- 23 Mart 2019
- 881
- 3.720
- 43
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.821
selam kızlar
geçen hafta 81.700
bugün 81
_700
geçen hafta 81.700
bugün 81
_700
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşil çay ve form çayı içtim hergün ondan olmadı yoksa oluyorSaf protein çok güzel kilo verdirir. Kabızlık problemi oldu mu peki?
blondeaddict canım ya bayramda tartı yok kime başka tartıda tartılmak sağlıklı olmuyor pek bayram sebebiyle ben çarşamba versem o haftaya özel olmaz mı
kaçıncı saatin canım,Bende oruçtayım şuan akşam 6da açıcam şu saatte kadar 1.5 lt su içtim birazdan beyaz çay demlicem açlık başa bela
yine yazarım çarşamba, haftaya 2.sini bir pazartesi güncelleme yaparız listedenKızlar listeleri birazdan açıklayacağım da bayram ve tartı konusunu şöyle düşündüm önümüzdeki hafta sadece tartılma imkanı olanlar bildirsin, ben evdeyim bildirenlerle kilo güncellemelerini yapacağım. Ama bayram sebebi ile tartılamayacaklar olursa bir hafta izinli olsun onlar bana haftaya pazartesi bildirsin (10 Ağustos) ne dersiniz?
Bu izni lütfen baklava böreklere evet izni olarak değerlendirmeyelim.
Ben bugun kahvaltidan yarim saat once maydonoz Nane limon suyu toz zencefil zerdecal cektim robotta ustune 1 Maden suyu ekledim ictim . Sonra kahvalti aksamda yogurtlu kabak yiycem .bu haftayi boyle gecircem . Bakalim .
Canım ben yarın bu sıvı diyetine başlayacağım sanada uyarsa birlikte yapalım ne dersinBen bugun kahvaltidan yarim saat once maydonoz Nane limon suyu toz zencefil zerdecal cektim robotta ustune 1 Maden suyu ekledim ictim . Sonra kahvalti aksamda yogurtlu kabak yiycem .bu haftayi boyle gecircem . Bakalim .
yeşil çay ve form çayı içtim hergün ondan olmadı yoksa oluyor
18. saate geliyorum şuan tele uygulama yükledim oradan kontrol ediyorum 3 saat sonra açıcam bende protein ağırlıklı besleniyorum bugün kefir yoğurt peynir domates yulaf kepeği vs yiyeceğim kalorisinin hesabını yaparaktan. :)kaçıncı saatin canım,
açlıkla aram iyide agzımın tadı olmuyor siğara içtiğim için bide ağız kokusu çok kötü ya
kaç gün yapılıyor hergün aynı mıEki Görüntüle 2668313
Canım ben yarın bu sıvı diyetine başlayacağım sanada uyarsa birlikte yapalım ne dersin
kuru kayısı varsa onunlada destekleyebilirsin canım,18. saate geliyorum şuan tele uygulama yükledim oradan kontrol ediyorum 3 saat sonra açıcam bende protein ağırlıklı besleniyorum bugün kefir yoğurt peynir domates yulaf kepeği vs yiyeceğim kalorisinin hesabını yaparaktan. :)
Yeşil çayım bitti beyaz çay tüketiyorum ama bugün alayım bir form çayı bende yoksa kesin kabız olucam yine.
toplam rakam cok guzel27.07.2020 TARTI SONUÇLARI
Listede toplam 38 kişiyiz.
Bu hafta gelen bildirim sayımız : 24
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO : 34.2
Hepinizi gerçekten tebrik ederim. Harika bir ekip olduk hedefimiz 30 u geçmekti bu hafta ciddi ciddi hedefi aştık çok çok mutluyum . İyi ki bu yolu beraber yürüyoruz.
Hepimiz çok emek ediyoruz aman kontrolümüzü kaybetmeyelim, önümüz bayram ve ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil. Hayır diyebileceğiniz yerde ne olur hayır deyin. İyi bir tempodayız, devam edelim .
Bu hafta içi de konuya girmeyen, 2 haftadır bildirim yapmayan vs. arkadaşlarımı üzülerek listeden çıkartacağım.
Listede bilgilerinizle ilgili eksik veya yanlış varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz.
27.07.2020 TARTI SONUÇLARI
Listede toplam 38 kişiyiz.
Bu hafta gelen bildirim sayımız : 24
BU HAFTA VERİLEN TOPLAM KİLO : 34.9
Hepinizi gerçekten tebrik ederim. Harika bir ekip olduk hedefimiz 30 u geçmekti bu hafta ciddi ciddi hedefi aştık çok çok mutluyum . İyi ki bu yolu beraber yürüyoruz.
Hepimiz çok emek ediyoruz aman kontrolümüzü kaybetmeyelim, önümüz bayram ve ikram edilen şeylerin hiç biri tadını bilmediğiniz şeyler değil. Hayır diyebileceğiniz yerde ne olur hayır deyin. İyi bir tempodayız, devam edelim .
Bu hafta içi de konuya girmeyen, 2 haftadır bildirim yapmayan vs. arkadaşlarımı üzülerek listeden çıkartacağım.
Listede bilgilerinizle ilgili eksik veya yanlış varsa bana özelden mesaj atabilirsiniz.
yesa canım sen ne kadardır yapıyorsun diyeti düşük kilolarda vermek daha zor biliyorum v etoplamda 9 kilo filan vermişsin merak ettimde
öyle olsada harikaaaa sonuç canım tebrik ederim darısııı bizeee 50 liii kilolarrr yazazacım günler gelsin biran önceeeBenim 2.5 3 ay olacak sanırım.canim
Tabii arada sapittigim haftalar oldu :)
Canım tam listelerde iken yakaladım ekledim son dakika tebriklerselam kızlar
geçen hafta 81.700
bugün 81
_700
Hay Allah yaBlondeaddict canım senin dediğin gibi hafta sonu normal kahvaltı ara öğün akşam yemeği yapmıştım vücut şaşırtmak için ama vücut beni şaşırttı artık bilemiyorum ne yapmam lazım bugün normal orucum sabah sporumu yaptım akşam 21 de orucumu açacağım inşallah benden bu kadar haftaya bayram eksi hiç düşünmüyorum artı olmazsa sevinirim
Tamamdır hiç sorun yokyine yazarım çarşamba, haftaya 2.sini bir pazartesi güncelleme yaparız listeden
Sende canım iyi ki varsınj
toplam rakam cok guzel
umarim haftayada ayni şekilde devam ederiz...
ben kendi adima ilk defa diyetisyen yardimi almadan 1 ayda bole guzel bi sonuc aldim hepinize tskler iyi ki karşıma çıkmışsınız
Umarim birlikte başarırız bu hafta deneme haftam o halde bugün yediklerimi hemen yazıyım 12 ve 20 arasında yicemKızlar geldim geldim binamızda Elektrik kesintisi oldu şarj da bitmişti telefonda ay sinir oldum merak ettim sizi, az evvel bitti neyse yaptılar, bilgisayar basına birazdan oturacağım
Çok iyi görünüyor okuduğum kadarı ile 1 saate tekrar aranızda olurum sonuçlarla
Canım teşekkür bende seni tebrik ederim süper az kaldı 7 lere azzzz
süper süper tebrik ederim
Ay harika tebrik ederim canım
Canım bu hafta dikkat edince tıkır tıkır gider hiç moral bozma
Canım tebrikler eksi eksidir
Tebrikler canım süper
-400 iyidir canım tebrikler
Canım hoşgeldin ve geçmiş olsun öncelikle
İlk sayfa ilk postu okursan bir hafta katılımı takip edip devamlılık sağlayan arkadaşları ekliyorum listeye
İnşallah beraberce başarırız
Hoşgeldin canım
Bilgiler için teşekkürler bir hafta katılım durumunu takip edip ona göre listeye ekliyorum
Umarım beraberce başarırız
Gayet iyi gayet iyi adım adım ilerliyorsun tebrikler
Canım biraz sistem değişikliği konuşmuştuk fite hatırlıyorum yapabildin mi bir şeyler ?
Canım birde su ve spor ilave etsen?
Ayyy geldim geldim bende sinir oldum zaten sabahtan beri
Süper tebrikler
Tebrikler canım
Bozmamıştın ilave gelmez diye umuyorum
Aynen canım haftalık bir dalgalanmadır muhtemelen
Pes etmiyoruz ödül bizim olacak
Meyveyi kestim bu sıra tazesini de kurusunu da şeker almamaya çalışıyorum biraz. Sürekli açlık hissi yaşatıyor bana şeker. :/kuru kayısı varsa onunlada destekleyebilirsin canım,
et,tavuk,balık bunları ihmal etme süt ve süt grubu günde 3 bardak diyordu bnm diyetisyen