- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.121
Bak bunlar makul istek ve hedeflerNeyse ben Hamburger planimi 75 e inme Partime erteleyim geri75 Kilo olunca kendi kendime Hamburger partisi vercem de onun hayaliyle yapiyorum o sporlari
Sonraki partimde Pizza partisi olacak oda 60 Kilo oluncahedefim bile yemek ustune
Canım afiyet olsun,Menüm
10: 2 yumurta, salatalık, domates, peynir, 1 tatlı kaşığı tereyağ ceviz ve fındıklı
Türk kahvesi
2 kayısı
1 Hurma
18.30: 1 lahmacun, 5 kaşık kadar salata, 1 kepçe mercimek çorbası
Aktif olamıyorum ya2 hafta sonra eve gidince daha aktif olacağım inşallah. Menülerimi aksatmasam iyidir şimdilik. Dün girdim yazmaya. Sizinkileri okuyup çıkmışım yorgunluktan
Halı işi yormuştur eline sağlıkİyi geceler kızlar bugün uğrayamadım halı yıkadım
12h30
2 yumurtadan 1 dilim peynirden omlet
Domates salatalık
5 badem
Maydanoz
ara ve akşam oldu çünkü yemek saatine yetişemedim
1 çay bardağı sütlü kahve
1 domates (bahçe domatesiydi dayanamadım )
su 3 litre
50 dkk tempolu yürüyüş koşu bandında 4,1 km
Ve normal dışarda yürüyüş 7269 adım 4.9 km
15 dkk bölgesel hareket
70 ip atladım
Çok şükür bugüne bayrama 80 kilo olmak istiyorum inşAllah
Bak bunlar makul istek ve hedefler
Canım afiyet olsun,
düzenine dönünce bol bol yazarsın. Sistemden kopma menünü yaz şimdilik önemli olan o
Halı işi yormuştur eline sağlık
Evet az olmuş yapacak bir şey yok bugünlük
Spor halı derken yorucu bir gün olmuş
Umarım ulaşırsın hedefine bayrama
İnşAllah kaptanım . Bu saat oldu yeni yataga girdim . Çünkü temizlik yaptımBak bunlar makul istek ve hedefler
Canım afiyet olsun,
düzenine dönünce bol bol yazarsın. Sistemden kopma menünü yaz şimdilik önemli olan o
Halı işi yormuştur eline sağlık
Evet az olmuş yapacak bir şey yok bugünlük
Spor halı derken yorucu bir gün olmuş
Umarım ulaşırsın hedefine bayrama
Ayyy 4 ağustos kiziminda doğumgünüYupppppiiiiii 4 ağustos benim doğum günün pastami yer kapanışımi yaparım ahahahhah
Canım teşekkürlerrrrr bu değerli bilgiler uygulanacak inşallah...Uzun Oruç Öncesi Ne Yiyelim Nasıl Hazırlanalım?
Sevgili A Amanedenolmuyo arkadaşım harika soru sormuş evet bu oruç evresi kadar önemli aslında
Uzun oruçta vucüt yağları yakıt olarak kullansın hedefimiz oraya gitmek. Dolayısı ile öncesinde vücuda şeker ve basit karbonhidrat içerikli şeyleri vermeyelim. Eğer mümkünse kemik suyu sebze çorbaları ,avakado, salatalar, sebze yemekleri, baklagiller, yoğurt,yumurta istenirse et,tavuk, balık ürünleri peynir tercih edilebilir.
Abartılı yağ tüketmeyin ama yağ kısıtı yapmayın.
Kimileri uzun oruç öncesi et,süt türü ürünleri de kısar, tamamen vegan tarzına geçer size kalmış ama bu aşamada acıkma ihtimaliniz yüksek olacaktır diye düşünüyorum tavsiye etmem,
Ama sakın makarna pilav ekmek yemeyin tutsun diye tutmaz
İkinci bir konu da buna zihnen hazırlanmak
Yani bunu bedene bir ödül gibi düşünelim, ceza değil. Hür irademizle vücuda kendini tamir için zaman tanıyor vs yağ yakmasına olanak veriyoruz. Şükür ve bu irade gücümüz ile ilerlersek inanın o açlık bir süre sonra kalmıyor
Uzun oruçlarda spor şart değildir bir detoks sürecidir eğer uyumak isterseniz uyursunuz bedeninizi dinleyin ama çoğunuzun enerjisi yüksek olacak yapmak isteyen yapabilir.
3 degil 36 saate kadar yapmak sart degil olacaktıCanım teşekkürlerrrrr bu değerli bilgiler uygulanacak inşallah...
Birde arkadaşlar yapan yapar yapmayan yapmaz bir önerim var ben 24 saatten fazlasini hedefledigim icin lağman yapacağım isterseniz bir araştırın. Aidin salihi takip edenler bilir. 3 saate kadar yapmak sartt degil hatta sinameki icilsede olur die biliyorum. Karar sizlerinnn
Iyi geliyormuydu gercekten o zaman bende deneyim. Diyette gercekten wc cikilmiyoAslinda bi ara actimel iciyodum o iyi geliyodu. Sonra niye icmeyi biraktim bilmiyorum
Tamamdır canım teşekkürler haber için, notumu aldım iyi bayramlariyi geceler kızlar ben memlekete gidiyorum kaptanim yine kilo bildiririm ama aktif olup menü yazamayabilirim herkezin bayramı mübarek olsun şimdiden
Canım menülerini toplu yazar mısın rica etsem?Akşam çorba sonra şekersiz türk kahvesi dukan biram zencefil tarçın zerdeçallı 2 lt su kapanış
Tamamdır canım not ettim teşekkürlerbugun son iş günü evde ineternet çok olmuyo bayramda köyde internet nasıl olacak hiç bilmiyorum bakamazsam çok üzülürüm grubablondeaddict bakamazsam yazamazsam beni yok sanma patron en geç salıya damlarım aranıza
Ay şu lavman mevzusu beni en geren şey uzun oruçlarda. Detox larda da yaptırıyorlar biliyorum3 degil 36 saate kadar yapmak sart degil olacaktı
Masallah hali arkasi bunca spor harikaaİyi geceler kızlar bugün uğrayamadım halı yıkadım
12h30
2 yumurtadan 1 dilim peynirden omlet
Domates salatalık
5 badem
Maydanoz
ara ve akşam oldu çünkü yemek saatine yetişemedim
1 çay bardağı sütlü kahve
1 domates (bahçe domatesiydi dayanamadım )
su 3 litre
50 dkk tempolu yürüyüş koşu bandında 4,1 km
Ve normal dışarda yürüyüş 7269 adım 4.9 km
15 dkk bölgesel hareket
70 ip atladım
Çok şükür bugüne bayrama 80 kilo olmak istiyorum inşAllah
Oruca başlamadan önceki gece yatmadan önce öğütülmüş sinameki ve-ya magnezyum sülfat alınır, sahurda 1-2 bardak su içilir. İstenirse magnezyum sülfat sahurda içilir. Bağırsaklar boşaltılamazsa lavman yapılır çünkü oruç sırasında bağırsaklar temiz olmalıdır.Günaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum
Tamamdır canım teşekkürler haber için, notumu aldım iyi bayramlar
Canım menülerini toplu yazar mısın rica etsem?
Bu şekilde yorumlamak hatalı olur
Tamamdır canım not ettim teşekkürleriyi bayramlar şimdiden haberleşmezsek
Ay şu lavman mevzusu beni en geren şey uzun oruçlarda. Detox larda da yaptırıyorlar biliyorum
Alternatifi sinameki mi diyor Aidin Salih ?
Dambılları elime alıp 30 dk yurudum sitenin ıcınde yurume parkuru var 1 tur 30 dk 3 kmbilgim