Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar
Allahım dün nasıl bir imtihandı!
Tartı yüzümü güldürünce midem şımarmak için can attı ama irademle yendim
Sabah tok uyanacağımı biliyordum öyle de oldu şimdi sporumu yapıyorum 12 gibi orucumu açacağım inş
Porsiyonlarımı küçültmeye başladım-başladım derken dün yaptım yani
Bunun da faydasını görürüm
L-carnitine ben de tüketiyorum 1lt olan bitti şimdi küçük shot lardan aldım spor öncesi inanılmaz terletiyor ve enerji veriyor o 1000 kalorilik sporlar tek başına yapılmıyor yani ha bir de benim gibi terleme sıkıntınız varsa onun için de iyi ama spor yapmayacaksanız bir işe yaramaz idrarla atılır

kusura bakmayın kızlar bende günlük yazmayı unuttum haftasonu yoğundum

33. gün cumartesi 18/6
sabah 10:00 yumurta peynir domates salatalık azıcık tahin pekmez
çay kahve türk kahvesi bol su
akşam 16:00 1 minik havuçlu kek az şekerli
akşam yeşil çay papatya çayı
bol su

34. gün pazar 18/6
tartıldım sabah 70 kg
kahvaltı 10:00 domatesli biberli yumurta peynir ekmek kendi yaptığım karabuğdaylı 3 parmak boy ince dilim ekmek

öğlen 15:00 1 köfte bol salata su
akşam 17:00 patlıcanlı güveç 2 kaşık 1 köfte bol salata

35. gün pazartesi

kahvaltı 12:00 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık azıcık tahin pekmez kendi yaptığım ekmekten yedim 3 parmak boy ince dilim

türk kahvesi su

akşam 18:00 de yarım azıcık lahmacun 2 adet çiğ köfte ayran

12de açıp 4te mi bitiyorsun bal nasıl yapıyorsun

Karnitin hangi marka alıyorsun yapılan sporu çok arttırıyor kesinlikle katılıyorum yaptığım kardiyoyu 2-3 katına çıkardım onun sayesinde bende

12de açıp 4te mi bitiyorsun bal nasıl yapıyorsun

Karnitin hangi marka alıyorsun yapılan sporu çok arttırıyor kesinlikle katılıyorum yaptığım kardiyoyu 2-3 katına çıkardım onun sayesinde bende
Evet 20/4 yapıcam bu hafta ve ctesi de 24 saat oruç planlıyorum çünkü 80-78 arası benim çok sık bulunduğum kilo o aralıkta vermekte zorlanacağım için yılanın başını küçükken ezicem
L-carnitine de hardline dan alıyorum ama çok fark etmez daha uygununu bulursam alırım. Enerji konusunda kesinlikle haklısın

Gazamız mübarek olsun senin 1 saatin bile kalmamış benim daha 7 saatim var su içip duruyorum ne yapayım kahvede alamadım unuttum gelirken bugün idare edicez bir şekilde

Bende hardline thermo olanı alıyorum ama fiyat/performans açısından güzel daha iyileri var ama çok pahalı ay o kadar da veremem yani benden maks 100 tl çıkar bir karnitin için

Varsa yeşil çay da idare eder

En güzelini yapmışsın aman anlık sinirle üzüntü ile emeğini çöpe atma. İlla yiyesin varsa da IF saatlerini taşırmadan ye fazla yediklerini sonraki günlerde dengelersin :)
aynen gerçekten öyle . İyi oldu . Yok ya vazgeçmek yok . Hazır eşimde yokken son gaz devam . Eşim evde olmayınca yemek derdi olmuyor . Çocuklarda fazla birşey yemiyor o yüzden rahatım . Eşim olsa ona yemek yaparken kokuya dayanamıyorum.

Canım bendede CLA var acaba aynı işlemi görüyor mu . Yağ eritmeye yardımcı olduğunu biliyorumda. Zaten o sebeple almıştım . Kutunun yarısı var daha bitirmemiştim . Tekrar başlicam

Canım bendede CLA var acaba aynı işlemi görüyor mu . Yağ eritmeye yardımcı olduğunu biliyorumda. Zaten o sebeple almıştım . Kutunun yarısı var daha bitirmemiştim . Tekrar başlicam
Cla ve l carnitine aynı şey değil bildiğim kadarıyla cla nın yağ yakıcı özelliği daha baskın. Carnitine daha çok spor öncesinde metabolizma hızını artırıyor ama bilgilerim çok sınırlı yanlış bilgi vermeyeyim

İkisi de yağ yakıcı ama CLA daha çok göbek bölgesi yağlanması için kullanılıyor canım. Karnitini spor öncesi terlemeyi arttırmak, enerji kazanmak, yağ hücrelerini enerji kaynağı olarak kullanarak daha uzun süreli egzersiz yapmak ve böylece daha çok kalori yakmak için kullanıyorlar genelde. Aktif spor yapıyorsan karnitin ama günlük yürüyüş vs yapıyorsan CLAda etki eder. Etkisini arttırmak için kafein yüklemesi yapabilirsin. :)

Varsa yeşil çay da idare eder
Yeşil çayım yok dün yeşil çay almaya diye gittim doğuş kayısılı form aldım çıktım indirimdeydi dayanamadım. Beyaz çay ve form var yanımda. Kahve yaptım şimdi şekersiz sütsüz onu içiyorum su 1 lt tamamladım 1.5 yapıcam kahve ile birlikte. :)

Ya eskiden çok kahve tüketirdim günde 3 fincan ve üstü belki. Sonra son zamanlarda bazı yerlerde fazla kafein kabızlık yapıyor diye okudum zaten kabızlık çekiyorum gözüm korktu artık içmeye çekinir oldum. Karnitinden 100 mg geliyor zaten ekstra alıp tıkanmak istemiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…