Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Muhtemelen bayram temizliği sebebiyle biraz karmaşık ve fazla olmuş karbonhidratlar 🥰
Yarına biraz daha dikkat ile süper olur 👍

23/1 filan mı yaptın canım çok çok az olmuş da ?

Tamamdır süper 🤩👏

Valla rakam hedef koymuyorum ama bence geçelim şanımız yürüsün Hedef
35 olsun minimum 🤩🥰🥳🏆

Bende bayramda bir yere gitmeyeceğim ama gelen olabilir bize
Kontrolümü asla kaybetmemek için acayip konsantreyim iki günde belki 1 aylık emeğimi yemeyeceğim hazır 7 leri görmüşken 🥰

Bende onumuzdeki hafta tartida 7 gormek istiyorum 79.9 a bile tamamim yani 😂 😂

Kızlar listeleri birazdan açıklayacağım da bayram ve tartı konusunu şöyle düşündüm önümüzdeki hafta sadece tartılma imkanı olanlar bildirsin, ben evdeyim bildirenlerle kilo güncellemelerini yapacağım. Ama bayram sebebi ile tartılamayacaklar olursa bir hafta izinli olsun onlar bana haftaya pazartesi bildirsin (10 Ağustos) ne dersiniz?

Bu izni lütfen baklava böreklere evet izni olarak değerlendirmeyelim. :-)
Canim cok iyi düşünmüşsün bende evde olmayacagim bayramda. Istersen bayram gunu verebilirim kilomu sen benim bayram gunu kilomu eklersin olmazmi. Bir sonrakinide bayram dönüşü veririm diyorum

27.07.2020 TARTI SONUÇLARI

Listede toplam 38 kişiyiz.

Bu hafta gelen bildirim sayımız : 24

BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO : 34.9 :KK71: :halay::nazar:

Hepinizi gerçekten tebrik ederim. Harika bir ekip olduk hedefimiz 30 u geçmekti bu hafta ciddi ciddi hedefi aştık çok çok mutluyum . İyi ki bu yolu beraber yürüyoruz. :KK68::KK19:

Hepimiz çok emek ediyoruz aman kontrolümüzü kaybetmeyelim, önümüz bayram ve ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil. Hayır diyebileceğiniz yerde ne olur hayır deyin. İyi bir tempodayız, devam edelim .:KK50:

Bu hafta içi de konuya girmeyen, 2 haftadır bildirim yapmayan vs. arkadaşlarımı üzülerek listeden çıkartacağım.
Listede bilgilerinizle ilgili eksik veya yanlış varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz.
ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil bayıldım bu sözüneeeeeee

İyi akşamlar hanımlar,
12.30 iki haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, karışık yeşil salata

Gün içinde sade nescafe, yeşil çay, birer tane şeftali ve muz

20.00 bir tabak tavuklu bezelye, bir kase yoğurt, bir adet de piliç kebap diye bişey varmış meraktan yedim, 89 kaloriye denk geliyor ama çok yağlı ve sağlıksız bidaha yemem valla.

45 dk da yürüyüş yaptim

Kaptanım 5 saatte yemişsiniz aslında az zorlayıp 20/4 geçebilirsiniz bilerek mi geçmiyorsunuz :)

Sizde mi 20/4 yapıyorsunuz :)
evet canım aynen öyle bakalım sonuç ne olacak . Akşamlarında hafif geçiriyorum. Aslında canım istemiyor diyeyim .
Afiyet olsun akşam hafif geçiriyorsun herhalde bugün 👍
Sporlar da süper 👏🥰

Ben arada 20/4 de yapıyorum hatta geçen hafta bi 50 saatim de var 😂
Yolum daha uzun sürekli 20/4 yapmak istemiyorum arada çeşni olarak oluyor
Ama 18/6 benim normal pencerem geç açsam da onu yazıyorum 🥰
evet kaptanım hafif geçiriyorum aslında canım istemiyor eşimde yanımızda yok ya . Özlem girdi araya valla .

Bu hafta beni anlatan görsel tam olarak 😅😅
Canim bence ödemden cok form çayınin etkisi olabilir. Eskiden bir dönem form çayı ile 7 kg. Vermistim.
Ama bende bağırsak tembelligi basladi. Ayni dönemde troit rahatsizligim ortaya cikti. Belkide form çayının günahını alıyorum troidimden kaynakli kabizlikti belki benimki. Yinede haberin olsun diye söylemek istedim.

Vaayyyyy super....👏👏👏👏👏😃😃😃💙
ekip olarak dökttürmüşüz masallah
bende bayramdan korkuyorum ne yalan söyleyeyim. bayram süresi boyunca şöyle bişey yapsak yakın kiloda olanlar 2şer veya 3çer grup olsak ve birbirimizden sorumlu olsak hep uyarıp destek ol az mı?

Bugünki menüm canlar :kk77:

12:00
Araka yemeği ve karpuz

Ara türk kahvesi 2 tane eti form

19:00
Yeşil mercimek salatası ve ayran
Spor yok
Dün ip atlayinca bacagimin arka kısmını ağrıtmışım nasıl anlatsam diz kapagimin alt ama arka kısmı etli yer:-):-)
Nasil gecerki acısı kas acisi bu

Var olmaz mı sevda hoca var insta da 😊✌️ gychef_sevda ismi
Gymchef Sevda dimi aldım takibe 🙏🥰
Ya arkadaşlar özellikle if konusunda bilgi sahibi olan sevgili blondeaddict blondeaddict şimdi diyelim ki bir arkadaşım 😅 ideal kilosuna ulaşana kadar 20/4 yaptı ve ulaşınca da misal 16/8 e geçti o zaman kilo alır mı o zavallı gariban🥺🥺🤣
O gariban kimse 🤪😀
arkadaşına söyle eğer 16/8 i bir anda festivale çevirmezse bir şey olacağını düşünmüyorum 🙈 😀
Yani ideal kiloya gelince biraz adaptasyon süresince de kontrollü gitmek lazım yada yemeği arttırıyorsa sporu da arttıracak 🥰
Bende onumuzdeki hafta tartida 7 gormek istiyorum 79.9 a bile tamamim yani 😂 😂
Ay az kaldı şeninde inşallah canım 🙏🥳
Canim cok iyi düşünmüşsün bende evde olmayacagim bayramda. Istersen bayram gunu verebilirim kilomu sen benim bayram gunu kilomu eklersin olmazmi. Bir sonrakinide bayram dönüşü veririm diyorum
Bayramda ben buradayım olanları güncelleneceğim atarsan eklerim tabiki 🥰
Bir sonraki güncellemeyi yine Sonraki pazartesi yaparım, düzen bozulmasın listede ama notunu alırım merak etme 😊
ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil bayıldım bu sözüneeeeeee
😀😀 boş boş yüklenip hamallık etmeyin lütfeeeen 🤩

Gymchef Sevda dimi aldım takibe 🙏🥰

O gariban kimse 🤪😀
arkadaşına söyle eğer 16/8 i bir anda festivale çevirmezse bir şey olacağını düşünmüyorum 🙈 😀
Yani ideal kiloya gelince biraz adaptasyon süresince de kontrollü gitmek lazım yada yemeği arttırıyorsa sporu da arttıracak 🥰

Ay az kaldı şeninde inşallah canım 🙏🥳

Bayramda ben buradayım olanları güncelleneceğim atarsan eklerim tabiki 🥰
Bir sonraki güncellemeyi yine Sonraki pazartesi yaparım, düzen bozulmasın listede ama notunu alırım merak etme 😊

😀😀 boş boş yüklenip hamallık etmeyin lütfeeeen 🤩
Seni msj alıntı yapacagına yanlıs yere yapmısım 🤣🤣🤣

bende bayramdan korkuyorum ne yalan söyleyeyim. bayram süresi boyunca şöyle bişey yapsak yakın kiloda olanlar 2şer veya 3çer grup olsak ve birbirimizden sorumlu olsak hep uyarıp destek ol az mı?

Merhaba
18/6
Kahvaltı oncesı kahve ve temizlik yaptım cam sil falan iyi ter attım
12.30 13.00
4 tane kuru kayısı 3 tane hurma 1 avuc kuruyemıs
16.30 menengıc kahvesı
18.30 19.00
Fırında kabaklı tavuk gobek salata ve yogurt
12 bardak su oldu şımdıye kadar 50 dk yuruyus yaptım 5.5 km yurudum

İyi akşamlar hanımlar,
12.30 iki haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, karışık yeşil salata

Gün içinde sade nescafe, yeşil çay, birer tane şeftali ve muz

20.00 bir tabak tavuklu bezelye, bir kase yoğurt, bir adet de piliç kebap diye bişey varmış meraktan yedim, 89 kaloriye denk geliyor ama çok yağlı ve sağlıksız bidaha yemem valla.

45 dk da yürüyüş yaptim
Afiyet olsun, yürüyüş de var 🥰

Bugünki menüm canlar :kk77:

12:00
Araka yemeği ve karpuz

Ara türk kahvesi 2 tane eti form

19:00
Yeşil mercimek salatası ve ayran
Spor yok
Dün ip atlayinca bacagimin arka kısmını ağrıtmışım nasıl anlatsam diz kapagimin alt ama arka kısmı etli yer:-):-)
Nasil gecerki acısı kas acisi bu
Geçmiş olsun biraz merhem varsa sürüp dinlendir bence
Afiyet olsun biraz daha protein öne alalım evet yeşil mercimek ve ayran protein ama gün içi başka yok yeterli gelmez 🥰
Canım isteyen arkadaşlar varsa yazarlar 🥰

Zaten buralarda oluruz mutlaka merak etme kimse kendini yanlız hissetmesin 💐🙏

Bugun sabah kendime bi Detox suyu yaptim yarim saat sonra 1 haslanmis yumurta 6 7 tane badem beyaz peynir minik 2 dilim kasar 1 kucuk salatalik kirmizi biber cok azda beyimin sucuklu yumurtasindan yedim aksam yemegi yemedim zaten midem kazininca bi tane ceviz birazcik fistik ve 3 4 dilim karpuz yemistim acikmadim sonrasinda . Bitirdim gunu . 3 gun 20/4 yapip sonrasinda 18/6 dan devam edicem. 30 dk leslie 4 chloe videosu(47 dk yapiyo ) yaptim 1 saat sonra falan da 30 dk eliptik 25×2mekik 20×2squat 30sn×2 de plank yapcam . Bu hafta kararliyim pazartesi tarti da 7 li bi rakam gormek istiyorum 😂

Afiyet olsun, yürüyüş de var 🥰

Geçmiş olsun biraz merhem varsa sürüp dinlendir bence
Afiyet olsun biraz daha protein öne alalım evet yeşil mercimek ve ayran protein ama gün içi başka yok yeterli gelmez 🥰

Canım isteyen arkadaşlar varsa yazarlar 🥰

Zaten buralarda oluruz mutlaka merak etme kimse kendini yanlız hissetmesin 💐🙏
Sagol canım öyle yapıyım. Evet az oldu bugün haklısın

Ya arkadaşlar özellikle if konusunda bilgi sahibi olan sevgili blondeaddict blondeaddict şimdi diyelim ki bir arkadaşım 😅 ideal kilosuna ulaşana kadar 20/4 yaptı ve ulaşınca da misal 16/8 e geçti o zaman kilo alır mı o zavallı gariban🥺🥺🤣
20/4 ten bir anda değil de kademeli geçmeye başlayabilir arkadaşın bende 20/4 cüyüm yarın bir gün bırakmaya karar verdiğim zaman 19/5 18/6 16/8 gibi kademe kademe gitmeyi düşünüyorum. O kadar verdik bari geri almayalım :KK70:
evet canım aynen öyle bakalım sonuç ne olacak . Akşamlarında hafif geçiriyorum. Aslında canım istemiyor diyeyim .
evet kaptanım hafif geçiriyorum aslında canım istemiyor eşimde yanımızda yok ya . Özlem girdi araya valla .
Bende aynı 20/4üm inşallah kısa sürede ulaşırız sonuçlarımıza :)

Merhaba
18/6
Kahvaltı oncesı kahve ve temizlik yaptım cam sil falan iyi ter attım
12.30 13.00
4 tane kuru kayısı 3 tane hurma 1 avuc kuruyemıs
16.30 menengıc kahvesı
18.30 19.00
Fırında kabaklı tavuk gobek salata ve yogurt
12 bardak su oldu şımdıye kadar 50 dk yuruyus yaptım 5.5 km yurudum
Afiyet olsun canım gündüz ciddi az yemişsin iş güç arasında herhalde ama akşam iyi 👍
Bugun sabah kendime bi Detox suyu yaptim yarim saat sonra 1 haslanmis yumurta 6 7 tane badem beyaz peynir minik 2 dilim kasar 1 kucuk salatalik kirmizi biber cok azda beyimin sucuklu yumurtasindan yedim aksam yemegi yemedim zaten midem kazininca bi tane ceviz birazcik fistik ve 3 4 dilim karpuz yemistim acikmadim sonrasinda . Bitirdim gunu . 3 gun 20/4 yapip sonrasinda 18/6 dan devam edicem. 30 dk leslie 4 chloe videosu(47 dk yapiyo ) yaptim 1 saat sonra falan da 30 dk eliptik 25×2mekik 20×2squat 30sn×2 de plank yapcam . Bu hafta kararliyim pazartesi tarti da 7 li bi rakam gormek istiyorum 😂
Afiyet olsun. Süper plan yapmışsın haydi heyecanla bekliyoruz 🥰👏🙏
Iyi akşamlar herkese
Dün 24 saat oruç yapicam demiştim.ama elimde olmayan sebeplerle bugün 30 saat sürdü ve saat akşam 4 de kıymalı menemen ve ayran ile orucumu açtım.(tabi biraz ekmek de yedim).aslında iyi de oldu ama çok halsizlik ve bas ağrısı yaptı.neyse benden bugünlük bu kadar :KK25:
Afiyet olsun canım başağrısı uzun oruçlarda oluyor bazı kişilerde. Ben yaşamadım mesela.
İyi olmama sevindim. Ağrısı olsa da bedenin için müthiş bir iyilik yaptın 🙏👏
Ya Ben küçük kutlama yaptım patron kızar diye büyüğünü yapamadim:)
Küçük sade kutlamalar iyidir 🤪🥳😃

X