- 27 Haziran 2020
- 191
- 684
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.141
Yumurtayı eklemeyi unutmuşum Günlük tüketmeye özen gösteriyorum arada cevizde tüketiyorum fakat menü paylaşımına alışmadığımdan eksiklerim olabilir şimdilik birkaç gündür bu şekilde besleniyorum ama 60 lı rakamları görünce 2 öğüne çıkacağım bu şekilde sağlıklı olmadığının farkındayım uyandıktan sonra bir müddet kahvaltı yapmıyorum 12 den sonra öğünümü paylaşacağım.Afiyet olsun Biraz yoğurt ve ayran İlave ile süper olur
Merhaba
Hedef kilolara geldikçe az vermek normal moralini bozma gayet güzel ilerlemişsin
Yediklerin sadece bu ise çok çok az
Mutlaka biraz protein almalısın bu kadar az yiyerek depo yağlardan kurtulmak zorlayabilir.
Kahvaltında sadece peynir var anladığım
Eğer illa ki tek öğün yapacaksan yumurta da ilave etmelisin hatta ceviz badem vs de.
Bu kadar az yemek(eğer 1-2 gün kür değilse ) metabolizmayı kilitler
Günlük olarak aynısını yesem bile paylaş lütfen
Burada tek öğün ya da 20 saat ya da uzun oruçlar da tutuyoruz günlük bildirim bizi bir yandan sorumlu tutuyor
Bekliyorum günlük menülerini üzerinden konuşalım
Doğru şeyleri yiyerek zayıflıyor işte, deseydin
Aynı zamanda hareketsiz kalmamaya çalışıyorum leslie yapıyorum farklı programlardaki egzersizleri yapmaya çalışıyorum, ip atlıyorum sarkma olmaması için. Son 1 haftadır yapmasamda günlük 1-1,5 saatlik tempolu yürüyüş yaptım 10 bin adımlık çok faydasını gördüm öneriyorum.
Günlük tartılmayı huy edindim malesef bugün 71,35
Son düzenleme: