Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Gel canım gel ne yaparsan yap gel

18 6
16 8
20 4

:)

Ilk mesajı oku yeter:)

Okudum canım bilgilerimi hemen veriyorum. Pazartesi günü de kilo bildiricez sanırım. :)

Güncel kilo: 56.1
Hedef kilo: 52.0
Boy: 167

20/4 IF yapıyorum işim dolayısı ile akşam 5-6 gibi yemeye başlayıp 9-10 gibi bitiriyorum. Gündüz öğlen 2-3e kadar yattığım için beslenme şeklim böyle oluyor. Aktif olarak spor da yapıyorum herkese başarılar. :)

Günaydın kızlar geçen hafta 71.4 bu haftaEki Görüntüle 2668261 vucüdum beni yine şaşırttı ben artık pes diyorum yaaa hayret bişey sadece koskocaman bir 100 gramcık gitmiş

Ideal Kilona yaklastikca normal bunlar bozma moralini. Ben bu hafta 2 gun detoks sulariyla yasamayi dusunuyorum vucut temizligi icin . Sende yapabilirsin . Arti cikmamissin bence bardagin dolu tarafindan bak

haftalik yada günlük tartilar seni üzmesin canim.bak be güzel totalde 5 kilo gitmis.normal olarak istenen de budur zaten.yola devamtebrikler
Ben turkiyede yasamiyorum burdada oyle cok akraba falan yok o yuzden bayramlar yiyecek konusunda extra olmuyo benim icin ama turkiyede olsam dunyalari yerdim ben kesin
nerde yasadigin onemli degil ki canim.kurban eti cikolatalar eve alinan tatli ikramliklar kilo aldiriyor.yoksa bizde bi yere gitmiyoruz.hele o kola fanta yok mu öluyorum
cok geçmis olsun.anladigim kadariyla sütü kestirmek zorunda kalmissin.umarim ciddi bi sorunun yoktur.
ama radyoterapi alirken dikkat etmeni sağlığina odaklanmani tavsiye ederim.kilo şuan önemli degil.bebegine ve vücut direncine odaklan.kilo verilir.sen istedikten sonra.
tartimiz her pazartesi.bildirim en gec 14 de.

Çok teşekkür ederim. Saglik herşeyden daha önemli kesinlikle kimseye yasatmasin Rabbim. Sağlıklıyken kıymetini anlayamıyoruz maalesef. Tükürük bezimde tümör vardi alındı tekrar etme ihtimalini kaldırmak için radyoterapi görüyorum. Dediğim gibi zaten iştahım yok hamur kizartma tatli abur cubur vs. Zaten yemiyorum artik tam tersi bunu sağlığım icin yapcam şuanda. Bana güç verecek herşeyi yicem yeme aralığında gün aşırı olarak başlarım zorlarsa tabiki devam edemem

cok gecmis olsun... Rabbim birdaha yasatmasin insallah

Bizim cevredekiler cok bayramlasan cinsler degil o yuzden ben almiyorum eve ekstra cikolata tatli falan bayram kutlamiyoruz yani bence bi avantaj bu bana

1.67 ye 56 manken gibi kızsın valla

Ama olsun gel yine de :)
Hoşgeldin aramıza

Aynen pazartesi 14.00 a kadar bildirim yapıyoruz:)

Ideal Kilona yaklastikca normal bunlar bozma moralini. Ben bu hafta 2 gun detoks sulariyla yasamayi dusunuyorum vucut temizligi icin . Sende yapabilirsin . Arti cikmamissin bence bardagin dolu tarafindan bak
Canım bu detoks gününü birlikte yapalım birbirimize destek ve motive oluruz 100 gr da olsa eksi gördüğüme seviniyorum ama insan 1 kilo verdim 1 haftada demeyi de istiyor ☺

cok geçmis olsun.Rabbim bi daha yaşatmasın.
sen kendine güveniyorsan abur cubur yemem diyorsan zaten is bitmistir.daha kolay olur hersey.biz genellikle iste bundan kilo aliyoruz.
hadi bakalim.hosgeldin aramiza.bu zorlu yolda başarılar
Kızlar 59.2 kg
Başlangıç 63.0 kg
Gecen Hafta 60.6 kg
Güncel kilo 59.2 kg
tebrikler.800 gr gitmis.düsük kilolarda gayet iyi bi rakam.
Bizim cevredekiler cok bayramlasan cinsler degil o yuzden ben almiyorum eve ekstra cikolata tatli falan bayram kutlamiyoruz yani bence bi avantaj bu bana
iyi o zaman.
bende bayram cikolatasi cezeryr filan aldim ama sakladim.ins cıkarip yemem.
valla ben bayramda salarim gibime geliyor.hic güvenmiyorum kendime.
hele bide et sözkonusu olunca yirim de yirim.
bayramdan sonra beni bu gruptan kovarlar
masallah.bence bugün 2 kilo gitmistir.tebrikler canim.hafi bi gayret et de 89 lara in.sonra hersey çok güzel olucak çok

1.67 ye 56 manken gibi kızsın valla

Ama olsun gel yine de :)
Hoşgeldin aramıza

Aynen pazartesi 14.00 a kadar bildirim yapıyoruz:)
4-5 kilo vereceğim canım biraz daha lazım 49 50 kilodan çıktım çok yağlanma oldu vücudumda. Ben günde 1000 altı alıyorum bir de IF yapıyorum akşamları da menümü yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…