Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben dogadanin elma kromlu Form cayiyla cikiyorum 😂 esim bu ay tek gitti alisverise dlma kromlu Form cayi yazdim gitmis elma cayi almis 😂 ben ne anlarim Form cayindan diye bi Ton soylendi 😂😂 Form cayim da az kaldi sonra napcam bilmiyorum 😂😂
Ben form çay tüketmezdim de burada diyet gruplarında baktım herkes tutturmuş bir kayısılı form çay furyası gidiyor. Dün içtim bir etki göremedim bugün yine denicem bakalım olumlu olursa söylerim krom elmayı denemedim ama haftada kaç gün çıkıyorsun wc balım sen

Ben çok tıkandığım günlerde yani 3 günü filan geçerse bekunis alıyorum 1 adet yatmadan önce ertesi gün sular seller ne varsa çıkarıyor

❗❗Uzun Oruç Öncesi Ne Yiyelim Nasıl Hazırlanalım?

Sevgili A Amanedenolmuyo arkadaşım harika soru sormuş evet bu oruç evresi kadar önemli aslında 💐🥰

📌Uzun oruçta vucüt yağları yakıt olarak kullansın hedefimiz oraya gitmek. Dolayısı ile öncesinde vücuda şeker ve basit karbonhidrat içerikli şeyleri vermeyelim. Eğer mümkünse kemik suyu sebze çorbaları ,avakado, salatalar, sebze yemekleri, baklagiller, yoğurt,yumurta istenirse et,tavuk, balık ürünleri peynir tercih edilebilir.
Abartılı yağ tüketmeyin ama yağ kısıtı yapmayın.
Kimileri uzun oruç öncesi et,süt türü ürünleri de kısar, tamamen vegan tarzına geçer size kalmış ama bu aşamada acıkma ihtimaliniz yüksek olacaktır diye düşünüyorum tavsiye etmem,
Ama sakın makarna pilav ekmek yemeyin tutsun diye tutmaz

📌İkinci bir konu da buna zihnen hazırlanmak
Yani bunu bedene bir ödül gibi düşünelim, ceza değil. Hür irademizle vücuda kendini tamir için zaman tanıyor vs yağ yakmasına olanak veriyoruz. Şükür ve bu irade gücümüz ile ilerlersek inanın o açlık bir süre sonra kalmıyor 🥰
📌Uzun oruçlarda spor şart değildir bir detoks sürecidir eğer uyumak isterseniz uyursunuz bedeninizi dinleyin ama çoğunuzun enerjisi yüksek olacak yapmak isteyen yapabilir.

Baskanim sen uzun oruc yaptiktan sonra kilonda ne kadar eksilme oldu .

Ben form çay tüketmezdim de burada diyet gruplarında baktım herkes tutturmuş bir kayısılı form çay furyası gidiyor. Dün içtim bir etki göremedim bugün yine denicem bakalım olumlu olursa söylerim krom elmayı denemedim ama haftada kaç gün çıkıyorsun wc balım sen

Ben çok tıkandığım günlerde yani 3 günü filan geçerse bekunis alıyorum 1 adet yatmadan önce ertesi gün sular seller ne varsa çıkarıyor

Valla ben saat 8 de 2 tane Form Cayini kupaya koyuyorum yataga kadar bittikce ustune su ekliyorum iciyorum yoksa kendi halimde haftada 1 bile zor benim . O da dugunden once cok fazla şok diyet yaptim sonra da toparlayamadim . Hemen hemen her gun iciyorum cayi . Bazi gunler 2 li bazi gunler tek yapiyorum cayi . Bi hafta ara veriyorum sonra tekrar iciyorum . Iyice tembellesme olmasin diye .

Valla ben saat 8 de 2 tane Form Cayini kupaya koyuyorum yataga kadar bittikce ustune su ekliyorum iciyorum yoksa kendi belimde haftada 1 bile zor benim . O da dugunden once cok fazla şok diyet yaptim sonra da toparlayamadim . Hemen hemen her gun iciyorum cayi . Bazi gunler 2 li bazi gunler tek yapiyorum cayi . Bi hafta ara veriyorum sonra tekrar iciyorum . Iyice tembellesme olmasin diye .
Yediklerimiz az ya o da tıkıyor. Ben diyet gruplarından mezun olduktan sonra 1 hafta yüksek kalorili beslendim ne varsa yedim 2000 kalori gördüğüm günlerim oldu kilo aldım tabi ama her gün kesintisiz wc çıktım ne kabızlık kaldı ne birşey. Yani demem o ki az yiyince vücut dışkı oluşturamıyor bağırsaklarda bekliyor bekledikçe de tıkanıyor yapacak birşey yok diyet döneminde form çay keten tohumu ilaç vs bir şekilde idare edicez böyle :/

Yediklerimiz az ya o da tıkıyor. Ben diyet gruplarından mezun olduktan sonra 1 hafta yüksek kalorili beslendim ne varsa yedim 2000 kalori gördüğüm günlerim oldu kilo aldım tabi ama her gün kesintisiz wc çıktım ne kabızlık kaldı ne birşey. Yani demem o ki az yiyince vücut dışkı oluşturamıyor bağırsaklarda bekliyor bekledikçe de tıkanıyor yapacak birşey yok diyet döneminde form çay keten tohumu ilaç vs bir şekilde idare edicez böyle :/

Sorun orda ben cok yiyince de cikamiyorum 😂😂

Valla ben saat 8 de 2 tane Form Cayini kupaya koyuyorum yataga kadar bittikce ustune su ekliyorum iciyorum yoksa kendi halimde haftada 1 bile zor benim . O da dugunden once cok fazla şok diyet yaptim sonra da toparlayamadim . Hemen hemen her gun iciyorum cayi . Bazi gunler 2 li bazi gunler tek yapiyorum cayi . Bi hafta ara veriyorum sonra tekrar iciyorum . Iyice tembellesme olmasin diye .

Bu arada ben de 3 gündür tik yok

Yarın bi acı cehre patlatcam ahaahaha

Ay o da çok fena kullanmadım ama kullananları dinledim benim bekunis gibi oda aynı etkide. :KK70: Sık almamak lazım alışkanlık ediyor onsuz çıkılmıyor bu defa :skandal:

Ben bi kere aldım 3 tane 3 kere çıktım (sabah 9 gibi almıştım öğleden sonra 2 3 e kadar üç kere çıktım bitti)

Sonra bi kere daha bi tane aldım onda da bi kere çıktım sanırım

Bu da 3. Olacak :KK66:

18/6
Kahvaltı oncesı kahve ve temizlik ile ter atma
12. 30 13.00
2 adet kayısı 2 hurma kucuk bir muz 1 avuc kuruyemıs
15.00 menengıc kahvesı
18.30 19.00
Kıymalı Bulgurlu semizotu ve yogurt
30 dk 2 ser kilodan 4 kilo agırlık ile yurume 30 dk da normal yurume 2.5 lt su
Afiyet olsun 👍
ağırlıkla yürüyüş İçin bazı yerlerde sakatlık yapabilir diye okumuştum çok da bilgim yok ama sen arastırmışsındır muhtemelen 🥰
Otofaji 24-48 saat aralığında diyor benim uygulama
blondeaddict blondeaddict üstad 50 saat dayandı ama ben 40 saati zor dayandım. Özetle o kadar saat aç kalınacksa da yani öncesini de elimizi korkak alıştırmasak mı🤣🤣
Sende kendini yabana atma ya 40 saat yaptın 🤩👏🥳
Evet 24 saat sonu başlıyor otofaji ama bence biz hedef saati olarak elimizi korkak alıştırmayalım 😂🙈
Önceki menüler iftar ziyafet sofrası olmasın 🤪
Benim 40 saatim var . Dururum yani . Diyip ilk PES eden bide ben olurmusum 😂😂😂
Hiç zannetmem pes edeceğini 🥰
Rakibelerim çok azılı birisi 50 saatlik IFli blondeaddict blondeaddict diğeri 40 saatlik IFli @acikagve sanırım 3.lüğe oynıcam :KK70:
Belli olmaz, her oruç ayrı bir süreç belki de ben derim benden bu kadar 🥰
Bi Hamburger patates gomerim artik 😂😂😂 nasil ozlediysem korkak alistirma diyince aklim direkt oraya gidiyo 😂😂
Tövbe tövbeee 😂
Onu yersen değil 24 ü 2.4 saati göremezsin 🤪
Gittigi yere kadar o zaman 😂 bugun 22 saat oldu benim bi turöu yemek demeye zaman bulamadim. 24 saat rahat dururum . Biraz zor uyurum ac acina ama dayanirim 😂 Stok yaglar bosuna mi var 😂
Aynen canım 👏🤩
Bugünün karı bu 4 video

Her biri 10 dk dan 40 dk:)
Helal valla bayılıyorum sizin sporlara 👏🤩
Baskanim sen uzun oruc yaptiktan sonra kilonda ne kadar eksilme oldu .
Canım -1.1 kilo gitmişti

Magnesie calcineee de iyidir tamamen doğal hamilelere veriyorlar alışkanlık da yapmıyor benim bekunisler dolapta duruyor bitince ihtiyaç duyarsam ona geçicem

Valla burda kafama gore gidip bisey alamam . Once doktora gitmem lazim . Bende kolonoskopi yaparlar diye gitmiyorum 🙈🙈

Afiyet olsun 👍
ağırlıkla yürüyüş İçin bazı yerlerde sakatlık yapabilir diye okumuştum çok da bilgim yok ama sen arastırmışsındır muhtemelen 🥰

Sende kendini yabana atma ya 40 saat yaptın 🤩👏🥳
Evet 24 saat sonu başlıyor otofaji ama bence biz hedef saati olarak elimizi korkak alıştırmayalım 😂🙈
Önceki menüler iftar ziyafet sofrası olmasın 🤪

Hiç zannetmem pes edeceğini 🥰

Belli olmaz, her oruç ayrı bir süreç belki de ben derim benden bu kadar 🥰

Tövbe tövbeee 😂
Onu yersen değil 24 ü 2.4 saati göremezsin 🤪

Aynen canım 👏🤩

Helal valla bayılıyorum sizin sporlara 👏🤩

Canım -1.1 kilo gitmişti

Neyse ben Hamburger planimi 75 e inme Partime erteleyim geri 😂 75 Kilo olunca kendi kendime Hamburger partisi vercem de 😂 onun hayaliyle yapiyorum o sporlari 😂😂
Sonraki partimde Pizza partisi olacak oda 60 Kilo olunca 😂 hedefim bile yemek ustune 😂

X