Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Afiyet olsun canım gayet iyi
Özel olarak takip ettiğin biri var mi ağırlık antrenmanında yolda kendin mi çalışıyorsun
Ben de bi gaza gelirim belki

Kızlar size bir soru bölgesel hareket yapmadan bölgesel incelme olur mu ?
araştırmalarıma göre yapılan günlük tempolu yürüyüş de istediğimiz inceliği sağlıyormuş .
ben şimdi 1 ayım dolsun ondan sonra bölgesel hareketlere ağırlık vermek istiyorum şimdi canım hiç istemiyorum. Ne dersiniz ?

aman diyim canim.fazla yeme.cok tehlikeli.yakinda olmayislari da bi nebze iyi

Spor salonunda çalışıyorum Her gün yapıyorum o nedenle balım bugün de yapıcam ama 6dan önce mi yoksa yemek işi bittikten sonra mı yapsam bilemedim sence ne yapayım
tok karnına spor önermiyor bnm hocalarım ama aç karnına spor üstüne hafif yemek diyorlar siizn salondaki hocalar ne diyor

Bölgesel incelme diye bir şey yok diye duymuştum hatta geçen sene diyetisyene gittiğim zamanlarda spor da yapıyordum iki hafta full bacak çalışmama rağmen en çok yağı sırttan vermiştim düşün yani daha önce de yazmıştım en problemli bölgemiz en yavaş incelen oluyor ben güya bacakları incelteyim dedim ama

Evet kızlar mutlu olduk uçtuk kaçtık bugünkü menüye geldik
40.saatte laktozsuz sütle orucumu açtım-şekersizdi belirteyim
Sonra şu meyve ve kuruyemişten yapılan barlardan 1 tane +119kcalCİK
saat 16:30 gibi de 2 kaşık kabak sote 3 kaşık bulgur pilavı ve 3 kaşık yoğurt
Bi de 50gr maraş sade
3 lt su şimdilik
Sabah spor -1008kcal ve ev temizliği
Bugün de bitti şükür

1008 kalorilik ne sporu yapiyosun

merhaba,
bugünkü menüm

07:30 açılış 1 kayısı,1 ceviz ile ılık su
2 minik galete,peynir,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta,biber,salatalık,şekersiz çay

Ara : 1 elma,şekersiz türk kahvesi

13:30 kapanış öncesi 1 kayısı,1 ceviz,5 çiğ fındık,1 bardak ayran.

11.106 adım -339 Kcal 6,77 km

bugünü böyle kapattım hayırlısıyla

Benimde bugünkü menüm;
10:30 yeşil çay
13:00 2 ceviz, 2 yemek kaşığı labne peyniri, 8 zeytin, dereotu, maydanoz, domates salatalık, 1 dilim ekmek
14:00 şekersiz Türk kahvesi
15:30 activa meyveli
17:00 1 kase mercimek çorba, lorlu salata
3 litre su
saat 19:00- 21 arası yürüyüş

tok karnına spor önermiyor bnm hocalarım ama aç karnına spor üstüne hafif yemek diyorlar siizn salondaki hocalar ne diyor
Onlar da şimdi aynısını dedi bende karnitin içip başladım balım kardiyoya aç karnına. Orucum bitiyor 11 dk sonra. Eve geçince de yemeye başlıcam :)

Bugünkü kalorin kaçtı balım

Anladım canım zaten alT tarafı yapınca üst gidiyor üst tarafı yapınca alt gidiyor yani yaptığın bölgede kıpırdama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…