve nasıl kullanılıyor ben hayatta lavman yapamam ya oruç uzasa da 🙈 onun İçin bu yöntemleri bilmeliyim 🥰

İnşallah canım dikkat edelim bayramda emekler boşa gitmesin 🙏🥰

Canım hiç problem değil, zamanla alışırsın menü paylaşımına 🥰
spor olması büyük avantaj iyi yapıyorsun, ay şu her gün tartılmayı bırakın ne olur gıcık ediyor sizleri ya
İner o iner bir iki gün çıkma tartıya 🥰

Tebrikler süpersin 👏🤩

WC ye çıkmamanın büyük etkisi var bence, 3 gün diyorsun, moral bozma bence o sebeple 🥰

Ayyyyy ne güzel tebrik ediyorum 🤩👏
İnsanı acayip motive ediyor o görüntü 🥰

Afiyet olsun menü güzel 👍
Burada bazı arkadaşlar kabak spagetti yapıyordu bugün değil ama belki sonra denemek istersin 🥰

Süpersin 🥰 uzun oruç kararına çok sevindim beraberce İnsallah şifa olsun 🤩
Bayram arası herkeste telaş var zaten sorun yok canım teşekkürler haber İçin 💐

Haydi kolay gelsin 👏🤩
o zaman ben artik yulafa geçim.2 hafta önce yaptim.duraklama ve kabizlik vardi.iyi gelmisti.bugünde protein yicem biraz.günlerdir hic yemedim cünkü.
değisik biseyler deniyim.bakiyim.

Ya kaptanım ağustos 4unde kapatip 5inde oruç olacağız ya

Herkes çok çılgın şimdiden kendimi ayarlayım dedim 20 saat dedim ama dur bakalım biraz daha uzatalım da 4 5 ağustosta çürük yumurta gibi ilk ben bozmayım ahahaahah
normal ramazan orucu gibi mi olacak bu

50 saat şimdilik
Aslında o zaman da yazmıştım açlık veya basagrısı bitkinlik vs hiç bir şey yoktu ama ilk sefer için yeter dedim 😊
O zaman bu defa hedef 50 saati geçmek değil mi :) Oy çok uzun aslında bayramda yapmak lazımdı benim salon 3 gün kapalı yatardım evde uyurdum paso :KK70:
inş canım.ya bi 80 e inseydim diyorum.süreç uzuyor da uzuyor.bu gidişle 1 aya düserim en iyi ihtimal.

o zaman ben artik yulafa geçim.2 hafta önce yaptim.duraklama ve kabizlik vardi.iyi gelmisti.bugünde protein yicem biraz.günlerdir hic yemedim cünkü.
değisik biseyler deniyim.bakiyim.
Yulaf wc çıkarttı mı balım bende marketten aldım bugün yulaf kepeği denicem bi bakalım

normal ramazan orucu gibi mi olacak bu
Hayır canım değil. Bizim sistemi uzattığımız kadar uzatacağız 🥰
O zaman bu defa hedef 50 saati geçmek değil mi :) Oy çok uzun aslında bayramda yapmak lazımdı benim salon 3 gün kapalı yatardım evde uyurdum paso :KK70:
Ya ben hedef koymuyorum öyle strese sokuyor beni 😂
Nereye kadar giderse bakalım 🙏

Hayır canım değil. Bizim sistemi uzattığımız kadar uzatacağız 🥰

Ya ben hedef koymuyorum öyle strese sokuyor beni 😂
Nereye kadar giderse bakalım 🙏
Ay çok heyecanlı ben muhtemelen 25. saatte devrilirim siz devam edersiniz bakalım anlık bildirim yaparız artık :KK70:
Kizlar birşey sorucam ya eşim su form biskuviler var ya onlardan almış.yiyebikir miyim acaba 386 kalori diyor?
Karb yüksek olduğu için diğer öğünlerde alacağın karbı ayarlayabilirsin canım ama birşey olmaz benim 100 gram yulaf kepeğinde de 350 küsür kalori var tüketiyorum ama sorun olmuyor

X