Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlarrrr💃
40. saatimdeyim birazdan bir muz yiyerek açıcam orucumu sonra da spor yapıcam inş🙏🏻
Geçen hafta :83,1
Bu hafta:80,9
Fark:-2,2
Çookk mutluyum haftaya inş 7 li sayıları görmeyi umut ediyorum🤗🤗
Bravo hepimize
#birliktedahagüçlüyüz💪🏻
maşallah canım.cok güzel vermişsin.haftaya 7 li rakamlari görürsün😍
Ya teşekkür ederim 😊 sizin dedikleriniz motive ediyor beni, bana iyi ders oldu bu, kesinlikle bu hafta bayram da dahil gevşemeyeceğim :KK43:
rica ederim.ne demek.
beraber güzelce zayifliyoruz.yeterki devam edelim.burda oldukça gr gr dahi olsa veririz.üstüne koymaktansa azalması daha iyi.
bu arada bren bisey yapmadim
hepsi senin gayretin sayesinde oldu.tebrik ederim😍

Gunaydinlar herkese ,
A aazra helal olsun 6 Kilo 1 haftada 👏👏👏👏
Gecen hafta 83
Bu hafta 81.7
Belim olmus 83.5 alt karindan da 2.5 cm incelmis ohhh mis 😂 bu hafta 2 gun biraz cozutunca sadece 1.3 Kilo gitti 😂 ve bugun tam 1 ay oldu , 1 ayin sonunda 87.7 den 81.7 ye dustum 6 Kilo toplamda . Koydugum hedefe ulasamadim gecen hafta takildigim icin ama bu hafta canavar gibin basliyorum 😂

Günaydın kızlar 🥰 bugün ki kilom geçen haftaki kilom 85.4 tü
A80E5CCC-2667-4978-9CB4-D58381F29771.jpeg

Gunaydinlar herkese ,
A aazra helal olsun 6 Kilo 1 haftada 👏👏👏👏
Gecen hafta 83
Bu hafta 81.7
Belim olmus 83.5 alt karindan da 2.5 cm incelmis ohhh mis 😂 bu hafta 2 gun biraz cozutunca sadece 1.3 Kilo gitti 😂 ve bugun tam 1 ay oldu , 1 ayin sonunda 87.7 den 81.7 ye dustum 6 Kilo toplamda . Koydugum hedefe ulasamadim gecen hafta takildigim icin ama bu hafta canavar gibin basliyorum 😂
maşallah canim.demekki biraz da sıksaydin 1 kilo daha giderdi.tebrikler😍
Vayy coşmuşsunuz bu hafta😀😍 beni toplam verilen kiloya katmayın bile😂

Geçen hafta 56
Bu hafta 55.8 🙈
Fark 0.2

Ancak henüz sanirim yolculuk dolayisiyla regl olamadigimdan ödem var bence. Bu yüzden sıkıntı etmiyorum 😊
sorun değil canim.arti olmasindan iyiidr.
Günaydın kızlar 🥰 bugün ki kilom geçen haftaki kilom 85.4 tü
Eki Görüntüle 2668239
maşallah canim.benden evvel 82 lere indin.tebrikler😍

Aslinda cok tuttum da gecen hafta degil onceki hafta +900 cikinca hic kacamak yapmamama ragmen bi demorolize oldum yalan degil 😂 bide misafir falan da gelince birazcik yedim 😂 hedefim 1 ay sonunda 7 li rakamlari gormekti ama neyse artik . Bi dahaki pazartesi icin hedefim 7 li rakamlari gormek .

teşekkür ederim canım darısı sana inşAllah moralini hiç bozma . Olacak İnşAllah beraberce 70 Li rakamlarında görecez hiç merak etme yeter ki pes etme .
ben baklava yapıp satıyorum malum bayramda yaklaştıbir kaç siparişim olur kesin .
dün bir tepsi vardı sipariş İnan bana tadına bile bakmadım ben ki bir oturuşta 8 9 tane yiyen biri . Kapadım gözümü artık bayramda dahi yemem büyük ihtimal .

Aslinda cok tuttum da gecen hafta degil onceki hafta +900 cikinca hic kacamak yapmamama ragmen bi demorolize oldum yalan degil 😂 bide misafir falan da gelince birazcik yedim 😂 hedefim 1 ay sonunda 7 li rakamlari gormekti ama neyse artik . Bi dahaki pazartesi icin hedefim 7 li rakamlari gormek .
ins görürsün canim.cok degil.1800 gr versen al sana 79.9.ah keskem bende görebilsem 7 li rakamlari.
bende hemen pesindeyim.az kaldo
sabır etmekten baska caremiz yok.ins bayrama cozutmayiz😅
Kilo verenleri tebrik ediyorum beni de gaza getirdiniz 16/8 başlıyorum bende bugün. 6 Ay önce doğum yaptim 95 kiloyum. 25 kilo fazlam var Bana umut oldu cok güzel kilolar vermişsiniz darısı bana inşallah kadın isterse yapar diyorum ve herkese bol eksiler diliyorum
hosgeldin canim.kilon cok degil.biraz dikkatle 1 ayda 7 8 kilo rahat gider.emziriyorsan daha da iyi olur.yeterki burayi birakma.

teşekkür ederim canım darısı sana inşAllah moralini hiç bozma . Olacak İnşAllah beraberce 70 Li rakamlarında görecez hiç merak etme yeter ki pes etme .
ben baklava yapıp satıyorum malum bayramda yaklaştıbir kaç siparişim olur kesin .
dün bir tepsi vardı sipariş İnan bana tadına bile bakmadım ben ki bir oturuşta 8 9 tane yiyen biri . Kapadım gözümü artık bayramda dahi yemem büyük ihtimal .

Ben baklava yapsam kesin yerdim 😂 ben dayanamam baklava bu nasil dayaniyim hele de ev yapimi olunca 😂 seni bu iradenden dolayi tebrik ediyorum 👏👏👏

aa ne güzel.evde mi aciyorsun.3 cocukla hemde.masallah...
tek basina mi yapiyorsun.isinden söz etsene biraz.
ins 7 li rakamlara hemen ineriz.

Selam kızlar dedıgım gibi bir sıskınlık soz konusu bende ve tartıya yansıdı tam manasıyla kabızım diyemem ama hafif var vucut olculerım de ciddi azalma var ama tartı bu hafta sadece 300 gr diyor tam 77 geldim hasımato hıpotıroıd oldugu ıcın bu dalgalanmalar oluyor ne yazıkkı ama olsun 82 den 77 ye 35 gunde 👍

ins görürsün canim.cok degil.1800 gr versen al sana 79.9.ah keskem bende görebilsem 7 li rakamlari.

hosgeldin canim.kilon cok degil.biraz dikkatle 1 ayda 7 8 kilo rahat gider.emziriyorsan daha da iyi olur.yeterki burayi birakma.

Ben turkiyede yasamiyorum burdada oyle cok akraba falan yok o yuzden bayramlar yiyecek konusunda extra olmuyo benim icin 😂 ama turkiyede olsam dunyalari yerdim ben kesin 😂

Hoş bulduk 🤗 malesef emzirme dönemimiz bitmek durumunda kaldi bir ameliyat geçirdim ve şuan radyoterapi görüyorum cok iştahlı degilim zaten bu dönem (normalde doymak bilmem) bende bunu avantaja çevirmeye karar verdim. Umarim gider cok merak ediyorum neler olacak. 💪her pazartesi mi tartı günü

X