Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

27 Temmuz 20/4 IF

Akşam 18:00 ila 22:00 arasında yediklerimin tümü
8 kaşık yağlı yoğurt
1 su bardağı kefir
60 gr yağlı süzme beyaz peynir
3 büyük salatalık
1 domates
50 gram yulaf kepeği gevreği
1 kutu light konserve ton balığı
Dereotu, kıvırcık, maydanoz

Protein ağırlıklı gittim sebze ve yulaf kepeği ekleyip karb da aldım.

Su 3 litreye yakın.
1 bardak beyaz çay
1 bardak kayısılı form

Bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek bu beslenme şeklinde :)

Afiyet olsun 20/4 için gayet doyurucu ve protein olarak da yerinde bir menü
Umarım sağlıkla güzel sonuçlar gelsin

Afiyet olsun 20/4 için gayet doyurucu ve protein olarak da yerinde bir menü
Umarım sağlıkla güzel sonuçlar gelsin
3 gündür yapıyorum bir yandan da kendi metabolizmamı deniyorum kaptanım. Yıllardan beri hep şey deriz akşam 6dan sonra yemeyin sakın kilo yapar vs diye. Şimdi birazda onu test ediyorum 6-10 yiyorum ama ona rağmen dünden bugüne eksi gördüm tartıda. Birkaç gün bu aralıkta deneyip kendimi keşfetmek istiyorum aslında. Gece 2-3e kadar uyanık kaldığım için zaten vücut yakma aşamasına geçiyor onu.

Genel yediklerimde de kalorisi düşük ama tok tutan şeylere yöneliyorum biliyorsunuz 20 saat aç kalmak bir yerden sonra zorluyor özellikle öğlen 4 ile 6 arası acıktığımı hissediyorum sonlara doğru yani. O nedenle araştırıp bulduğum tok tutan ne varsa onları seçiyorum süt ürünleri yulaf ezmesi ton balığı vs. Yarın da yine benzer şekilde yoğurt kefir peynir keten tohumu vs yiyeceğim. Balık yerine tavuk yapacağım bu defa. :)

Valla baskanim bende bekliyorum heyecanla birazda ac bi karinla hatta cok aciktim baya yani

Karnitin kilo vermekten ziyade enerji artışı ve yağ hücrelerinin kullanımını sağlıyor acaba kas yapıyor olabilir misin balım ben3 gündür kullanıyorum 600 gr verdim
Ben sıvı 500 ml bitirdim yaklaşık 1.5 ay olacak şimdi ikincisine başladım sabahları spor yapacağım zaman alıyorum yağ yaktığı için kullanıyorum yağın gitmesi demek kilodan kurtulmaktır düşüncesiyle içiyordum dediğin gibi kas yapıyorumdur inşallah

Benimde sıvı thermo olanından her gün spora başlamadan yarım saat önce 1 ölçek alıyorum içinde 2000mg karnitin 100mg kafein var. Seninkinin değerleri nasıl.

Bir de onu aç karnına içip direk spora gitmeye çalış balım o zaman maks etki veriyor. Enerji olarak yağ hücrelerinin harcanmasını sağlıyor. Yağ hücreleri de müthiş bir enerji veriyor normale göre çok daha rahat ve uzun süreli spor yapabiliyorsun. Bu arada benim iştahımı da kesiyor içince sende öyle mi?
Akşam orucumu karpuz beyaz peynir ve şeftali yiyerek açtım ve şimdi kahvemi içerek kapatacağım
Afiyet olsun kaça kaç yapıyorsun IFyi canım

inşAllah canım tek isteğim bu .
bugün çoçuklarım beni zıvanadan çıkardı akşam . O anda diyecektim ulan diyet senin neyine sen kafayı mo yedin 3 çocukla . Ben ne yaptım aldım çoçukları gitti yürüyüşe

En güzelini yapmışsın aman anlık sinirle üzüntü ile emeğini çöpe atma. İlla yiyesin varsa da IF saatlerini taşırmadan ye fazla yediklerini sonraki günlerde dengelersin :)

günaydın kızlar bugün nasıl şiş hissediyorum kendimi detoks suyu kaynattım bugun 16/8 yapacagım detoks suyu içeçeğim gün boyu ve yeşil elma yiyeceğim
Aynı bende öyleyim 2 gündür. Sabahları şiş uyanıyorum kayısılı form aldım yanıma işe gelirken onu içicem gün içinde ödem mi tuttuk ne yaptık

Günaydın kızlar

Hepinize muhteşem bir gün diliyorum
Keyifler iyi olsun, kilolar bugünde dertsiz eksilsin

Akşam orucumu karpuz beyaz peynir ve şeftali yiyerek açtım ve şimdi kahvemi içerek kapatacağım
Afiyet olsun canım
Ve 5357 adım ekstradan çok şükür biraz kaloride orda gitti . İyi geceler güzel hatunlar . Geleceğin fit hatunları .
Süper olmuş
Selam
Çiğköfte yedikçe daha da acıkırsın karbonhidrat olduğu İçin
İlk etapta tavsiyem açlık tokluk dengesi için menülerinde bol protein, yeşillik sebzeye önem vermen, karbonhidratları azaltmak
Bu düzenle daha uzun süre tok kalacaksın kolay gelsin

Günaydınlarr kahvemi yapıp yeme saatimi bekliycem ilk günüm gayet iyiyim
Günaydın , daha da iyi olacaksın inşallah kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…