Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

20/4 ve sporun faydası oldu birgünde 40 saatlik yaptım ilk haftaya çogu ve ödemdir ama olsun
Bende 2 gündür 20/4 yapıyorum bugün 3. günüm.

Dün sabah 56.5 idim bu sabah 56.1 olmuşum 1 günde 400 gitmiş. Bugün de devam ediyorum en az 1 hafta uygulayıp duruma bakacağım.

Çok halsizlik yaşadın mı sen nasıl geçti canım

Cnm 1kg 400 grama yakın vermişim kız

Yeme verdigin kilolari dusun bizi dusun 30 Kilo hedefimizi dusun rekorlara kostugumuzu dusun et ye ama ekmeksiz pilavsiz makarnasiz salatayla beraber . Cikolata tatli cezerye cısssss yemeeee

1 haftada mı verdiniz
evet canım geçen pazartesi başladım ilk hafta oldugu için hızlı gitti
20/4 yapıyorum protein agırlıklı besleniyorum bide spora gidiyorum bide perşembe günü 40 saatlik açlık yaptım faydasını gördüm yol uzun ama güzel başlangıç oldu bnm için hiç kaçamak yapmadım

yok canım bnede sıkıntı olmadı en çok enerjiye ihtiyaç hisettiğim saatlere göre ayarladım o 4 saati aralarda bol su-filtre kahve-yeşil çay ve soda içtim
bide sadece saf protein yedim başka bişi yemedim

yok canım bnede sıkıntı olmadı en çok enerjiye ihtiyaç hisettiğim saatlere göre ayarladım o 4 saati aralarda bol su-filtre kahve-yeşil çay ve soda içtim
bide sadece saf protein yedim başka bişi yemedim
Saf protein çok güzel kilo verdirir. Kabızlık problemi oldu mu peki?

Canım bu detoks gününü birlikte yapalım birbirimize destek ve motive oluruz 100 gr da olsa eksi gördüğüme seviniyorum ama insan 1 kilo verdim 1 haftada demeyi de istiyor ☺

Ben bugun kahvaltidan yarim saat once maydonoz Nane limon suyu toz zencefil zerdecal cektim robotta ustune 1 Maden suyu ekledim ictim . Sonra kahvalti aksamda yogurtlu kabak yiycem .bu haftayi boyle gecircem . Bakalim .

Bir Tarsuslu olarak ben bile cezeryeye hayır diyorsam yemeyin hatunlar

Cezerye beni cok mest etmiyo ama tantuni yerim diyette oluyum almayim her türlü yerim . Esim mersinli . Tatile geldigimizde gunluk en az 3 tane cift 2 tane tek lavas yiyodum birde kerebic . Hamileyken aserdim ama almanya da nerde bulcam kerebici bulamadim yiyemedim hala aklimda bak gene aklima geldi bi kotu oldum

Kızlar geldim geldim binamızda Elektrik kesintisi oldu şarj da bitmişti telefonda ay sinir oldum merak ettim sizi, az evvel bitti neyse yaptılar, bilgisayar basına birazdan oturacağım
Çok iyi görünüyor okuduğum kadarı ile 1 saate tekrar aranızda olurum sonuçlarla
kaptanim tebrikler.çok güzel vermişsin.izindeyim.ins bana da nasip olur 7 li rakamları görmek.
slmlar.
gecen hafta 86.7
bugün 84.8
fark 1900 gr.
Canım teşekkür bende seni tebrik ederim süper az kaldı 7 lere azzzz
süper süper tebrik ederim

Ay harika tebrik ederim canım
Günaydın arkadaşlar
Kilom artıdayım yazmayayım bu hafta stresli hafta idi bayramdan sonra dikkak edebilcem inşallah bu sıralar çok zor kilo veren azimli hatunları kutluyorum tebrikler
Canım bu hafta dikkat edince tıkır tıkır gider hiç moral bozma
Vayy coşmuşsunuz bu hafta beni toplam verilen kiloya katmayın bile

Geçen hafta 56
Bu hafta 55.8
Fark 0.2

Ancak henüz sanirim yolculuk dolayisiyla regl olamadigimdan ödem var bence. Bu yüzden sıkıntı etmiyorum
Canım tebrikler eksi eksidir
Günaydın kızlar bugün ki kilom geçen haftaki kilom 85.4 tü
Eki Görüntüle 2668239
Tebrikler canım süper
Herkese günaydın.. dün sabah ta tartılmıştım. Dün sabaha göre +700.gr fazla çıktım neden anlamadım.
Geçen hafta : 77 kg
Bu hafta : 76.6 kg
Fark :400 gr
Bunada şükür
-400 iyidir canım tebrikler
Canım hoşgeldin ve geçmiş olsun öncelikle
İlk sayfa ilk postu okursan bir hafta katılımı takip edip devamlılık sağlayan arkadaşları ekliyorum listeye
İnşallah beraberce başarırız
Hoşgeldin canım
Bilgiler için teşekkürler bir hafta katılım durumunu takip edip ona göre listeye ekliyorum
Umarım beraberce başarırız
Gayet iyi gayet iyi adım adım ilerliyorsun tebrikler
Günaydın kızlar geçen hafta 71.4 bu haftaEki Görüntüle 2668261 vucüdum beni yine şaşırttı ben artık pes diyorum yaaa hayret bişey sadece koskocaman bir 100 gramcık gitmiş
Canım biraz sistem değişikliği konuşmuştuk fite hatırlıyorum yapabildin mi bir şeyler ?
İyi haftalar dilerim hanımlar...
62.5 kg. Sabit kalıyorum ben hep. Bayram sonrası biraz form çayı kullanacağım. Belki etkiler.
Canım birde su ve spor ilave etsen?
blondeaddict hocam nerdesin ya sensiz olmuyor
Ayyy geldim geldim bende sinir oldum zaten sabahtan beri
Kızlar 59.2 kg
Başlangıç 63.0 kg
Gecen Hafta 60.6 kg
Güncel kilo 59.2 kg
Süper tebrikler
Tebrikler canım
Bozmamıştın ilave gelmez diye umuyorum
Aynen canım haftalık bir dalgalanmadır muhtemelen
Pes etmiyoruz ödül bizim olacak

Cnm 1kg 400 grama yakın vermişim kız
ay pardon yanlis hesaplamisim.masallah güzel vermissin.
Yeme verdigin kilolari dusun bizi dusun 30 Kilo hedefimizi dusun rekorlara kostugumuzu dusun et ye ama ekmeksiz pilavsiz makarnasiz salatayla beraber . Cikolata tatli cezerye cısssss yemeeee
ay evet.biz daha çıtır olacaktik dimi.tamam tamam yimem.ah bi 65 olsam.gaza gelip 60 kilo olurum.o kadar cok istiyorum ki yıllar varki zayif olmadim.nasil bi his unuttum bile
Bir Tarsuslu olarak ben bile cezeryeye hayır diyorsam yemeyin hatunlar
yaaaa.bende mersinliyim.cezeryeye bayilirim.özellikle fındıklı.
ben de mersinliyim canim.kerebiç en sevdiğim tatlidir.cocukluğum aklima gelir hep.
tantuniyi evdr yapiyoruz genellikle.disaridaki doyurmuyor.hemde cok pahali. bizim gibi hominigırtlaklar 4 ten aşağı doymaz

Bende oruçtayım şuan akşam 6da açıcam şu saatte kadar 1.5 lt su içtim birazdan beyaz çay demlicem açlık başa bela

Ayy kerebiç demeeee o beni benden alır Allahtan istanbulda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…