Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

-400 Iyi tabiki şikayetçi değilim ama dün sabah 75.9 çıkmıştım...Bu.sabah 76.6 çıktım.. ama sebebini tahmin ediyorum. Dün doğru.düzgün su içmedim. Ondan oldu muhtemelen.. bugün telafi edecem ama..

süper canım
süt ve süt ürünü et -tavuk-balıkla aynı öğünde yeme
tavuk balık etin yanına bol yeşillik ekle

diyetisyenin dedikleri canım seninde aklında olsun

süper canım
süt ve süt ürünü et -tavuk-balıkla aynı öğünde yeme
tavuk balık etin yanına bol yeşillik ekle

diyetisyenin dedikleri canım seninde aklında olsun
4 saat içinde yiyoruz ya o zaman 6'da bir grubu 9 gibi de 2. grubu yiyeyim dediğin gibi yapayım. 10'a kadar vaktim var ama 9 gibi bırakıyorum zaten gece de geç yatıyorum yakıyor vücut. Dün de 6da başladım 9 gibi bitirdim 400 gram vermişim dünden bugüne :)

Iste bizde tatilde parayi tantuniye yatiriyoruz almanyada bizde evde yapiyoruz ama o mersindekinin tadini tutmuyo . Ben hamileyken tatile geldigimde kerebic yemistim. Normalde evdekiler 2 den fazla yemedi ben koca kutuyu yedim tatilden donunce Kontrole gittim megerse bende gebelik sekeri vermis , hamileligin son 2 ayi da geceleri kerebiccc diye aglayarak gecti neyse iste jubilemi mersinde yaptim

Afiyet olsun gayet güzel karpuzda kontrollü olalım
Birde rica etsem eğer spor vs de varsa hepsini tek seferde toplu atar mısın?
Takipinizdeyim kızlar başlıcam diyete inşallah
Bekleriz her zaman

süperr bence inşallah pazrtesiye harika bir sonuç olur spor yapıyor musun canım

merhaba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza
geçen pazartesiden beri yapıyorum 16-8 saatlik olanını
başladığımda kilom 63 dü
bu sabah tartıldım 61 kiloyum
tam 1 hafta oldu
Merhaba hoşgeldin
Gayet güzel gitmiş bir haftada tebrikler
Tabi ki ilk sayfa ilk postu okumanızı rica edeceğim orada kurallar ve detaylar var
Her gün menü paylaşımı ve her pazartesi 14 e kadar kilo paylaşımı istiyoruz
İlk hafta deneme süreniz onun sonunda listeye katılım durumuna göre ilave ediyorum
Spor salonunda çalışıyorum Her gün yapıyorum o nedenle balım bugün de yapıcam ama 6dan önce mi yoksa yemek işi bittikten sonra mı yapsam bilemedim sence ne yapayım
Selam
En etkili spor aç karnına yapılan ve orucu açmaya yakın saatlerdekidir, direkt yağ yakma fazından faydalanırsın
Bundan sonraki günler için bir not olsun eğer imkan varsa

O zaman mesai bitimi spora geçip oradan da artık sürünerek eve geçeceğim. Doğru diyorsunuz en etkilisini uygulamak lazım :)

Herkesi tebrik ederim kızlar hepimiz .
kaptanım benim bildirimimi gördün demi

İyi aksamlar

Sabah
1 kapya biber 1 dolmalık yeşil biber
2 Haslanmıs yumurta
200gr mercimek ekmeği
Ara
3 minik nektari
Hindistan cevizi yağı ile yapılmış Sade kahve
Aksam
Bir domates, 100 gr ton balık
40 dk ağrlk antremanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…