Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bu hafta beni anlatan görsel tam olarak 😅😅

Eklentiler

• EC82CB19-07C9-4DFD-8054-85ED6F18D775.jpeg
    EC82CB19-07C9-4DFD-8054-85ED6F18D775.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar geldim geldim binamızda Elektrik kesintisi oldu şarj da bitmişti telefonda ay sinir oldum merak ettim sizi, az evvel bitti neyse yaptılar, bilgisayar basına birazdan oturacağım
Çok iyi görünüyor okuduğum kadarı ile 1 saate tekrar aranızda olurum sonuçlarla 🙏🤩

Canım teşekkür 🥰 bende seni tebrik ederim süper 🤩👏 az kaldı 7 lere azzzz 🏃‍♀️

süper süper 👏🤩 tebrik ederim

Ay harika 👏🤩 tebrik ederim canım

Canım bu hafta dikkat edince tıkır tıkır gider hiç moral bozma 🥰🙏

Canım tebrikler eksi eksidir 👏🤩

Tebrikler canım süper 👏🤩

-400 iyidir canım tebrikler 👏🤩

Canım hoşgeldin ve geçmiş olsun öncelikle 💐
İlk sayfa ilk postu okursan bir hafta katılımı takip edip devamlılık sağlayan arkadaşları ekliyorum listeye
İnşallah beraberce başarırız 🥰

Hoşgeldin canım
Bilgiler için teşekkürler bir hafta katılım durumunu takip edip ona göre listeye ekliyorum
Umarım beraberce başarırız 💐

Gayet iyi gayet iyi 👏🤩 adım adım ilerliyorsun tebrikler

Canım biraz sistem değişikliği konuşmuştuk fite hatırlıyorum yapabildin mi bir şeyler ? 🥰

Canım birde su ve spor ilave etsen? 🥰

🥰Ayyy geldim geldim bende sinir oldum zaten sabahtan beri 😩

Süper tebrikler 👏🤩

Tebrikler canım 👏🤩
Bozmamıştın ilave gelmez diye umuyorum

Aynen canım haftalık bir dalgalanmadır muhtemelen
Pes etmiyoruz ödül bizim olacak 👏🥰
-400 Iyi tabiki şikayetçi değilim ama dün sabah 75.9 çıkmıştım...Bu.sabah 76.6 çıktım.. ama sebebini tahmin ediyorum. Dün doğru.düzgün su içmedim. Ondan oldu muhtemelen..🤔 bugün telafi edecem ama..😉

Meyveyi kestim bu sıra tazesini de kurusunu da şeker almamaya çalışıyorum biraz. Sürekli açlık hissi yaşatıyor bana şeker. :/

Süt grubundan kefir yoğurt bayılırım her gün tüketiyorum nerdeyse litre litre kefir almışlığım var eve yani :KK70: Bugünde yine peynir yoğurt kefir vs tüketicem hepsini ton balığımda var oh mis akşam olsa da yesem :dondurma::dondurma::kk77:
süper canım
süt ve süt ürünü et -tavuk-balıkla aynı öğünde yeme
tavuk balık etin yanına bol yeşillik ekle

diyetisyenin dedikleri canım seninde aklında olsun

süper canım
süt ve süt ürünü et -tavuk-balıkla aynı öğünde yeme
tavuk balık etin yanına bol yeşillik ekle

diyetisyenin dedikleri canım seninde aklında olsun
4 saat içinde yiyoruz ya o zaman 6'da bir grubu 9 gibi de 2. grubu yiyeyim dediğin gibi yapayım. 10'a kadar vaktim var ama 9 gibi bırakıyorum zaten gece de geç yatıyorum yakıyor vücut. Dün de 6da başladım 9 gibi bitirdim 400 gram vermişim dünden bugüne :)

ay pardon yanlis hesaplamisim.masallah güzel vermissin.

ay evet.biz daha çıtır olacaktik dimi.tamam tamam yimem.ah bi 65 olsam.gaza gelip 60 kilo olurum.o kadar cok istiyorum ki yıllar varki zayif olmadim.nasil bi his unuttum bile😪

yaaaa.bende mersinliyim.cezeryeye bayilirim.özellikle fındıklı.

ben de mersinliyim canim.kerebiç en sevdiğim tatlidir.cocukluğum aklima gelir hep.
tantuniyi evdr yapiyoruz genellikle.disaridaki doyurmuyor.hemde cok pahali. bizim gibi hominigırtlaklar 4 ten aşağı doymaz😢

Iste bizde tatilde parayi tantuniye yatiriyoruz 😂😂 almanyada bizde evde yapiyoruz ama o mersindekinin tadini tutmuyo . Ben hamileyken tatile geldigimde kerebic yemistim. Normalde evdekiler 2 den fazla yemedi ben koca kutuyu yedim 😂 tatilden donunce Kontrole gittim megerse bende gebelik sekeri vermis , hamileligin son 2 ayi da geceleri kerebiccc diye aglayarak gecti neyse iste jubilemi mersinde yaptim 😂😂😂😂

Umarim birlikte başarırız 💪 bu hafta deneme haftam o halde bugün yediklerimi hemen yazıyım 12 ve 20 arasında yicem

Öğlen omlet ve karpuz yedim
Şimdi leblebi ve kefir
Aksam biber dolması ve cacık

Ayyy cok sevdim bu Diyetiiii benn
Afiyet olsun gayet güzel karpuzda kontrollü olalım 🥰
Birde rica etsem eğer spor vs de varsa hepsini tek seferde toplu atar mısın?
Takipinizdeyim kızlar başlıcam diyete inşallah
Bekleriz her zaman 🥰

4 saat içinde yiyoruz ya o zaman 6'da bir grubu 9 gibi de 2. grubu yiyeyim dediğin gibi yapayım. 10'a kadar vaktim var ama 9 gibi bırakıyorum zaten gece de geç yatıyorum yakıyor vücut. Dün de 6da başladım 9 gibi bitirdim 400 gram vermişim dünden bugüne :)
süperr bence inşallah pazrtesiye harika bir sonuç olur spor yapıyor musun canım

merhaba kızlar bende katılabilirmiyim aranıza:KK200:
geçen pazartesiden beri yapıyorum 16-8 saatlik olanını
başladığımda kilom 63 dü
bu sabah tartıldım 61 kiloyum
tam 1 hafta oldu
Merhaba hoşgeldin 🥰
Gayet güzel gitmiş bir haftada tebrikler 👏
Tabi ki ilk sayfa ilk postu okumanızı rica edeceğim orada kurallar ve detaylar var
Her gün menü paylaşımı ve her pazartesi 14 e kadar kilo paylaşımı istiyoruz
İlk hafta deneme süreniz onun sonunda listeye katılım durumuna göre ilave ediyorum 🥰
Spor salonunda çalışıyorum :KK70: Her gün yapıyorum o nedenle balım bugün de yapıcam ama 6dan önce mi yoksa yemek işi bittikten sonra mı yapsam bilemedim sence ne yapayım
Selam 🥰
En etkili spor aç karnına yapılan ve orucu açmaya yakın saatlerdekidir, direkt yağ yakma fazından faydalanırsın
Bundan sonraki günler için bir not olsun eğer imkan varsa 😉

Merhaba hoşgeldin 🥰
Gayet güzel gitmiş bir haftada tebrikler 👏
Tabi ki ilk sayfa ilk postu okumanızı rica edeceğim orada kurallar ve detaylar var
Her gün menü paylaşımı ve her pazartesi 14 e kadar kilo paylaşımı istiyoruz
İlk hafta deneme süreniz onun sonunda listeye katılım durumuna göre ilave ediyorum 🥰

Selam 🥰
En etkili spor aç karnına yapılan ve orucu açmaya yakın saatlerdekidir, direkt yağ yakma fazından faydalanırsın
Bundan sonraki günler için bir not olsun eğer imkan varsa 😉
O zaman mesai bitimi spora geçip oradan da artık sürünerek eve geçeceğim. :KK70: Doğru diyorsunuz en etkilisini uygulamak lazım :)

27.07.2020 TARTI SONUÇLARI

Listede toplam 38 kişiyiz.

Bu hafta gelen bildirim sayımız : 24

BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO : 34.9 :KK71: :halay::nazar:

Hepinizi gerçekten tebrik ederim. Harika bir ekip olduk hedefimiz 30 u geçmekti bu hafta ciddi ciddi hedefi aştık çok çok mutluyum . İyi ki bu yolu beraber yürüyoruz. :KK68::KK19:

Hepimiz çok emek ediyoruz aman kontrolümüzü kaybetmeyelim, önümüz bayram ve ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil. Hayır diyebileceğiniz yerde ne olur hayır deyin. İyi bir tempodayız, devam edelim .:KK50:

Bu hafta içi de konuya girmeyen, 2 haftadır bildirim yapmayan vs. arkadaşlarımı üzülerek listeden çıkartacağım.
Listede bilgilerinizle ilgili eksik veya yanlış varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz.
Herkesi tebrik ederim kızlar hepimiz .
kaptanım benim bildirimimi gördün demi

İyi aksamlar 😊

Sabah
1 kapya biber 1 dolmalık yeşil biber
2 Haslanmıs yumurta
200gr mercimek ekmeği
Ara
3 minik nektari
Hindistan cevizi yağı ile yapılmış Sade kahve
Aksam
Bir domates, 100 gr ton balık