-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.901
Muhtemelen bayram temizliği sebebiyle biraz karmaşık ve fazla olmuş karbonhidratlar
Yarına biraz daha dikkat ile süper olur
23/1 filan mı yaptın canım çok çok az olmuş da ?
Tamamdır süper
Valla rakam hedef koymuyorum ama bence geçelim şanımız yürüsün Hedef
35 olsun minimum
Bende bayramda bir yere gitmeyeceğim ama gelen olabilir bize
Kontrolümü asla kaybetmemek için acayip konsantreyim iki günde belki 1 aylık emeğimi yemeyeceğim hazır 7 leri görmüşken
Canim cok iyi düşünmüşsün bende evde olmayacagim bayramda. Istersen bayram gunu verebilirim kilomu sen benim bayram gunu kilomu eklersin olmazmi. Bir sonrakinide bayram dönüşü veririm diyorumKızlar listeleri birazdan açıklayacağım da bayram ve tartı konusunu şöyle düşündüm önümüzdeki hafta sadece tartılma imkanı olanlar bildirsin, ben evdeyim bildirenlerle kilo güncellemelerini yapacağım. Ama bayram sebebi ile tartılamayacaklar olursa bir hafta izinli olsun onlar bana haftaya pazartesi bildirsin (10 Ağustos) ne dersiniz?
Bu izni lütfen baklava böreklere evet izni olarak değerlendirmeyelim.
ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil bayıldım bu sözüneeeeeee27.07.2020 TARTI SONUÇLARI
Listede toplam 38 kişiyiz.
Bu hafta gelen bildirim sayımız : 24
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO : 34.9
Hepinizi gerçekten tebrik ederim. Harika bir ekip olduk hedefimiz 30 u geçmekti bu hafta ciddi ciddi hedefi aştık çok çok mutluyum . İyi ki bu yolu beraber yürüyoruz.
Hepimiz çok emek ediyoruz aman kontrolümüzü kaybetmeyelim, önümüz bayram ve ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil. Hayır diyebileceğiniz yerde ne olur hayır deyin. İyi bir tempodayız, devam edelim .
Bu hafta içi de konuya girmeyen, 2 haftadır bildirim yapmayan vs. arkadaşlarımı üzülerek listeden çıkartacağım.
Listede bilgilerinizle ilgili eksik veya yanlış varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz.
evet canım aynen öyle bakalım sonuç ne olacak . Akşamlarında hafif geçiriyorum. Aslında canım istemiyor diyeyim .Kaptanım 5 saatte yemişsiniz aslında az zorlayıp 20/4 geçebilirsiniz bilerek mi geçmiyorsunuz :)
Sizde mi 20/4 yapıyorsunuz :)
evet kaptanım hafif geçiriyorum aslında canım istemiyor eşimde yanımızda yok ya . Özlem girdi araya valla .Afiyet olsun akşam hafif geçiriyorsun herhalde bugün
Sporlar da süper
Ben arada 20/4 de yapıyorum hatta geçen hafta bi 50 saatim de var
Yolum daha uzun sürekli 20/4 yapmak istemiyorum arada çeşni olarak oluyor
Ama 18/6 benim normal pencerem geç açsam da onu yazıyorum
Canim bence ödemden cok form çayınin etkisi olabilir. Eskiden bir dönem form çayı ile 7 kg. Vermistim.Bu hafta beni anlatan görsel tam olarak
ekip olarak dökttürmüşüz masallahVaayyyyy super....
Gymchef Sevda dimi aldım takibeVar olmaz mı sevda hoca var insta dagychef_sevda ismi
O gariban kimseYa arkadaşlar özellikle if konusunda bilgi sahibi olan sevgiliblondeaddict şimdi diyelim ki bir arkadaşım ideal kilosuna ulaşana kadar 20/4 yaptı ve ulaşınca da misal 16/8 e geçti o zaman kilo alır mı o zavallı gariban
Ay az kaldı şeninde inşallah canımBende onumuzdeki hafta tartida 7 gormek istiyorum 79.9 a bile tamamim yani
Bayramda ben buradayım olanları güncelleneceğim atarsan eklerim tabikiCanim cok iyi düşünmüşsün bende evde olmayacagim bayramda. Istersen bayram gunu verebilirim kilomu sen benim bayram gunu kilomu eklersin olmazmi. Bir sonrakinide bayram dönüşü veririm diyorum
ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil bayıldım bu sözüneeeeeee
Seni msj alıntı yapacagına yanlıs yere yapmısımGymchef Sevda dimi aldım takibe
O gariban kimse
arkadaşına söyle eğer 16/8 i bir anda festivale çevirmezse bir şey olacağını düşünmüyorum
Yani ideal kiloya gelince biraz adaptasyon süresince de kontrollü gitmek lazım yada yemeği arttırıyorsa sporu da arttıracak
Ay az kaldı şeninde inşallah canım
Bayramda ben buradayım olanları güncelleneceğim atarsan eklerim tabiki
Bir sonraki güncellemeyi yine Sonraki pazartesi yaparım, düzen bozulmasın listede ama notunu alırım merak etme
boş boş yüklenip hamallık etmeyin lütfeeeen
ekip olarak dökttürmüşüz masallah
Afiyet olsun, yürüyüş de varİyi akşamlar hanımlar,
12.30 iki haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, karışık yeşil salata
Gün içinde sade nescafe, yeşil çay, birer tane şeftali ve muz
20.00 bir tabak tavuklu bezelye, bir kase yoğurt, bir adet de piliç kebap diye bişey varmış meraktan yedim, 89 kaloriye denk geliyor ama çok yağlı ve sağlıksız bidaha yemem valla.
45 dk da yürüyüş yaptim
Geçmiş olsun biraz merhem varsa sürüp dinlendir benceBugünki menüm canlar
12:00
Araka yemeği ve karpuz
Ara türk kahvesi 2 tane eti form
19:00
Yeşil mercimek salatası ve ayran
Spor yok
Dün ip atlayinca bacagimin arka kısmını ağrıtmışım nasıl anlatsam diz kapagimin alt ama arka kısmı etli yer
Nasil gecerki acısı kas acisi bu
Canım isteyen arkadaşlar varsa yazarlarekip olarak dökttürmüşüz masallah
bende bayramdan korkuyorum ne yalan söyleyeyim. bayram süresi boyunca şöyle bişey yapsak yakın kiloda olanlar 2şer veya 3çer grup olsak ve birbirimizden sorumlu olsak hep uyarıp destek ol az mı?
Sagol canım öyle yapıyım. Evet az oldu bugün haklısınAfiyet olsun, yürüyüş de var
Geçmiş olsun biraz merhem varsa sürüp dinlendir bence
Afiyet olsun biraz daha protein öne alalım evet yeşil mercimek ve ayran protein ama gün içi başka yok yeterli gelmez
Canım isteyen arkadaşlar varsa yazarlar
Zaten buralarda oluruz mutlaka merak etme kimse kendini yanlız hissetmesin
Ya Ben küçük kutlama yaptım patron kızar diye büyüğünü yapamadim:)
20/4 ten bir anda değil de kademeli geçmeye başlayabilir arkadaşın bende 20/4 cüyüm yarın bir gün bırakmaya karar verdiğim zaman 19/5 18/6 16/8 gibi kademe kademe gitmeyi düşünüyorum. O kadar verdik bari geri almayalımYa arkadaşlar özellikle if konusunda bilgi sahibi olan sevgiliblondeaddict şimdi diyelim ki bir arkadaşım ideal kilosuna ulaşana kadar 20/4 yaptı ve ulaşınca da misal 16/8 e geçti o zaman kilo alır mı o zavallı gariban
Bende aynı 20/4üm inşallah kısa sürede ulaşırız sonuçlarımıza :)evet canım aynen öyle bakalım sonuç ne olacak . Akşamlarında hafif geçiriyorum. Aslında canım istemiyor diyeyim .
evet kaptanım hafif geçiriyorum aslında canım istemiyor eşimde yanımızda yok ya . Özlem girdi araya valla .
Afiyet olsun canım gündüz ciddi az yemişsin iş güç arasında herhalde ama akşam iyiMerhaba
18/6
Kahvaltı oncesı kahve ve temizlik yaptım cam sil falan iyi ter attım
12.30 13.00
4 tane kuru kayısı 3 tane hurma 1 avuc kuruyemıs
16.30 menengıc kahvesı
18.30 19.00
Fırında kabaklı tavuk gobek salata ve yogurt
12 bardak su oldu şımdıye kadar 50 dk yuruyus yaptım 5.5 km yurudum
Afiyet olsun. Süper plan yapmışsın haydi heyecanla bekliyoruzBugun sabah kendime bi Detox suyu yaptim yarim saat sonra 1 haslanmis yumurta 6 7 tane badem beyaz peynir minik 2 dilim kasar 1 kucuk salatalik kirmizi biber cok azda beyimin sucuklu yumurtasindan yedim aksam yemegi yemedim zaten midem kazininca bi tane ceviz birazcik fistik ve 3 4 dilim karpuz yemistim acikmadim sonrasinda . Bitirdim gunu . 3 gun 20/4 yapip sonrasinda 18/6 dan devam edicem. 30 dk leslie 4 chloe videosu(47 dk yapiyo ) yaptim 1 saat sonra falan da 30 dk eliptik 25×2mekik 20×2squat 30sn×2 de plank yapcam . Bu hafta kararliyim pazartesi tarti da 7 li bi rakam gormek istiyorum
Afiyet olsun canım başağrısı uzun oruçlarda oluyor bazı kişilerde. Ben yaşamadım mesela.Iyi akşamlar herkese
Dün 24 saat oruç yapicam demiştim.ama elimde olmayan sebeplerle bugün 30 saat sürdü ve saat akşam 4 de kıymalı menemen ve ayran ile orucumu açtım.(tabi biraz ekmek de yedim).aslında iyi de oldu ama çok halsizlik ve bas ağrısı yaptı.neyse benden bugünlük bu kadar
Küçük sade kutlamalar iyidirYa Ben küçük kutlama yaptım patron kızar diye büyüğünü yapamadim:)