Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

blondeaddict canım ya bayramda tartı yok kime başka tartıda tartılmak sağlıklı olmuyor pek bayram sebebiyle ben çarşamba versem o haftaya özel olmaz mı

Kızlar listeleri birazdan açıklayacağım da bayram ve tartı konusunu şöyle düşündüm önümüzdeki hafta sadece tartılma imkanı olanlar bildirsin, ben evdeyim bildirenlerle kilo güncellemelerini yapacağım. Ama bayram sebebi ile tartılamayacaklar olursa bir hafta izinli olsun onlar bana haftaya pazartesi bildirsin (10 Ağustos) ne dersiniz?

Bu izni lütfen baklava böreklere evet izni olarak değerlendirmeyelim.

Blondeaddict canım senin dediğin gibi hafta sonu normal kahvaltı ara öğün akşam yemeği yapmıştım vücut şaşırtmak için ama vücut beni şaşırttı artık bilemiyorum ne yapmam lazım bugün normal orucum sabah sporumu yaptım akşam 21 de orucumu açacağım inşallah benden bu kadar haftaya bayram eksi hiç düşünmüyorum artı olmazsa sevinirim

Bende oruçtayım şuan akşam 6da açıcam şu saatte kadar 1.5 lt su içtim birazdan beyaz çay demlicem açlık başa bela
kaçıncı saatin canım,
açlıkla aram iyide agzımın tadı olmuyor siğara içtiğim için bide ağız kokusu çok kötü ya

yine yazarım çarşamba, haftaya 2.sini bir pazartesi güncelleme yaparız listeden

Ben bugun kahvaltidan yarim saat once maydonoz Nane limon suyu toz zencefil zerdecal cektim robotta ustune 1 Maden suyu ekledim ictim . Sonra kahvalti aksamda yogurtlu kabak yiycem .bu haftayi boyle gecircem . Bakalim .

Ben bugun kahvaltidan yarim saat once maydonoz Nane limon suyu toz zencefil zerdecal cektim robotta ustune 1 Maden suyu ekledim ictim . Sonra kahvalti aksamda yogurtlu kabak yiycem .bu haftayi boyle gecircem . Bakalim .
Canım ben yarın bu sıvı diyetine başlayacağım sanada uyarsa birlikte yapalım ne dersin

yeşil çay ve form çayı içtim hergün ondan olmadı yoksa oluyor
kaçıncı saatin canım,
açlıkla aram iyide agzımın tadı olmuyor siğara içtiğim için bide ağız kokusu çok kötü ya
18. saate geliyorum şuan tele uygulama yükledim oradan kontrol ediyorum 3 saat sonra açıcam bende protein ağırlıklı besleniyorum bugün kefir yoğurt peynir domates yulaf kepeği vs yiyeceğim kalorisinin hesabını yaparaktan. :)

Yeşil çayım bitti beyaz çay tüketiyorum ama bugün alayım bir form çayı bende yoksa kesin kabız olucam yine.

27.07.2020 TARTI SONUÇLARI

Listede toplam 38 kişiyiz.

Bu hafta gelen bildirim sayımız : 24

BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO : 34.9

Hepinizi gerçekten tebrik ederim. Harika bir ekip olduk hedefimiz 30 u geçmekti bu hafta ciddi ciddi hedefi aştık çok çok mutluyum . İyi ki bu yolu beraber yürüyoruz.

Hepimiz çok emek ediyoruz aman kontrolümüzü kaybetmeyelim, önümüz bayram ve ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil. Hayır diyebileceğiniz yerde ne olur hayır deyin. İyi bir tempodayız, devam edelim .

Bu hafta içi de konuya girmeyen, 2 haftadır bildirim yapmayan vs. arkadaşlarımı üzülerek listeden çıkartacağım.
Listede bilgilerinizle ilgili eksik veya yanlış varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz.

kuru kayısı varsa onunlada destekleyebilirsin canım,
et,tavuk,balık bunları ihmal etme süt ve süt grubu günde 3 bardak diyordu bnm diyetisyen

j
toplam rakam cok guzel
umarim haftayada ayni şekilde devam ederiz...
ben kendi adima ilk defa diyetisyen yardimi almadan 1 ayda bole guzel bi sonuc aldim hepinize tskler iyi ki karşıma çıkmışsınız

hepimizeeeee harika inşalah herkes hedefini görür harika bir hafta olmuş haftaya bayram sonraki hafta 40 mı diyoruzzzz

selam kızlar
geçen hafta 81.700
bugün 81
_700
Canım tam listelerde iken yakaladım ekledim son dakika tebrikler
Hay Allah ya
Spor türünü değiştirme şansın var mı ? Bilemedim ki
yine yazarım çarşamba, haftaya 2.sini bir pazartesi güncelleme yaparız listeden
Tamamdır hiç sorun yok
j

toplam rakam cok guzel
umarim haftayada ayni şekilde devam ederiz...
ben kendi adima ilk defa diyetisyen yardimi almadan 1 ayda bole guzel bi sonuc aldim hepinize tskler iyi ki karşıma çıkmışsınız
Sende canım iyi ki varsın
Hep beraber yapıyoruz muhteşem ay acayip mutluyum

Umarim birlikte başarırız bu hafta deneme haftam o halde bugün yediklerimi hemen yazıyım 12 ve 20 arasında yicem

Öğlen omlet ve karpuz yedim
Şimdi leblebi ve kefir
Aksam biber dolması ve cacık

Ayyy cok sevdim bu Diyetiiii benn

kuru kayısı varsa onunlada destekleyebilirsin canım,
et,tavuk,balık bunları ihmal etme süt ve süt grubu günde 3 bardak diyordu bnm diyetisyen
Meyveyi kestim bu sıra tazesini de kurusunu da şeker almamaya çalışıyorum biraz. Sürekli açlık hissi yaşatıyor bana şeker. :/

Süt grubundan kefir yoğurt bayılırım her gün tüketiyorum nerdeyse litre litre kefir almışlığım var eve yani Bugünde yine peynir yoğurt kefir vs tüketicem hepsini ton balığımda var oh mis akşam olsa da yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…