- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.921
Neyle yaptin kutlamayi
ay ben yıne ozelden yazayım bence haashsadsdjssdjdsja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyle yaptin kutlamayi
Afiyet olsun 20/4 için gayet doyurucu ve protein olarak da yerinde bir menü27 Temmuz 20/4 IF
Akşam 18:00 ila 22:00 arasında yediklerimin tümü
8 kaşık yağlı yoğurt
1 su bardağı kefir
60 gr yağlı süzme beyaz peynir
3 büyük salatalık
1 domates
50 gram yulaf kepeği gevreği
1 kutu light konserve ton balığı
Dereotu, kıvırcık, maydanoz
Protein ağırlıklı gittim sebze ve yulaf kepeği ekleyip karb da aldım.
Su 3 litreye yakın.
1 bardak beyaz çay
1 bardak kayısılı form
Bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek bu beslenme şeklinde :)
3 gündür yapıyorum bir yandan da kendi metabolizmamı deniyorum kaptanım. Yıllardan beri hep şey deriz akşam 6dan sonra yemeyin sakın kilo yapar vs diye. Şimdi birazda onu test ediyorum 6-10 yiyorum ama ona rağmen dünden bugüne eksi gördüm tartıda. Birkaç gün bu aralıkta deneyip kendimi keşfetmek istiyorum aslında. Gece 2-3e kadar uyanık kaldığım için zaten vücut yakma aşamasına geçiyor onu.Afiyet olsun 20/4 için gayet doyurucu ve protein olarak da yerinde bir menü
Umarım sağlıkla güzel sonuçlar gelsin
Afiyet olsun canım gündüz ciddi az yemişsin iş güç arasında herhalde ama akşam iyi
Afiyet olsun. Süper plan yapmışsın haydi heyecanla bekliyoruz
Afiyet olsun canım başağrısı uzun oruçlarda oluyor bazı kişilerde. Ben yaşamadım mesela.
İyi olmama sevindim. Ağrısı olsa da bedenin için müthiş bir iyilik yaptın
Küçük sade kutlamalar iyidir
Ben sıvı 500 ml bitirdim yaklaşık 1.5 ay olacak şimdi ikincisine başladım sabahları spor yapacağım zaman alıyorum yağ yaktığı için kullanıyorum yağın gitmesi demek kilodan kurtulmaktır düşüncesiyle içiyordum dediğin gibi kas yapıyorumdur inşallahKarnitin kilo vermekten ziyade enerji artışı ve yağ hücrelerinin kullanımını sağlıyor acaba kas yapıyor olabilir misin balım ben3 gündür kullanıyorum 600 gr verdim
Benimde sıvı thermo olanından her gün spora başlamadan yarım saat önce 1 ölçek alıyorum içinde 2000mg karnitin 100mg kafein var. Seninkinin değerleri nasıl.Ben sıvı 500 ml bitirdim yaklaşık 1.5 ay olacak şimdi ikincisine başladım sabahları spor yapacağım zaman alıyorum yağ yaktığı için kullanıyorum yağın gitmesi demek kilodan kurtulmaktır düşüncesiyle içiyordum dediğin gibi kas yapıyorumdur inşallah
Afiyet olsun kaça kaç yapıyorsun IFyi canımAkşam orucumu karpuz beyaz peynir ve şeftali yiyerek açtım ve şimdi kahvemi içerek kapatacağım
inşAllah canım tek isteğim bu .20/4 ten bir anda değil de kademeli geçmeye başlayabilir arkadaşın bende 20/4 cüyüm yarın bir gün bırakmaya karar verdiğim zaman 19/5 18/6 16/8 gibi kademe kademe gitmeyi düşünüyorum. O kadar verdik bari geri almayalım
Bende aynı 20/4üm inşallah kısa sürede ulaşırız sonuçlarımıza :)
En güzelini yapmışsın aman anlık sinirle üzüntü ile emeğini çöpe atma. İlla yiyesin varsa da IF saatlerini taşırmadan ye fazla yediklerini sonraki günlerde dengelersin :)inşAllah canım tek isteğim bu .
bugün çoçuklarım beni zıvanadan çıkardı akşam . O anda diyecektim ulan diyet senin neyine sen kafayı mo yedin 3 çocukla . Ben ne yaptım aldım çoçukları gitti yürüyüşe
Aynı bende öyleyim 2 gündür. Sabahları şiş uyanıyorum kayısılı form aldım yanıma işe gelirken onu içicem gün içinde ödem mi tuttuk ne yaptıkgünaydın kızlar bugün nasıl şiş hissediyorum kendimi detoks suyu kaynattım bugun 16/8 yapacagım detoks suyu içeçeğim gün boyu ve yeşil elma yiyeceğim
Günaydın detoks suyu orucu bozuyor mu sabah bende hazırladım da açlık sürecinde içiliyor mu diye emin olamadım...günaydın kızlar bugün nasıl şiş hissediyorum kendimi detoks suyu kaynattım bugun 16/8 yapacagım detoks suyu içeçeğim gün boyu ve yeşil elma yiyeceğim
Afiyet olsun canımAkşam orucumu karpuz beyaz peynir ve şeftali yiyerek açtım ve şimdi kahvemi içerek kapatacağım
Süper olmuşVe 5357 adım ekstradan çok şükür biraz kaloride orda gitti . İyi geceler güzel hatunlar . Geleceğin fit hatunları .
SelamArkadaşlar bugün denedim 8-16yı ama öglenden sonra biraz acıktım cigköfte yedim ama öyle böyle değil 8 bilemedin 10 tane falan. Daha sonra 1 kupa ayran aşı çorbası yeşilçay 2 lt su du bakalım yarın nasıl gecicek
Günaydın , daha da iyi olacaksın inşallah kolay gelsinGünaydınlarr kahvemi yapıp yeme saatimi bekliycem ilk günüm gayet iyiyim