- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.861
Afiyet olsun canım gayet iyiİyi aksamlar
Sabah
1 kapya biber 1 dolmalık yeşil biber
2 Haslanmıs yumurta
200gr mercimek ekmeği
Ara
3 minik nektari
Hindistan cevizi yağı ile yapılmış Sade kahve
Aksam
Bir domates, 100 gr ton balık
40 dk ağrlk antremanı
Yok sorun yok. . Herkese yorum yapılmışda ben kendimi öksüz sandımEvet ve eklemiştm listeye
Bi problem mi oldu canım ?
aman diyim canim.fazla yeme.cok tehlikeli.yakinda olmayislari da bi nebze iyiIste bizde tatilde parayi tantuniye yatiriyoruzalmanyada bizde evde yapiyoruz ama o mersindekinin tadini tutmuyo . Ben hamileyken tatile geldigimde kerebic yemistim. Normalde evdekiler 2 den fazla yemedi ben koca kutuyu yedim tatilden donunce Kontrole gittim megerse bende gebelik sekeri vermis , hamileligin son 2 ayi da geceleri kerebiccc diye aglayarak gecti neyse iste jubilemi mersinde yaptim
Ya teşekkür ederimtoparlarsın
tok karnına spor önermiyor bnm hocalarım ama aç karnına spor üstüne hafif yemek diyorlar siizn salondaki hocalar ne diyorSpor salonunda çalışıyorumHer gün yapıyorum o nedenle balım bugün de yapıcam ama 6dan önce mi yoksa yemek işi bittikten sonra mı yapsam bilemedim sence ne yapayım
Ay gerçekten mi çok özürrrr DilerimYok sorun yok. . Herkese yorum yapılmışda ben kendimi öksüz sandım
aman diyim canim.fazla yeme.cok tehlikeli.yakinda olmayislari da bi nebze iyi
Sorum değil kaptanım. Merak etme . Olur öyle aradaAy gerçekten mi çok özürrrr Dilerim
Arada kaçırmışım muhtemelen oysa ki çokta dikkat ediyorum
Tebrik ediyorumtekrar kusura bakma
Bölgesel incelme diye bir şey yok diye duymuştum hatta geçen sene diyetisyene gittiğim zamanlarda spor da yapıyordum iki hafta full bacak çalışmama rağmen en çok yağı sırttan vermiştim düşünKızlar size bir soru bölgesel hareket yapmadan bölgesel incelme olur mu ?
araştırmalarıma göre yapılan günlük tempolu yürüyüş de istediğimiz inceliği sağlıyormuş .
ben şimdi 1 ayım dolsun ondan sonra bölgesel hareketlere ağırlık vermek istiyorum şimdi canım hiç istemiyorum. Ne dersiniz ?
Evet kızlar mutlu olduk uçtuk kaçtık bugünkü menüye geldik
40.saatte laktozsuz sütle orucumu açtım-şekersizdi belirteyim
Sonra şu meyve ve kuruyemişten yapılan barlardan 1 tane +119kcalCİK
saat 16:30 gibi de 2 kaşık kabak sote 3 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık yoğurt
Bi de 50gr maraş sade
3 lt su şimdilik
Sabah spor -1008kcal ve ev temizliği
Bugün de bitti şükür
Onlar da şimdi aynısını dedi bende karnitin içip başladım balım kardiyoya aç karnına. Orucum bitiyor 11 dk sonra. Eve geçince de yemeye başlıcam :)tok karnına spor önermiyor bnm hocalarım ama aç karnına spor üstüne hafif yemek diyorlar siizn salondaki hocalar ne diyor
Bugünkü kalorin kaçtı balımEvet kızlar mutlu olduk uçtuk kaçtık bugünkü menüye geldik
40.saatte laktozsuz sütle orucumu açtım-şekersizdi belirteyim
Sonra şu meyve ve kuruyemişten yapılan barlardan 1 tane +119kcalCİK
saat 16:30 gibi de 2 kaşık kabak sote 3 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık yoğurt
Bi de 50gr maraş sade
3 lt su şimdilik
Sabah spor -1008kcal ve ev temizliği
Bugün de bitti şükür
Anladım canım zaten alT tarafı yapınca üst gidiyor üst tarafı yapınca alt gidiyor yani yaptığın bölgede kıpırdama yokBölgesel incelme diye bir şey yok diye duymuştum hatta geçen sene diyetisyene gittiğim zamanlarda spor da yapıyordum iki hafta full bacak çalışmama rağmen en çok yağı sırttan vermiştim düşünyani daha önce de yazmıştım en problemli bölgemiz en yavaş incelen oluyor ben güya bacakları incelteyim dedim ama