- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.081
Kaçırmışım o kısmı bir ara telden okuyordum sorryBen katıldım zaten ki
Yo yo ben söylemeden içimden katıldımKaçırmışım o kısmı bir ara telden okuyordum sorry
Benim 40 saatim var . Dururum yani . Diyip ilk PES eden bide ben olurmusumAhahaha24ten sonra devam edebilen etsin dedi de kaptan ona istinaden dedim Ben 25 26ya kadar direnirim diye düşünüyorum yürüyüşe filan çıkarım evde durursam kesin pes ederim çünkü
16. saatte kızlar ben bıraktım 16/8 devam ediyorum filan ahahahaBenim 40 saatim var . Dururum yani . Diyip ilk PES eden bide ben olurmusum
Proteine abanıcaz olabildiğince yumurta peynir tavuk balık gibi şeyler. Yulaf kepeği ezmesi filan da iyidir midede şişer tokluk verir. Keten tohumu ile destek verilebilir tarçın ile destek verilebilir. Yani işte tok tutan geç acıktıran şeyleri yemek lazım ben öyle yapıcam o güne özel bol yumurtalı bir beslenme şekli yapıcam
Otofaji 24-48 saat aralığında diyor benim uygulama
blondeaddict üstad 50 saat dayandı ama ben 40 saati zor dayandım. Özetle o kadar saat aç kalınacksa da yani öncesini de elimizi korkak alıştırmasak mı
Bir ara bende öyleydim her sabah standart 2 yumurta 1 dil beyaz peynir. Yedim yedim yedim en son kabızlık başladı kronik haftada 2 kere filan anca çıkar oldum.Icim disim yumurta tavuk oldu zatenyakinda gidaklamaya baslicam diye korkuyorum
İnanır mısın onu bugün yolda bende düşündüm eve gelirken 900 kaloriye tekabül edicek hamburger menü yiyim keyif yapiyim filan sonra da dedim o şekilde yersem kesin geri acıkırım cesaret edemedim şöyle 52 53lere geldiğimde bir gün yapıcam amaBi Hamburger patates gomerim artiknasil ozlediysem korkak alistirma diyince aklim direkt oraya gidiyo
Canım saat kısıtı yok herkes gittiği kadar gitsin İlk hedef tabi 24 saat ama zorlanan keser.
Kabak çekirdekli tarifi tutturur mu bilmiyorum yoksa bize zararı yok bilakis çinko
Uzun oruç öncesi beslenme yazıyorum ayrı postta
Yok canim 16 erken16. saatte kızlar ben bıraktım 16/8 devam ediyorum filan ahahaha
Aynı benimde 6da oruç bitiyordu 5:30da spora başlayınca eve gelişim 9a yaklaştı uygulamayı durdurduğumda 23 saate yakın gösteriyordu dışarda olunca bir türlü başlayamadım eve gelince üstümden kıyafetleri çıkartmadan gömdüm herşeyi vallaGittigi yere kadar o zamanbugun 22 saat oldu benim bi turöu yemek demeye zaman bulamadim. 24 saat rahat dururum . Biraz zor uyurum ac acina ama dayanirim Stok yaglar bosuna mi var
Filmlerde oluyo ya siy kacin kurtarin kendinizi ben dayanamiyorum diye
Bir ara bende öyleydim her sabah standart 2 yumurta 1 dil beyaz peynir. Yedim yedim yedim en son kabızlık başladı kronik haftada 2 kere filan anca çıkar oldum.Kuru erikler keten tohumları fayda etmedi 1 ay debelendim bekunis ile çıkıyordum tuvalete. Sonra korktum bir müddet yemedim şimdi tekrar başladım ama kayısılı form filan takviye yapıyorum yoksa kesin kabız olurum yumurtaylan
İnanır mısın onu bugün yolda bende düşündüm eve gelirken 900 kaloriye tekabül edicek hamburger menü yiyim keyif yapiyim filan sonra da dedim o şekilde yersem kesin geri acıkırım cesaret edemedim şöyle 52 53lere geldiğimde bir gün yapıcam ama
Aynı benimde 6da oruç bitiyordu 5:30da spora başlayınca eve gelişim 9a yaklaştı uygulamayı durdurduğumda 23 saate yakın gösteriyordu dışarda olunca bir türlü başlayamadım eve gelince üstümden kıyafetleri çıkartmadan gömdüm herşeyi valla