Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Menüm
10: 2 yumurta, salatalık, domates, peynir, 1 tatlı kaşığı tereyağ ceviz ve fındıklı

Türk kahvesi

2 kayısı

1 Hurma

18.30: 1 lahmacun, 5 kaşık kadar salata, 1 kepçe mercimek çorbası

Aktif olamıyorum ya 2 hafta sonra eve gidince daha aktif olacağım inşallah. Menülerimi aksatmasam iyidir şimdilik. Dün girdim yazmaya. Sizinkileri okuyup çıkmışım yorgunluktan

İyi geceler kızlar bugün uğrayamadım halı yıkadım

12h30
2 yumurtadan 1 dilim peynirden omlet
Domates salatalık
5 badem
Maydanoz

ara ve akşam oldu çünkü yemek saatine yetişemedim
1 çay bardağı sütlü kahve
1 domates (bahçe domatesiydi dayanamadım )

su 3 litre
50 dkk tempolu yürüyüş koşu bandında 4,1 km
Ve normal dışarda yürüyüş 7269 adım 4.9 km
15 dkk bölgesel hareket
70 ip atladım
Çok şükür bugüne bayrama 80 kilo olmak istiyorum inşAllah

Neyse ben Hamburger planimi 75 e inme Partime erteleyim geri 75 Kilo olunca kendi kendime Hamburger partisi vercem de onun hayaliyle yapiyorum o sporlari
Sonraki partimde Pizza partisi olacak oda 60 Kilo olunca hedefim bile yemek ustune
Bak bunlar makul istek ve hedefler

Canım afiyet olsun,
düzenine dönünce bol bol yazarsın. Sistemden kopma menünü yaz şimdilik önemli olan o
Halı işi yormuştur eline sağlık
Evet az olmuş yapacak bir şey yok bugünlük
Spor halı derken yorucu bir gün olmuş
Umarım ulaşırsın hedefine bayrama

Ben ne kadar makul olabilirim o gun bilemiyorum

İnşAllah kaptanım . Bu saat oldu yeni yataga girdim . Çünkü temizlik yaptım yoruldum kalanında sabah artık .

günaydın kızlar bu sabah 65,1 çıktım 400 gr daha gitmiş bugun yeme düzenimi değiştirdim vücüt alışmasın diye sabahtan
küçücük bir dilim börekle çay içtim zorla midem hast aolacak diye korktum birazda akşama kadar su ve detoks suyu içeçeğim inşalah bakalım nasıl olacak bayrama 64 lerde girsem bnm için süper moral olacak inşallah

Canım teşekkürlerrrrr bu değerli bilgiler uygulanacak inşallah...
Birde arkadaşlar yapan yapar yapmayan yapmaz bir önerim var ben 24 saatten fazlasini hedefledigim icin lağman yapacağım isterseniz bir araştırın. Aidin salihi takip edenler bilir. 3 saate kadar yapmak sartt degil hatta sinameki icilsede olur die biliyorum. Karar sizlerinnn

3 degil 36 saate kadar yapmak sart degil olacaktı

Günaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum

iyi geceler kızlar ben memlekete gidiyorum kaptanim yine kilo bildiririm ama aktif olup menü yazamayabilirim herkezin bayramı mübarek olsun şimdiden
Tamamdır canım teşekkürler haber için, notumu aldım iyi bayramlar
Akşam çorba sonra şekersiz türk kahvesi dukan biram zencefil tarçın zerdeçallı 2 lt su kapanış
Canım menülerini toplu yazar mısın rica etsem?
Bu şekilde yorumlamak hatalı olur

Tamamdır canım not ettim teşekkürler iyi bayramlar şimdiden haberleşmezsek
3 degil 36 saate kadar yapmak sart degil olacaktı
Ay şu lavman mevzusu beni en geren şey uzun oruçlarda. Detox larda da yaptırıyorlar biliyorum
Alternatifi sinameki mi diyor Aidin Salih ?

Masallah hali arkasi bunca spor harikaa

Oruca başlamadan önceki gece yatmadan önce öğütülmüş sinameki ve-ya magnezyum sülfat alınır, sahurda 1-2 bardak su içilir. İstenirse magnezyum sülfat sahurda içilir. Bağırsaklar boşaltılamazsa lavman yapılır çünkü oruç sırasında bağırsaklar temiz olmalıdır.

ama canim bu 10 günlük icin

link paylasabiliyormuyuz burda bilmiyorum ama incelemek isteyen icin attim. Kitabinin aynisi burasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…