- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.801
Bende 2 gündür 20/4 yapıyorum bugün 3. günüm.20/4 ve sporun faydası oldu birgünde 40 saatlik yaptım ilk haftaya çogu ve ödemdir ama olsun
Cnm 1kg 400 grama yakın vermişim kızcok geçmis olsun.Rabbim bi daha yaşatmasın.
sen kendine güveniyorsan abur cubur yemem diyorsan zaten is bitmistir.daha kolay olur hersey.biz genellikle iste bundan kilo aliyoruz.
hadi bakalim.hosgeldin aramiza.bu zorlu yolda başarılar
tebrikler.800 gr gitmis.düsük kilolarda gayet iyi bi rakam.
iyi o zaman.
bende bayram cikolatasi cezeryr filan aldim ama sakladim.ins cıkarip yemem.
valla ben bayramda salarim gibime geliyor.hic güvenmiyorum kendime.
hele bide et sözkonusu olunca yirim de yirim.
bayramdan sonra beni bu gruptan kovarlar
masallah.bence bugün 2 kilo gitmistir.tebrikler canim.hafi bi gayret et de 89 lara in.sonra hersey çok güzel olucak çok
cok geçmis olsun.Rabbim bi daha yaşatmasın.
sen kendine güveniyorsan abur cubur yemem diyorsan zaten is bitmistir.daha kolay olur hersey.biz genellikle iste bundan kilo aliyoruz.
hadi bakalim.hosgeldin aramiza.bu zorlu yolda başarılar
tebrikler.800 gr gitmis.düsük kilolarda gayet iyi bi rakam.
iyi o zaman.
bende bayram cikolatasi cezeryr filan aldim ama sakladim.ins cıkarip yemem.
valla ben bayramda salarim gibime geliyor.hic güvenmiyorum kendime.
hele bide et sözkonusu olunca yirim de yirim.
bayramdan sonra beni bu gruptan kovarlar
masallah.bence bugün 2 kilo gitmistir.tebrikler canim.hafi bi gayret et de 89 lara in.sonra hersey çok güzel olucak çok
evet canım geçen pazartesi başladım ilk hafta oldugu için hızlı gitti1 haftada mı verdiniz
Bir Tarsuslu olarak ben bile cezeryeye hayır diyorsam yemeyin hatunlarYeme verdigin kilolari dusun bizi dusun 30 Kilo hedefimizi dusun rekorlara kostugumuzu dusunet ye ama ekmeksiz pilavsiz makarnasiz salatayla beraber . Cikolata tatli cezerye cısssss yemeeee
tebrikler canım 1,4 harikaKızlar 59.2 kg
Başlangıç 63.0 kg
Gecen Hafta 60.6 kg
Güncel kilo 59.2 kg
yok canım bnede sıkıntı olmadı en çok enerjiye ihtiyaç hisettiğim saatlere göre ayarladım o 4 saati aralarda bol su-filtre kahve-yeşil çay ve soda içtimBende 2 gündür 20/4 yapıyorum bugün 3. günüm.
Dün sabah 56.5 idim bu sabah 56.1 olmuşum 1 günde 400 gitmiş. Bugün de devam ediyorum en az 1 hafta uygulayıp duruma bakacağım.
Çok halsizlik yaşadın mı sen nasıl geçti canım
Saf protein çok güzel kilo verdirir. Kabızlık problemi oldu mu peki?yok canım bnede sıkıntı olmadı en çok enerjiye ihtiyaç hisettiğim saatlere göre ayarladım o 4 saati aralarda bol su-filtre kahve-yeşil çay ve soda içtim
bide sadece saf protein yedim başka bişi yemedim
Görecez cnm ben inanıyorum basaracaz birliktetebrikler canım 1,4 harika
bende 50 li kiloalrı görmek istiyorummmmmmmmm
Canım bu detoks gününü birlikte yapalım birbirimize destek ve motive oluruz 100 gr da olsa eksi gördüğüme seviniyorum ama insan 1 kilo verdim 1 haftada demeyi de istiyor ☺
Bir Tarsuslu olarak ben bile cezeryeye hayır diyorsam yemeyin hatunlar
inşallah canım ya inşallah o zamn benden sana yeşil çayyyyGörecez cnm ben inanıyorum basaracaz birlikte
kaptanim tebrikler.çok güzel vermişsin.izindeyim.ins bana da nasip olur 7 li rakamları görmek.
Canım teşekkürslmlar.
gecen hafta 86.7
bugün 84.8
fark 1900 gr.
süper süperGünaydın kızlarrrr
40. saatimdeyim birazdan bir muz yiyerek açıcam orucumu sonra da spor yapıcam inş
Geçen hafta :83,1
Bu hafta:80,9
Fark:-2,2
Çookk mutluyum haftaya inş 7 li sayıları görmeyi umut ediyorum
Bravo hepimize
#birliktedahagüçlüyüz
Ay harikaGunaydinlar herkese ,
A aazra helal olsun 6 Kilo 1 haftada
Gecen hafta 83
Bu hafta 81.7
Belim olmus 83.5 alt karindan da 2.5 cm incelmis ohhh misbu hafta 2 gun biraz cozutunca sadece 1.3 Kilo gitti ve bugun tam 1 ay oldu , 1 ayin sonunda 87.7 den 81.7 ye dustum 6 Kilo toplamda . Koydugum hedefe ulasamadim gecen hafta takildigim icin ama bu hafta canavar gibin basliyorum
Canım bu hafta dikkat edince tıkır tıkır gider hiç moral bozmaGünaydın arkadaşlar
Kilom artıdayım yazmayayım bu hafta stresli hafta idi bayramdan sonra dikkak edebilcem inşallah bu sıralar çok zor kilo veren azimli hatunları kutluyorum tebrikler
Canım tebrikler eksi eksidirVayy coşmuşsunuz bu haftabeni toplam verilen kiloya katmayın bile
Geçen hafta 56
Bu hafta 55.8
Fark 0.2
Ancak henüz sanirim yolculuk dolayisiyla regl olamadigimdan ödem var bence. Bu yüzden sıkıntı etmiyorum
Tebrikler canım süper
-400 iyidir canım tebriklerHerkese günaydın.. dün sabah ta tartılmıştım. Dün sabaha göre +700.gr fazla çıktım neden anlamadım.
Geçen hafta : 77 kg
Bu hafta : 76.6 kg
Fark :400 gr
Bunada şükür
Kilo verenleri tebrik ediyorum beni de gaza getirdiniz 16/8 başlıyorum bende bugün. 6 Ay önce doğum yaptim 95 kiloyum. 25 kilo fazlam var Bana umut oldu cok güzel kilolar vermişsiniz darısı bana inşallah kadın isterse yapar diyorum ve herkese bol eksiler diliyorum
Canım hoşgeldin ve geçmiş olsun öncelikleÇok teşekkür ederim. Saglik herşeyden daha önemli kesinlikle kimseye yasatmasin Rabbim. Sağlıklıyken kıymetini anlayamıyoruz maalesef. Tükürük bezimde tümör vardi alındı tekrar etme ihtimalini kaldırmak için radyoterapi görüyorum. Dediğim gibi zaten iştahım yok hamur kizartma tatli abur cubur vs. Zaten yemiyorum artik tam tersi bunu sağlığım icin yapcam şuanda. Bana güç verecek herşeyi yicem yeme aralığında gün aşırı olarak başlarım zorlarsa tabiki devam edemem
Hoşgeldin canımOkudum canım bilgilerimi hemen veriyorum. Pazartesi günü de kilo bildiricez sanırım. :)
Güncel kilo: 56.1
Hedef kilo: 52.0
Boy: 167
20/4 IF yapıyorum işim dolayısı ile akşam 5-6 gibi yemeye başlayıp 9-10 gibi bitiriyorum. Gündüz öğlen 2-3e kadar yattığım için beslenme şeklim böyle oluyor. Aktif olarak spor da yapıyorum herkese başarılar. :)
Gayet iyi gayet iyiSelam kızlar dedıgım gibi bir sıskınlık soz konusu bende ve tartıya yansıdı tam manasıyla kabızım diyemem ama hafif var vucut olculerım de ciddi azalma var ama tartı bu hafta sadece 300 gr diyor tam 77 geldim hasımato hıpotıroıd oldugu ıcın bu dalgalanmalar oluyor ne yazıkkı ama olsun 82 den 77 ye 35 gunde
Canım biraz sistem değişikliği konuşmuştuk fite hatırlıyorum yapabildin mi bir şeyler ?Günaydın kızlar geçen hafta 71.4 bu haftaEki Görüntüle 2668261 vucüdum beni yine şaşırttı ben artık pes diyorum yaaa hayret bişey sadece koskocaman bir 100 gramcık gitmiş
Canım birde su ve spor ilave etsen?İyi haftalar dilerim hanımlar...
62.5 kg. Sabit kalıyorum ben hep. Bayram sonrası biraz form çayı kullanacağım. Belki etkiler.
blondeaddict hocam nerdesin ya sensiz olmuyor
Süper tebriklerKızlar 59.2 kg
Başlangıç 63.0 kg
Gecen Hafta 60.6 kg
Güncel kilo 59.2 kg
Tebrikler canımMerhaba hanimlar,
Şuan evimde değilim o yüzden tartilamadim o yüzden 2 gün önceki tartı sonucunu soyluycem. Eğer iki günde bir değişiklik olmadıysa, bu hafta 1 kilo 600 gram vererek 94 kiloya düşmüşüm
Aynen canım haftalık bir dalgalanmadır muhtemelenMerhaba hanımlar
Bu hafta kilo veremedim tam tersi almış görünüyorum 200 gram kadar
Hiç kaçamak yapmadım neden böyle oldu anlamadım ama moralim hala cok yüksek son gaz devam hedefim 2021 58 kiloda girmek böyle küçük şeyler beni yolumdan vazgeciremwz
Teşekkürler cnm afiyet olsuninşallah canım ya inşallah o zamn benden sana yeşil çayyyy
ay pardon yanlis hesaplamisim.masallah güzel vermissin.Cnm 1kg 400 grama yakın vermişim kız
ay evet.biz daha çıtır olacaktik dimi.tamam tamam yimem.ah bi 65 olsam.gaza gelip 60 kilo olurum.o kadar cok istiyorum ki yıllar varki zayif olmadim.nasil bi his unuttum bileYeme verdigin kilolari dusun bizi dusun 30 Kilo hedefimizi dusun rekorlara kostugumuzu dusunet ye ama ekmeksiz pilavsiz makarnasiz salatayla beraber . Cikolata tatli cezerye cısssss yemeeee
yaaaa.bende mersinliyim.cezeryeye bayilirim.özellikle fındıklı.Bir Tarsuslu olarak ben bile cezeryeye hayır diyorsam yemeyin hatunlar
ben de mersinliyim canim.kerebiç en sevdiğim tatlidir.cocukluğum aklima gelir hep.Cezerye beni cok mest etmiyo ama tantuni yerim diyette oluyum almayim her türlü yerim . Esim mersinli . Tatile geldigimizde gunluk en az 3 tane cift 2 tane tek lavas yiyodumbirde kerebic . Hamileyken aserdim ama almanya da nerde bulcam kerebici bulamadim yiyemedim hala aklimda bak gene aklima geldi bi kotu oldum
Bende oruçtayım şuan akşam 6da açıcam şu saatte kadar 1.5 lt su içtim birazdan beyaz çay demlicem açlık başa belaakşam 20:00 dan beri orucum (18 saatim )
1 filtre kahve
1 yeşil çay
2 lt su içtim bu saate kadar
bakalım kaç saat dayacagım....
bayrama son 4 günnn kaldıııı ne versem kar mide iyice küçülsün ki bayramda yiyemeyim bişi
Ayy kerebiç demeeeeCezerye beni cok mest etmiyo ama tantuni yerim diyette oluyum almayim her türlü yerim . Esim mersinli . Tatile geldigimizde gunluk en az 3 tane cift 2 tane tek lavas yiyodumbirde kerebic . Hamileyken aserdim ama almanya da nerde bulcam kerebici bulamadim yiyemedim hala aklimda bak gene aklima geldi bi kotu oldum