Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Gelelim menüye

öğle 12h30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
Maydanoz
8 tane üzüm

akşam 16h30
1 kase yoğurt içine 2 adet Kayısı koydum
su 3 litre olur yatana kadar
Spor koşu bandında 1 saat hem koşu hem tempolu yürüyüş yaptım
4.7 km oldu 326 kalori gitti
Akşam belki yürüyüş ede çıkarım çıkarsam yazarım .

Kaptanım 5 saatte yemişsiniz aslında az zorlayıp 20/4 geçebilirsiniz bilerek mi geçmiyorsunuz :)
Sizde mi 20/4 yapıyorsunuz :)

Az yemiş ama sporun dibine vurmuşuz
Önümüzdeki hafta senden yine iyi rakamlar gelecek galiba
sormak istediğim birşey var :)
gün içinde yediklerimizin kalorisini hesaplayabileceğim bir site bir program var mı?
ama tek tek sorarak değil hepsini tek seferde yazıp sonuç alabileceğim.
teşekkürler
Canım hepsini toplu yapan bilmiyorum bende fatsecret var tek tek yapıyor
Afiyet olsun ama şeninde menü çok az özel bir kür vs mi deniyorsun
Afiyet olsun 2 saat yürüyüş de
Onlar da şimdi aynısını dedi bende karnitin içip başladım balım kardiyoya aç karnına. Orucum bitiyor 11 dk sonra. Eve geçince de yemeye başlıcam :)
Açlık fazında karnitin orucu bozar. Tam açmana yakın veya yeme pencerende almalısın

Helal olsun baklava direnişi için
Afiyet olsun canım

1008 kalorilik ne sporu yapiyosun
Ya çok yazdım burda 30dayfit diye bir aplikasyon var onu indirdim orda planlı gün gün hareketler var hatta yapamadığın hareketi aynı kas grubunu çalıştıran başka bir hareketle değiştirebiliyorsun. Ve yaktığın kaloriyi de gösteriyor. Sadece mat ve dambıl aldım ben ama almadan da alternatifleri bulunabilir. Allahım resmen pazarladım ücretsiz uygulama valla bana da reklam ücreti vermiolar
Ama madem yeri geldi bugün ölçtüm basenler 110cm ye düşmüş 118-117 falandı. Bacak da 69 dan 65 e düşmüş -milletin beli benim tek bacağım kadar

Vaayyyyy super....

Canım hepsini toplu yapan bilmiyorum bende fatsecret var tek tek yapıyor
Afiyet olsun ama şeninde menü çok az özel bir kür vs mi deniyorsun

yok özel bir kür değil mecburiyetten.
Covid nedeniyle evden çalışıyorum. Ara ara şirkete gidiorum.Bugün tüm gün dışardaydım.
Dışarda yemek bana hala cazip gelmiyor.
Bazen böyle oluyor sonrasındada eve geç gelince açlıkta yok yemek istemedim :)
teşekkürler

Afiyet olsun akşam hafif geçiriyorsun herhalde bugün
Sporlar da süper
Kaptanım 5 saatte yemişsiniz aslında az zorlayıp 20/4 geçebilirsiniz bilerek mi geçmiyorsunuz :)

Sizde mi 20/4 yapıyorsunuz :)
Ben arada 20/4 de yapıyorum hatta geçen hafta bi 50 saatim de var
Yolum daha uzun sürekli 20/4 yapmak istemiyorum arada çeşni olarak oluyor
Ama 18/6 benim normal pencerem geç açsam da onu yazıyorum

slmlar.bugünkü yediklerim
12 de
1 yumurtadan sucuklu yumurta
10 15 tane zeytin
3 4 catal peynir
krem peynir
kahvaltilik sos
1 tk helva
bayat pide ekmek ceyrek
sekersiz çay
1 tane minicik un kurabiyesi

saat 14.30 da
2 dişı çok ince cevizli sucuk
5 6 tane üzüm

saat 17.50 de
1 tane incecik açilmış çökelekli hıtap

su yatana kadar 3 lt olur.
yürüyüş yapmicam bugün
bayram temizliği pert etti beni.

Onlar da şimdi aynısını dedi bende karnitin içip başladım balım kardiyoya aç karnına. Orucum bitiyor 11 dk sonra. Eve geçince de yemeye başlıcam :)
Selam canım Lcarnitin faydasını gördün mü ne zamandır kullanıyorsun ben de kullanıyorum 1 şişe bitirdim 2.şişeyi aldım sabah kahvemi içtikten sonra 22ml içiyorum en az 40 dk spor yapıyorum süper terletiyor ama tartıya hiç yansıtmıyor acaba yanlış mı kullanıyorum sen nasıl kullanıyorsun yazabilir misin

Karnitin kilo vermekten ziyade enerji artışı ve yağ hücrelerinin kullanımını sağlıyor acaba kas yapıyor olabilir misin balım ben3 gündür kullanıyorum 600 gr verdim

Yalniz degilsin benim bacaklar da oyle ben simdilik leslie ve chloe yapiyorum bide eliptik . Agirlik icin bana erken bi 75 kiloya dusuyum agirliklara baslicam bende oyle bi plan yaptim kendimce

Vaayyyyy super....

Simdi onumuzdeki haftanin hedefi 34 kiloyu gecmek mi blondeaddict haydi kizlar spora gecmemiz gereken bi rekor daha var bogazlara dur diyoruz simdiye kadar yedigimiz bayramlara sayalim ve ikramlara noooo diyelim gerce ben zaten bayram ziyareti yapmicam ama olsun siz diyin benim yerime de no diyin

sormak istediğim birşey var :)
gün içinde yediklerimizin kalorisini hesaplayabileceğim bir site bir program var mı?
ama tek tek sorarak değil hepsini tek seferde yazıp sonuç alabileceğim.
teşekkürler

Benim telefonum samsung ben Samsung healt kullaniyorum hem adim sayisi hem kalori hesabi hem su miktari falan hersey icin . Ama yazio, fatsecret gibi uygulamalar da var .

Muhtemelen bayram temizliği sebebiyle biraz karmaşık ve fazla olmuş karbonhidratlar
Yarına biraz daha dikkat ile süper olur
Bugün ki menüm kızlar
1 kase nohut sulusu
bir domates çok az ekmek
23/1 filan mı yaptın canım çok çok az olmuş da ?
10,dk kala aldım kaptanım anca etki gösteriyor şimdi şimdi :)
Tamamdır süper
Valla rakam hedef koymuyorum ama bence geçelim şanımız yürüsün Hedef
35 olsun minimum

Bende bayramda bir yere gitmeyeceğim ama gelen olabilir bize
Kontrolümü asla kaybetmemek için acayip konsantreyim iki günde belki 1 aylık emeğimi yemeyeceğim hazır 7 leri görmüşken

yok cnm 15 saatlik bir oruç tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…